Ewis skrev 2007-11-23 09:36:39 följande:
Miamariah:Ååå TACK snälla!men du blir det inte massor av smält choklad gegg kvar eller fastnar allt på havrehjärtanen?Man blandar chokladfrasen när dom är kalla i en påse med florsockret?
När du lagt ner frasen i chokladen vänder du runt dem försiktigt så att de täcks helt av chokladen. Så tog jag dem med en sked och la ner i plastpåsen där florsockret ligger. Skaka om ordentligt. Det kan behövas mer florsocker men eftersom det blir lite geggigt på insidan av påsen så tyckte jag att det kändes lättare att slänga ner dem efter första skakningen i en ny påse så man slipper gegget på insidan av påsen. Men vänta inte på att de ska svalna eller stelna i chokladen, de måste ner med en gång så att florsockret fastnar.
juliah skrev 2007-11-23 09:37:20 följande:
Karamell, ja lite snö har vi kvar, skulle vara trevligt med en utebild. Men hon pratade om utebilder inifrån, hihi...man ser knappt ut eftersom jag inte tvättat fönster.vsm, Tack! Jag hoppas verkligen att det här blir bra nu...Mia, jag ska göra ett försök. De verkar vara trevliga och avslappnade.
Spännande, du får uppdatera oss senare när de åkt!