• Gullfina

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    I våra hem blandar vi ljusa färger med det vita/ljusa i grunden.

    Lantligt och romantiskt i en enda röra.
    Vi vill få fram det personliga ljusa hemmet med mycket romantik och loppisvaror som ger en härlig Shabby-chickänsla.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-24 16:33
    Postorder: Lantlig/Romantisk Inredning Del 6

    www.familjeliv.se/Forum-5-87/m28470925.html
  • Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.
  • miniGrynet
    zandrisen skrev 2008-01-26 12:32:54 följande:
    Den här är skitsnygg! Och bara 84 cm bred www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00091463
    TACK!!

    Hur kunde jag ha glömt den... vi har suttit på den och tittat på den massor, och tänkt att vi skulle ha den i nya hallen... Jösses, minnet är som det är!

    Tack igen, och ja, den är jättefin!
    Vi har den serien i annat (sängskåp, stor byrå i hallen), så jag förstår inte varför jag inte kom på den där lilla fina möbeln! Haha!
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elise ♥¸.?°´¯) ♥
  • Lundinma

    miniGrynet, kanske kan kolla upp vad en lokal snickare skulle ta för att göra någon egen variant. Ibland slås man av att det faktiskt inte blir så dyrt....Lycka till! M.

  • miniGrynet
    Lundinma skrev 2008-01-26 13:21:20 följande:
    miniGrynet, kanske kan kolla upp vad en lokal snickare skulle ta för att göra någon egen variant. Ibland slås man av att det faktiskt inte blir så dyrt....Lycka till! M.
    Kanske ska kolla det också, annars blir det nog den enkla (och fina) vägen Ikea-bänken!

    Vi var lite inne på att gå på Myrorna eller en antik-affär som säljer möbler här, men inte kommit dit ännu. Svårt att hitta när det ska vara så smått också, för att vi ska få plats med allt annat vi måste ha i hallen.
    Ska ta bort en klädkammare och behöver därför ha lite garderober och sånt, men det blir nog bra till slut!
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elise ♥¸.?°´¯) ♥
  • Hjorthan
    libero skrev 2008-01-26 13:07:59 följande:
    Den tårtan låter mumsig. Får man be om receptet. Maken min fyller snart 40 och vi ska ha stort partaj med ca 80 personer inbjudna.Idag fyller vår Lisa 9 år så vi har just fikat med farmor och farfar. Hon ska ha filmkalas ikväll så jag ska ställa mig och steka köttfärs till taco som hon har beställt.L CROFT!Åh jag lider med dig hoppas att du klarar dig. Jag vill verkligen inte ha det igen på många år.
    Tyvärr kan du inte få receptet, för det är en färdigköpt tårta från Godbiten. Har ni Godbiten uppåt landet också?

    Den är i alla fall supersmarrig! Och nej, jag har inte tjuvsmakat den som står i kylen, har ätit den förr nämligen!

    (Tanten svarar fortfarande inte, så jag har faktiskt mailat till vem det nu är hon har lånat mailen av för att fråga om vederbörande vet något om skåpet, om det finns kvar eller så. Jag frågade INTE om damen trillat av pinn! )
  • libero
    Hjorthan skrev 2008-01-26 13:27:24 följande:
    Tyvärr kan du inte få receptet, för det är en färdigköpt tårta från Godbiten. Har ni Godbiten uppåt landet också?Den är i alla fall supersmarrig! Och nej, jag har inte tjuvsmakat den som står i kylen, har ätit den förr nämligen! (Tanten svarar fortfarande inte, så jag har faktiskt mailat till vem det nu är hon har lånat mailen av för att fråga om vederbörande vet något om skåpet, om det finns kvar eller så. Jag frågade INTE om damen trillat av pinn! )
    Go biten är nog något skånskt. Har aldrig hört talas om det.
    Men det låter gott. Du har säkert naggat i kanten på kakan hi hi.

    Det låter som damen är en upptagen dam. hoppas att du hittar henne snart.

    Bodil!

    Grattis från Småland också. Skulle ge dig en blomma men har ju inget + längre. Så fort jag orkar släåa upp min plånbok för trappan så skall jag fixa till det igen.
  • Schnuckums

    TIttar in så här på vår morgonkvist!

    Det var jätte jobbigt i går att lämna katten och man känner sig som den uslaste människan på jorden så i går kväll var det jobbigt!

    Tack för era fina ord om min byrå som jag visar i bloggen.

    Men framförallt TUSEN TUSEN TACK för era Grattis önskningar på min namnsdag! Ni är ju bara så goa allihop. Vill bara att ni ska veta att när min hemlängtan är som värst då så är det så mysigt att komma in hit och omsvepas av er värme och humor i denna tråden. Så STORT TACK ALLA!

    Jag fick blommor och kort av min make. I kortet skrev hann bla att älskar att ta del av och lära sig svenska traditioner. De har inte namnsdagar i USA.
    Om en liten stund efter frukost ska vi åka till en stad som heter Manchester. Där har de affärer som Gap, Ralph Lauren mm och de har en affär som har svensk, norsk, dansk och finländska saker.
    Jag är jätte glad och det ska bli så kul!
    Jag ska ta lite bilder därifrån och visa i bloggen om ni vill se?

    Ha nu en bra lördag alla och sträck på er för ni har gjort en människa väldigt glad i dag med bara några ord.

    STOR KRAM BODIL.


  • libero

    Bodíl!
    Nu har även jag kikat på det omtalade skåpet.
    Och det var jättefint. vilken skillnad

    Ha en bra dag idag det låter som ni ska ha en mysig dag tillsammans

  • MiaMariah
    Schnuckums skrev 2008-01-26 14:52:09 följande:
    TIttar in så här på vår morgonkvist!Det var jätte jobbigt i går att lämna katten och man känner sig som den uslaste människan på jorden så i går kväll var det jobbigt!Tack för era fina ord om min byrå som jag visar i bloggen.Men framförallt TUSEN TUSEN TACK för era Grattis önskningar på min namnsdag! Ni är ju bara så goa allihop. Vill bara att ni ska veta att när min hemlängtan är som värst då så är det så mysigt att komma in hit och omsvepas av er värme och humor i denna tråden. Så STORT TACK ALLA!Jag fick blommor och kort av min make. I kortet skrev hann bla att älskar att ta del av och lära sig svenska traditioner. De har inte namnsdagar i USA.Om en liten stund efter frukost ska vi åka till en stad som heter Manchester. Där har de affärer som Gap, Ralph Lauren mm och de har en affär som har svensk, norsk, dansk och finländska saker.Jag är jätte glad och det ska bli så kul!Jag ska ta lite bilder därifrån och visa i bloggen om ni vill se?Ha nu en bra lördag alla och sträck på er för ni har gjort en människa väldigt glad i dag med bara några ord.STOR KRAM BODIL.
    Det vill vi absolut se!
  • Nenne2

    Jag kanske kan få tips av er. Jag älskar oxå det lantliga ljusa. Vi ska nu inreda vår övervåning som är tapetserad i vita tapeter. Vad ska vi ha för färg på soffbord samt TV-bänk? Vi är mkt inne på ek, men samtidigt vitt. Skulle jättegärna vilja ha tips. Vi är inte styrda av hur resterande möbler ser ut då vi inte köpt några ännu. Vill bara veta vilka färger som är snygga på just soffbord samt TV-bänk. Om man kör vitt bord, kan man ha ek TV-bänk ellers nyggast enhetligt? Hur har ni det hemma?

Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.