Inlägg från: Angel80 |Visa alla inlägg
  • Angel80

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Halloj - nu har jag också hittat hit.

    Smurfan - nä vi gick bara till vår läkare och bad om att få vaccinet. Vi ringde iofs innan och talade om att vi ville ha en tid för besök och vaccination.

    Angående risk för hepatit så har det inget med det att göra. Hepatit A kan du bli smittade av genom tex mat el dryck. Hepatit B är en blodsmitta, alltså du kan bli smittad genom tex samlag eller orent blod, vid en blodtransfusion tex. Därför rek de att man vaccinerar även mot hep B om man åker utomlands, ifall det händer någon olycka eller liknande så är det större risk att bli smittad om du får blod i vissa länder än vad det är i tex Sverige.

  • Angel80

    STORT GRATTIS nanis!

    Några sista minuten tips på saker man inte får glömma till en liten för två veckor i 30 gradig värme och sol?

    Hehe, jag kan se flygresan framför mig. Lilleman snackar helt hysteriskt och har som de flesta redan märkt ett jäkla humör.

    Låter iofs som om han pratar thai för det mesta förrutom mamma och löjja som är det som är "inne" just nu, löjja löjja, som betyder blöja. haha. Drar i sin blöja och springer och hämtar en ny, löjja löjja löjja. Pappa mamma mamma koko. oy oy oy oy oy oy oy.

  • Angel80

    Såfort han slår sig så överdramatiserar han något otroligt, springer runt och tar sig för ansiktet och säger ajajajajajajajajajajajajajajaj i cirka 10 minuter.

  • Angel80

    nanis - nähä du, det är så "normalt" det kan bli, lilleman klättrar och balanserar på armstöden på fåtölj och soffa. Han kom för några dagar sen på den bra idén att först ställa sin träbil i botten, uppe på den lyfte han upp sin gåvagn och sist lade han en stor träkub, därefter klättrade han upp på sitt lilla torn för att komma upp i fönstret. Kan jag säga att det bara sa kras och sen låg lilleman med alla sakerna inklusive blomkrukorna från fönstret i en liten hög på golvet.

    Han klättrar på precis allt, han bygger upp med kuddar i spjälsängen för att kunna komma ut ur sängen.

    Han brukar hämta små grejer så att han kan klättra upp på högre stolar med hjälp av dessa saker, så att han kommer åt glödlampor och annat kul.

    Jag tror inte du behöver vara orolig, det verkar helt normalt. Men visst är man tokslut efter en hel dag. Fast nu är det maken som skall vara hemma i tre månader så för mig är det lugnt

    Alla möbler som inte är fastskruvade i väggen välter han också med jämna mellanrum, går nog en 20 glödlampor och annat i veckan.

  • Angel80

    Twixie - haha, jag skrattade gott idag, med tanke på längd. I passet är lilleman 68 cm och ser inte ett dugg ut som han gör idag. hehe, nu är han väl snarare 90 cm el något. Lång som fan. Han ser ut som en liten runt boll i ansiktet på bilden, nu har han ju fått en massa tydliga drag i ansiktet. Tänk att det passet är giltigt i fem år från utfärdande.

  • Angel80

    Vi ger oss av om några timmar, planet går vid tolv inatt.

  • Angel80

    Tack snälla, resfebern har börjat infinna sig, känns faktiskt lite nervöst att resa så långt med en liten. Men det kommer säkert att gå bra.

    Ni får ha det så bra alla.

    Kram kram

  • Angel80

    Halloj alla

    nu är vi hemma igen, hoppas att ni alla har haft det bra, själv har vi haft det toppen.

    Lilleman har verkligen kommit igång med pratet nu. Många nya ord. Låter så himla lustigt.

    Numera efter thailandresan säger han Badboll hela tiden. Så fort han ser en boll eller något runt säger han badboll, han saknar nog poolen och havet och alla dessa badbollar.

    Han säger även hej, bye bye, hello, stäng (har lärt sig stänga dörrar om vi ber honom göra det, då går han fram till dörren och stänger den och säger stäng) bye bye och hello kom efter att alla hela tiden sa hello och bye bye till honom var vi än gick. Det lät nästan som om han pratade thai hela tiden. Jättelustigt, han gjorde sig nog mer förstådd än vad vi gjorde.

    Blöja, bajs och aj aj aj aj är också populära ord, hahahahaha, roligt är det iaf, dröjer väl inte länge förrän man kan konversera på riktigt.

    Ja ja, nu skall jag försöka ägna mig åt böckerna igen, men ville bara kika in och tala om att vi är hemma igen och önska alla en trevlig helg. Kram på er

  • Angel80

    Någon mer som är gravid? Man vet ju aldrig, det räcker ju att man är borta från tråden någon dag för att det skall hända grejer.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006