• TeAmo

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    jag har också en liten fråga.. jag började med minipiller min första mensdag och fortsatte i två veckor, jag slutade i söndags. när komma jag då få min mens igen? jag fick mensen den 14:e, vilket är rätt tidigt, för jag brukar få det runt den 20:de. kan man känna gravsymptom om jag skulle ha blivit gravid för mer än två veckor sedan? kan man få symptom redan nu? jag har så ömma bröst.. jag kan knappt nudda dom innan jag nästan börjar gråta :( jag brukar aldrig ha såhär.. plus att jag känner sån där värk som man brukar få innan mensen. för att ta gravtest; måste jag vänta tills den 14 februari då ungefär? tacksam för svar! :)

  • TeAmo
    Svar på #174
    La Linda: menar du om det kanske bara var en blödning? jag brukar ha min mens en vecka ungefär.. men sist (då jag började med mini pillrerna samma dag) så fick jag små blödningar då och då efteråt. jag är bara 15 år och är ganska så orolig =/ jag har mjölkintolerans, vilket gör att jag har knasig mage, så jag är rädd att pillrerna kanske inte verkat ordentligt (?) jag har vart jättenoga med vad jag äter men ibland går det bara inte.. känns så lång tid att vänta med gravtest, man vill ju liksom veta. men det finns ju inget annat man kan göra så =) eller så kan det ju vara som du säger, att det är för jag slutade med pillrerna. men kan man få symptom såhär tidigt om det var typ två veckor sen? =)
  • TeAmo
    Svar på #176
    La Linda: jag fick min mens den 14 januari (då jag började med mitt första minipiller) och den höll på typ till den 20:e, lite små blödningar några dagar efter. det jag menar för två veckor sen är att jag hade oskyddat samlag då =)
  • TeAmo
    Svar på #178
    La Linda: jag hade oskyddat sex den 19 eller 20:de och sen den 22 eller 23:dje :) och då åt jag minipiller, men jag är rädd att dom inte verkade som dom skulle, för jag har knas på magen pga min laktosintolerans, plus att sista gången jag hade oskyddat, så försökte jag ta pillerna fem dagar efter, för spermierna kan ju leva kvar, men jag glömde en dag =/
  • TeAmo
    Svar på #180
    La Linda: alltså jag menar denna månad, januari :) då bör jag väl vänta tills den 14:e typ? tack för att du hjälper till! =)
Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?