• Gullfina

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    I våra hem blandar vi ljusa färger med det vita/ljusa i grunden.

    Lantligt och romantiskt i en enda röra.
    Vi vill få fram det personliga ljusa hemmet med mycket romantik och loppisvaror som ger en härlig Shabby-chickänsla.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-24 16:33
    Postorder: Lantlig/Romantisk Inredning Del 6

    www.familjeliv.se/Forum-5-87/m28470925.html
  • Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.
  • Häxan Hedda

    Tack så jättemycket Lcroft! Då är det lika stort som det jag har fått men som tyvärr inte kommit hem än. Så då vet jag nu att det kommer att bli jättefint om det ser ut som vid din soffa   Hoppas att du slipper kräksjuka
    *håller tummarna och börjar febrilt räkna upp vitpeppar korn i en burk och sliter fram whiskeyn på en bricka och springer raskt över till dig*

    Schnuckums,ditt skåp blev verkligen jättefint! 
    Började genast se mig omkring om jag kunde fixa ngt liknande. Men det kunde jag inte Fundersam

    Zandrisen ,tack så jättemycket! Måste nog prova det. Hoppas verkligen att du slipper kräkas mera nu,vad har du för megabaskilusker hos dig din stackare 
    Haha,det underliga är att stövlarna ligger ute igen pga oseriös köpare....  Och den här gången SKA jag ha dom!

    Hjorthan,hur har det gått? *nyfiken i en strut* Räcka ut tungan

    Tjenixen,vilken härlig dag för er allihop

    Tuva har gjort en månadslus,ni vet ,en vanlig loppa men som hon  räknar månader istället för siffror. Först ber hon mig om en månad och när vi är klara går hon vidare. Hör henne gå ut i köket och hör följande:
    Tuva: -Balder ,säg en månad.
    Balder: -En månad. 

    Haha,det blev inte riktigt som hon tänkt sig

  • Häxan Hedda

    Oups! 

                                    Grattis på namnsdagen Schnuckums  

  • miniGrynet

    Åh, undrar om ni kan hjälpa mig!
    Hoppas hoppas!!

    Jag är på jakt efter en liten vit (behöver egentligen inte vara vit från början, vi kan måla) kökssoffa/drängsoffa att ha i vår hall.
    Kruxet är att den inte får vara större än 90 cm bred... hmm, knivigt va?!

    Gillar er stil som ni inreder med!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elise ♥¸.?°´¯) ♥
  • zandrisen
    miniGrynet skrev 2008-01-26 11:58:57 följande:
    Åh, undrar om ni kan hjälpa mig! Hoppas hoppas!! Jag är på jakt efter en liten vit (behöver egentligen inte vara vit från början, vi kan måla) kökssoffa/drängsoffa att ha i vår hall. Kruxet är att den inte får vara större än 90 cm bred... hmm, knivigt va?! Gillar er stil som ni inreder med!
    Den här är skitsnygg! Och bara 84 cm bred
    http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00091463
  • Hjorthan

    God middag mina damer!

    Först och främst - GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN BODIL!

    Hedda - här är det också PMS på gång, och jag är inte nådig jag heller!

    Zandrisen - fy vad trist med magsjuka igen! BLÄ!!!!

    Nilla - nä, inte maken nu också, hoppas du klarar dig denna gången!

    Och nej, jag har inte fått tag på tanten än! Ska prova och ringa snart igen.

    Om några timmar ska vi träffa mina bröder och deras familjer och hämta mamma och pappa. Och sen bär det iväg till en gammal gård som inrymmer en restaurang. Där ska vi äta räkcocktail (fler än jag som får 80-tals vibbar! ), sen ska vi få dansk fläskstek till huvudrätt, och avslutar med ugnsbakat äpple fyllt av socker, mandelmassa och kanel.

    Kvällen avslutas sen hemma hos mina föräldrar med kaffe och en fransk nougattårta, som just nu står i mitt kylskåp. Doftar förföriskt!


  • LinaoMatilda

    Hjortan: Låter som en jättetrevlig dag. Hoppas den blir riktigt lyckad!

    Schnuckums: GRATTIS på namnsdagen Boldil!

    PMS är inget att leka med, tycker synd om er men kan inte låta bli att fnissa lite. Tänk vad hormoner kan göra. Minns själv när jag var gravid och grät över att jag saltat pastan för mycket


  • Häxan Hedda

    Oh,my god Hjorthan! Låter hur mysigt och gott som helst!
     
    *torkar snålvattnet ur mungiporna*

  • libero
    Hjorthan skrev 2008-01-26 12:36:00 följande:
    God middag mina damer!Först och främst - GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN BODIL! Hedda - här är det också PMS på gång, och jag är inte nådig jag heller! Zandrisen - fy vad trist med magsjuka igen! BLÄ!!!!Nilla - nä, inte maken nu också, hoppas du klarar dig denna gången! Och nej, jag har inte fått tag på tanten än! Ska prova och ringa snart igen.Om några timmar ska vi träffa mina bröder och deras familjer och hämta mamma och pappa. Och sen bär det iväg till en gammal gård som inrymmer en restaurang. Där ska vi äta räkcocktail (fler än jag som får 80-tals vibbar! ), sen ska vi få dansk fläskstek till huvudrätt, och avslutar med ugnsbakat äpple fyllt av socker, mandelmassa och kanel.Kvällen avslutas sen hemma hos mina föräldrar med kaffe och en fransk nougattårta, som just nu står i mitt kylskåp. Doftar förföriskt!
    Den tårtan låter mumsig. Får man be om receptet. Maken min fyller snart 40 och vi ska ha stort partaj med ca 80 personer inbjudna.

    Idag fyller vår Lisa 9 år så vi har just fikat med farmor och farfar. Hon ska ha filmkalas ikväll så jag ska ställa mig och steka köttfärs till taco som hon har beställt.

    L CROFT!

    Åh jag lider med dig hoppas att du klarar dig. Jag vill verkligen inte ha det igen på många år.
  • MiaMariah

    Grattis på namnsdagen Bodil!


    Häxan Hedda skrev 2008-01-26 00:06:45 följande:
    Hejsan flickor Det var ett par dgr sedan,har varit utloggad och varit jättesur då jag inte är det på andra FL-sidor .Men så ikväll så insåg jag att det bara var att logga in igen *rodnar och känner mig superblond*Har haft några dgr med svår PMS, hur svår insåg jag inte förrän härom kvällen då jag skulle lägga bud på ett par stövlar på tradera som jag bevakat i över en vecka.När det är 7 minuter kvar bestämmer isg min sambo att starta MEGAdiskussionen om månadens ekonomi!    Vilket självklart resulterar i att jag inte lägger ngt bud  Ägnade resten av kvällen framför tv-n lipandes som ett litet barn, min besvikelse var enorm...(lyxproblem jag veeet)Dagen efter så mådde jag betydligt bättre Och kvällen slutade med att jag fick röda rosor och choklad av sambon när han kom hem.Helt otroligt vad hormoner gör med en! Lcroft,snälla får jag besvära dig och fråga vad det är för mått på ditt soffbord?
    Usch, jag lider med dig!
    zandrisen skrev 2008-01-26 09:51:34 följande:
    Godmorgon ladies... Har legat magsjuk IGEN...   Nu får det faktiskt lov att vara bra med den varan, orkar inte ens vaäng till!Hjorthan, håller tummar och tår att tanten bara är och hälsar på barnbarnen så att du får tag på´na och får ditt skåp! Fast jag ska erkänna att jag är lika morbid som mannen din, fr det var det första jag tänkte när du skrev att du inte fick tag på henne, att hon kanske trillat av pinn... Mettan, usch, hoppas du har mindre ont nu, mjukdelar eller ej, sånt gör ju ONT ju! Hedda, jag har också förskräcklig PMS, som blivit värre sen jag återfick mensen efter sonen... har precis köpt Femal balans på inrådan av min husläkare, får se om det gör nån effekt... Om du är sugen på att testa, så sök på Femal Balans, säljs lite här och där på nätet eller i hälsokosthandeln En bonus är att man ska få pengarna tillbaka om man inte blir nöjd!Schuckums, ditt skåp är verkligen jättefint! Önskar jag harde tid och energi att sätta igång med mina projekt... Har ett skåp och ett par stolar som bara står och vääääntar...tjenixen, ha så skoj på shoppingen, hoppas du springer på nåt härligt fynd!Nu ska jag gå och ruska liv i maken, så det blir nåt gjort här idag!
    Krya på er, fy vad jobbigt!
Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.