Inlägg från: Nannafia |Visa alla inlägg
  • Nannafia

    Vad heter era barn som ni döpt efter Sagan om Isfolket?

    Jag funderar en del på Imre till detta barn, om det blir en pojke. Denna bokserie var det längesedan jag läste, typ 20 år seden...Den var underbar! Måste nog läsa om den... Sol och Villemo är fint till en tjej!
    Nannafia

  • Nannafia
    jessamy skrev 2010-08-08 14:26:56 följande:

    Nannafia: Jag har alla böckerna och läser serien ca en gång om året. Det är snart dags igen. Jag älskar början men ju närmare slutet man kommer desto "sämre" blir böckerna.


     


    Ja, det är sant. Så har jag för mig att jag och min mamma (som läste samtidigt) också tyckte. Jag tror jag har nästan alla också. Men de ligger nog i en låda på vårt magasin... Och nu har vi definitivt inte plats då kontoret måste bli ett sovrum, då vi ska bli fler....
    Nannafia
  • Nannafia
    jessamy skrev 2010-08-08 16:15:50 följande:

    Nannafia: Skoj att bli flera :D funderat på något namn :D hah


     


    Ja, jag gillar Imre till killnamn. Men det konkurrerar med Vide (som nog inte är med i serien). Flicknamn gillar jag Sol och Villemo mkt, men även det har konkurrens av Lovis. Och så vill jag gärna se pyret innan namnet bestäms, det måste ju passa till bebisen. Jag har aldrig helt bestämt namn innan, utan haft en lista, sedan har liksom barnet självt fått "tala om" vad det heter... Lät flummigt.Flört Men det måste liksom passa personligheten.
    Kram
Svar på tråden Vad heter era barn som ni döpt efter Sagan om Isfolket?