• Sammie

    När bära bebis framåtvänd i BabyBjörn?

    Funderar också på detta, har en tjej på 11 veckor som skulle älska att få sitta framåtvänd.


    Lovis mamma
  • Sammie

    Ja är de stadiga i nacken så borde det väll inte vara någon fara att ha dem frammåt kortare stunder?


    Lovis mamma
  • Sammie
    cicci85 skrev 2008-01-07 07:13:05 följande:
    Vänder ni dem framåt så tidigt i vagnen oxå? Det blir ju lika mycket intryck...
    Nä det gör jag inte, för då har jag inte full uppsikt över barnet.

    Låter du alltid ditt/dina barn sitta och titta dig i bröstet hela dagarna? Får de aldrig bara "hänga med" och bara kika sig ikring?
    Lovis mamma
  • Sammie
    cicci85 skrev 2008-01-07 10:20:09 följande:
    Har burit i patapum och då har han sett ut på sidorna ändå!Men tror ni att tryggheten av att va nära uppväger alla intryck av att vara framåtvänd för en 8-10 veckors bebis?
    Vad jag tror angående närhet och intryck m.m orkar jag inte disskutera. Det jag funderade över var precis som TS frågade, därför så tänker jag inte debattera vidare om detta.
    Lovis mamma
  • Sammie
    Lorelei skrev 2008-01-07 10:38:53 följande:
    Man väljer själv hur man gör tror jag. Det finns hur mycket forskning som helst inom de flesta områden som rör barn. Sunt förnuft räcker långt. Barn som är så små ser inte längre sträckor vilket gör att intrycken ändå inte blir så där många som man tror.Vi försökte ha sonen vänd "rätt" i BB.selen men han vägrade. Bar hela tiden och varierade. Han ammade rätt mycket i selen och då satt han ju rätt men när han fick bestämma så satt han framåtvänd.
    Exakt sunt förnuft!! Lagoma stunder!
    cicci85 skrev 2008-01-07 10:28:34 följande:
    Im Fabulous skrev 2008-01-07 10:24:35 följande: Ja för mycket intryck som går för fort vet man ju att inte är bra för en så liten bebis. De kan bli överstimulerade och stressade. Det finns ju en hel del forskning som visar på det.www.aftonbladet.se/foraldrar/bebis/article305...
    Aftonbladet är ju mer en skvallertidning, tror inte ett dugg på deras s.k experter.
    Lovis mamma
  • Sammie
    Hs Bobbo skrev 2008-01-07 13:07:07 följande:
    Bra info för mig! Har funderat på en bärsjal men inte köpt nån än, det som tilltalat mig med BB är att den ger stöd för min rygg (har en Active) som jag annars får lätt ont i. Men kanske kan ngn bärsjal vara lika snäll?
    Har både sjal och BB, sjalen är helt suverän för ryggen, inte alls lika jobbigt som BB!! Känns knappt att du bär när du har sjal
    Lovis mamma
Svar på tråden När bära bebis framåtvänd i BabyBjörn?