• Aannaa

    TjatterMAJorna 2005, del 12


    ♥♥~~¤¤MAJ-barn¤¤~~♥♥
  • Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 12
  • Aannaa

    Grattis till alla dagisplatser

    Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen, äntligen! Är bara täppt i näsan nu o det överlever man ju. Har dock förberett dom på att jag kanske inte orkar hela dagen, vi får se.

    Har just kollat på "Barnmorskorna" o känner bara "jag vill INTE igen!" Men men, have to.


    Emilia är mitt allt ♥
  • hallonbåt

    Jag har magkatarr... igen... och en förskräcklig halsbränna som svider och bränner och trycker i hela bröstkorgen... Det har verkligen varit för mycket både på jobbet och hemma (renovering plus det dagliga som jag sköter om nästan allt, känns det som) och så gravidtrött på det... Jag känner att jag har alldeles för höga krav på mig själv att jag ska klara allt samtidigt som jag inte orkar ha det så och så vill jag inte gå ner i standard här hemma heller.... Min man skulle gladeligen sköta en del åt mig, det vet jag... men då blir det städat kanske var tredje vecka eller så... vem vill leva i det liksom?
    Nåja... vi får se hur det här slutar... jag äter nu losec i alla fall så får vi hoppas att det onda ger med sig snart.

    Imorgon ska vi på NUPP-undersökningen, håll tummarna för att det går bra!
    vist o fröken s:
    kul med dagisplatserna!

  • mia A

    JennyL: Elin går på dagis, på samma som Ida. Men Ida behöver ha oss ensamma ibland så Elin ska ha avlösare 20 timmar i månaden, 4 timmar i veckan. 2 timmar har hon Ida med eller iallafall någon gång då och då när jag och T ska hitta på något utan barn.

  • Edwina

    Godmorgon!

    Jag har hemma-plugg-vecka/studiebesöksvecka denna veckan. Nu har jag hållt på att jobba med lite uppgifter här hemma + att jag måste köpa ca 5 böcker men jag har inte ens 1 kr så det är ju lite svårt då!

    Sen är jag så sjukligt trött hela tiden att jag inte orkar någonting utom att sitta och hänga mer eller mindre frånvarande ngnstans Nu slog mitt tangetbord om till eng o konstigt och jag kan inte andra, sa nu blir det konstiga tecken bara sa ni vet...

    hallonbåt: Klart ni gör rätt som installerar larm!
    Krya pa dig!! Jag ar med asatrott och orkar inte fixa med ngt, bara det mest akuta. Sa har hemma ar det inte vackert just nu, skulle skammas livet ut mig om ngn kom hit

    GRATTIS till forskoleplatserna!!!

    mia A> Skont att den nya avlosartjejen verkar battre!!  

    Aannaa> Har du blivit skraj infor denna gangen... Jag tycker det ska bli riktigt spannande att se hur forlossningen blir andra gangen. Jag var ju livradd sist men nu kanns det mest spannande och lite pirrigt sa klart. Det lar ju inte bli varre iaf. men det kan man ju aldrig veta iof. Det ska bli sa spannande att se vem som ligger dar inne! och den KANSLAN nar de kommer upp pa brostet, det maste ju bara vara det basta man kan uppleva

  • vist

    Godmorgon!

    Missade Barnmorskorna igår kväll, får försöka kolla på nätet sen!

    hallonbåt: Tror du måste släppa efter lite! Även fast det inte är det lättaste. Nu i efterhand så hade jag ju oxå för höga krav av vad som förväntades av mig att göra (eller rättare sagt av mig själv). Trodde allvarligt ett tag att: NU DÖR JAG!! Släpp allting hemmavid ett par dagar och tänk på att du har en bebis i magen som inte vill att mamsen skall stressa upp sig!
    Lycka till idag, så spännande!

    Edwina: Här blir inte heller någon insläppt!

  • JennyL25

    VAr så spännande på barnmorskorna igår kväll.

    Vi satt på helspän jag och sambon, trodden den lille pojken eller flickan var död först eftersom den inte rörde på sig. Hua vilken känsla. TYckte synd om hennes man.

    Idag är det soligt värre, har tagit ned soporna. Blä! ska vika tvätt,

    Börjar fundera på om jag ska strejka här hemma med hushållet för det känsn som man inte får nån hjälp allas på länge.

    Sambon är tjurig men jag tror dte är för att han håller på att sluta röka, har inte sett han röka sedan igår på dagen.
    Jobbigt är det

  • Morty

    Så....då har jag fått influensan antalgigen. Ont i kroppen, feber och ASont i halsen. Maken ringde precis han är på väg hem från jobb nu med samma symptomer. Nu ska jag gå ner och försöka äta lite. Kräktes innan p g a slemmet, så aptiten är inte på topp direkt. Åhhh vilken självömkan....

    Får läsa ikapp sen.

  • hallonbåt

    Hemma igen och har precis ätit en stor portion pastasallad. Det var gott!

    Allt gick jättebra med NUPP-ultraljudet... hon var väldigt bra och förklarade hela tiden vad hon gjorde och vad som skulle hända. Och tänk, det var en liten krabat därinne som sparkade runt och vinkade! Det är så skönt att ha fått se att det faktiskt var en bebis som mådde bra och vi fick jättebra värden! Ingen stor risk för kromosonförändringar eller annat läskigt där inte! Vi fick med oss en fin bild på bebisen också som jag ska lägga in i bildgalleriet senare! Hon beräknade bebisen till 12+3 istället för 12+0 så ny bf är 26/10 nu.

    vist:
    Ja, jag ska ta det lugnt ett par dagar här tänkte jag... jag vet med mig själv att jag har alldeles för höga krav på mig så jag får lugna ner mig lite... edwina: jo... det är väl lite så det ser ut nu... men enligt min man då så är det bara synvilla från min sida.... JennyL: jobbigt med tjurig sambo... tillvaron blir inte enklare om man går och är småsura på varandra...

    Morty: Krya på er!

  • vist

    Åh! har precis kollat på Barnmorskorna. Man blir ju så rörd, helt otroligt!

    hallonbåt: Så skönt att det gick bra idag och att allt så bra ut! Skönt att du vet med dig att du måste släppa lite på dom höga kraven!

    JennyL: Han har väl försökt sluta röka nu ett bra tag eller trillar han dit igen! Jobbigt att han är tjurig, man blir så nedstämd själv då oxå!

    Morty: Nä, fy fabian! Krya på dig!

  • first timer

    Nu ska vi strax gå o hämta Kajsa jag och Elin. Jag har sytt lite på fm i vanlig ordning men hinner ju ingenting! Tänk att få sitta ostörd en hel dag... *drömmer* Hallonbåt: Skönt att det gick bra. Hoppas du får en lugn o skön eftermiddag nu.


Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 12