• IdaM

    Present till dagisfröknarna ?

    Oldy skrev 2007-12-05 09:58:12 följande:
    Ja, och hon har nog varit min sons favorit där under den här terminen också Jag kanske får gå till systemet med stormagen och köpa 3 flaskor vin åt fröknarna
    Kolla läget först så att de verkligen dricker alkohol... det finns ganska många som är "nykterister" .
  • IdaM

    Jag arbetar ju som hudvårdskonsult, tänkte ge dem ett presentkort var på 200kr inkl hudvård och makeuprådgiving. Tror ni att det uppskattas?

  • IdaM
    Miim skrev 2007-12-05 10:30:14 följande:
    Jag hade tänkt sätta ihop en liten "njutningskorg" med fin choklad, ansiktsmasker och lite badkulor till våra underbara fröknar.Julklappen får kosta mellan 50-100 kr beroende på vad jag hittar att lägga i korgarna - de är helt klart värda det! Som exempel fick vi ett jättefint grattiskort från dagis när lillasyster föddes..Mer uppvaktning från dem än vissa inom den egna släkten kan jag nämna..
    Håller med! Dessa underbara människor är alltid på topp och tar hand om våra små älsklingar hela dagarna. Klart att vi ska visa vår uppskattning, men det behöver ju inte kosta en massa om man inte har råd, det är faktiskt tanken som räknas. Varför inte ett personligt julkort med en bild på barnet, eller en fint textad vers på ett lite finare papper eller kort? Förra året fick "mina" fröknar en blomma var, lite olika till var och en beroende på hur jag upplever dem. En fick en gul gerbera, en fick en ros osv. Inte så dyrt alls men något iallafall. Dock var vår familj den enda som gav något Fundersam kändes lite knasigt först men fröknarna blev glada iaf!
  • IdaM
    Bidosas skrev 2007-12-05 10:24:14 följande:
    9 fröknar à 200 kr... HJÄLP!!!
    Ja, men jag ger det ju från mitt "företag" så att säga. Egentlig "kostnad" kanske 100 kr, men då får jag nya kunder också plus att de antagligen köper något mer när de ändå är här och har sin hudvårdsrådgiving...så för mig blir det ju en bra affär! Sen är det "bara" 4 fröknar som det berör..
Svar på tråden Present till dagisfröknarna ?