• Aannaa

    TjatterMAJorna 2005, del 12


    ♥♥~~¤¤MAJ-barn¤¤~~♥♥
  • Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 12
  • first timer

    Åh herre min je... vad jag är trött!
    Hela dagen har jag hållt på att klippa och rita upp mönster och jag måste fortsätta lite till nu.
    Men det är för en väldigt rolig sak, jag har nämligen fått en fråga från en webshop att finnas där hos dem.

    Vi var och handlade i morse och sedan efter lunchen så gick vi ut en stund. När Elin hade somnat gick jag in igen med henne och Kajsa lekte med moster, de har haft lekdag idag.
    Vi har också ätit tacos idag men jag måste nog ta en smörgås om en stund för jag känner mig lite småsugen.

    Kajsa dricker välling när hon vaknar och vissa mornar vill hon ha ngt mer. I morse t ex så fick hon havrepuffar med 'mjölk'. På dagis äter de inget mellis på fm, lunchen serveras 11:15 ca.
    Jag hämtar henne kl 14 och antingen så går vi hem och äter eller så har jag med mig ngt. Oftast hård smörgås med skinka som är favoriten just nu och 'drickyoughurt' och ett päron.
    Ganska ofta får hon en dipp strax innan maten och då får hon en liten skål med blandade grönsaker, de som ska vara till maten.

    Morty: Krya på dig!! Salsan: Jag hade nog gett en frukt eller smörgås på vägen hem och ätit vid 12-tiden. Kan du förbereda maten innan?

    zetika: Menar du något alla tre eller du och P-O? Hur mycket tror du att du orkar med då?
    Nåt roligt på hemmaplan eller en liten resa?


  • Salsan

    FT: Åhh vad skoj med webshoppen

    Oftast lagar vi dubbel middag på em så José får lunchlåda med sig och vi har lunch färdig att bara värma.

  • zetika

    ft: oj vad roligt med webshopen.
    vi hade tänkt alla 3 helst komma iväg lite. bara någon dag. orkar endå hyfsat mycket. med pauser inräknade

    cassandra äter vädigt myclet till frukost oftast. först får hon 1 dl havregryns gröt efter det så vill hon alltid ha en tallrik med fil och flingor oxå ibland även något mer.

    usch vad jag är trött. vi satt och pratade så länge igår kväll till typ 23.30.
    Men p-o har fortfarande inte slutat ännu

  • salta katten

    FT -> vad kul

    Isak äter som en myra till frukost, typ 1-2 tuggor på en macka el några skedar yoghurt......spelar ingen roll vad man erbjuder, har provat med ägg/äggröra/olika sorters gröt/fruktyoghurt/naturell yoghurt/frukt/mjölk/filmjölk o flingor...
    men sen äter de frukt vid 9 på förskolan, lunch ca 11-15 o mellis runt 14.30-15.
    De har kalas m glass, antingen tar man med sig eller så har de. Hos oss finns både laktos- och glutenintoleranta så det blir bara en glass, inget mer. De äter macka innan glassen.

    har varit i parken på em med några kompsiar o respektive barn, sen var vi o käka på kinarestaurang, jättemysigt men skrutten sprang sista biten till porten o ramla med ansiktet i trottoaren

  • Aannaa

    Nu blir det ett långt inlägg, var ju mkt att läsa ikapp


    vårbebis skrev 2008-04-18 09:52:17 följande:
    Aannaa: Hur har det gått med Nelzon?
    Bra faktiskt! Han har det super där han är just nu I fredags för en vecka sedan flyttade han till en farm utanför Linköping! Ett undebart vackert ställe med ladugård, stall, stora herrgårdshus med en älv nära Familjen (2 35-åringar + hennes pappa bor på farmen) har redan en golden-tik på 2 år o de går sååå fint ihop o busar hela dagarna. Djur-kärare familj får man leta efter. Dom trivs jättebra med Nelzon o han med dom!
    Känslan säger att detta kommer gå vägen.

    vist > ja det är säkert vädret! Emilia brukar inte reagera men nu är hon alldeles röd om kinderna o lite torr om läpparna

    Emilia går också överallt. Jag har bara med vagnen om jag är o handlar själv etc för annars rymmer hon iväg. Om vi ska till lekparken el likn så går hon själv.

    Vad ni kan mkt om era dagis! Jag kan typ nada vad dom äter där till mellis Generad Det jag vet som Emilia har sagt är att hon fått messmör-macka till mellis, det gillar hon Och frukt då'rå. Vid födelsedagar får man ta med nåt. Kan tycka att det ibland blir onödigt mkt.... de borde göra som på min mammas dagis.... där slår de ihop månadernas födelsedagsbarn o har fika 1 ggr/mån max.
    Emilia fick sin första kalas-inbjudan från ett av dagisbarnen hon leker mkt med, Erik. Känner inte hans familj så bra så det ska bli kul o gå dit o surra med dom o andra dagis-föräldrar Det stod "ta med badkläder" på inbjudan Undrar om dom har inomhus-pool för det e ju inte sååå varmt ute ännu

    Har lite svårt för dietister :-/ De KAN ju sitt o är PÅLÄSTA o så, men jag kan tycka att det lätt blir överdrivet när man lyssnar på sånna. SUNT EGET FÖRNUFT känner jag.

    Salsan > åh vilken rolig grej att hyra sporthallen! Det kommer dom gilla!

    Morty > krya på dig! Känner igen mig i det du skrev. Hade oxå svårt att andas på natten o gick ner i vikt pga ont i halsen....

    zetika > barnet fixerar sig oftast senare - eller t.o.m vänder sig - i andra graviditeten o det i vecka 38 ungefär sa den bm jag hade på vårt köns-ul, så det kommer nog snart Dalis > hahaha En naken nyckelpiga first timer > kul med webshopen!

    AAAAARRRRRGGGGHHHHH VILKET USELT PROGRAM "TALANG 2008" ÄR Sjukt ju... ingen verkar veta VAD en talang är?!?!
    Emilia är mitt allt ♥
  • JennyL25

    Hej hej

    Kikar in en stund innan sovdax, är så trött ikväll.
    Ska lägga mig vid tio.

    Samuel har vart så trött den här veckan, sovit och sovit, vet inte omd et beror på hans starka kruppmedicin???eller nåt annat? HAn har nästan bara druckit välling då han har haft ont ihalsen, först idag har han ätit mat.
    Varför är han så trött???

    I vanliga fall så äter Samuel knappt nån frukost här hemma förutom välling då innan dagis, på hans dagis äter han däremot hur mycket frukost som helst, vi har provat att ta bort vällingen här hemma och ge bara frukost men han äter ändå knappt nånting.
    Han äter mest kvällsmat faktiskt.

    Ft.
    Vad skoj!Grattis!

    Dalis:
    Roligts av Martin om myran.

    fröken s:
    Stackars Isak. Hoppas det ser bra ut ändå

Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 12