• Jempa L

    Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!

    Mental förberedelse är jätteviktigt!

    Min första förlossning gick fort, 5½ timme totalt, och den andra gick ännu fortare vilket resulterade i att tvåan föddes i bilen. Just eftersom vi var förberedda på att det skulle gå fort så blev vi inte chockade utan kunde mest konstatera att "jaha, hon kom i bilen som vi pratat om".
    Bägge förlossnigsberättelserna finns nerskrivna i bloggen. Jag upplevde bägge väldigt positivt, men med tvåan önskar jag att jag hade fått njuta längre tid av känslan att föda. Hon kom mest som på ett bananskal.


    Storskrutt nov-05, Lillskrutt 9 mars-08.
  • Jempa L
    Jempa L skrev 2008-03-25 19:57:03 följande:
    Mental förberedelse är jätteviktigt! Min första förlossning gick fort, 5½ timme totalt, och den andra gick ännu fortare vilket resulterade i att tvåan föddes i bilen. Just eftersom vi var förberedda på att det skulle gå fort så blev vi inte chockade utan kunde mest konstatera att "jaha, hon kom i bilen som vi pratat om". Bägge förlossnigsberättelserna finns nerskrivna i bloggen. Jag upplevde bägge väldigt positivt, men med tvåan önskar jag att jag hade fått njuta längre tid av känslan att föda. Hon kom mest som på ett bananskal.
    Missade att skriva att första förlossningen inte gjorde speciellt ont, använde lustgas.
    Tvåan är helt smärtfri trots noll smärtlindring. Kroppen är fantasktisk!
    Storskrutt nov-05, Lillskrutt 9 mars-08.
Svar på tråden Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!