Inlägg från: KristenTjej84 |Visa alla inlägg
  • KristenTjej84

    Vad tycker du om abort, rätt/fel?

    Jag är emot abort ifall bebisen är frisk och blivit till pga slarv, man måste ju ta ansvar för sina handlingar! om man är så ung som 13,14,15(ungdom brukar vara ett av de största orsakerna till abort) då tycker jag att man inte är mogen för att ha sex över huvud taget, blir man gravid pga slarv och graviditeten inte riskerar mammans liv och barnet är friskt, tycker jag man ska ta ansvar för sina handlingar och ta hand om det!

    Är barnet skadat dock, kanske saknar hjärna eller nåt liknande..då förstår jag ifall mamman vill göra abort för då kommer hon förlora det i alla fall..
    Tycker dock inte att någon har rätt på att klanka ner på de som känner att de tvingats gå igenom en abort( oavsett var man personligen står i den debatten) eftersom vad jag förstått så är det en hemsk sak att gå igenom..

  • KristenTjej84

    Jag tycker det är fel att göra abort ifall bebisen är frisk och graviditeten inte riskerar mammans liv, och ifall barnet blivit till av kärlek.
    Jag ser det som ett barn, inte som ett foster! och tror också att alla barn har en själ och hamnar i himmelen då de dör, oavsett om det är pga abort innan de fötts, eller pga sjukdom/handikapp efter födseln..
    Kommer aldrig kalla ett levande barn med händer, fötter och tickande hjärta för foster..
    Skulle aldrig göra abort själv, men kommer inte klanka ner, döma eller förnedra folk som gjort det eftersom det är en jobbig sak att gå igenom..känner till folk som gjort det nämligen..

Svar på tråden Vad tycker du om abort, rätt/fel?