Inlägg från: Starlet1 |Visa alla inlägg
  • Starlet1

    Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)

    Martha skrev 2008-03-01 20:49:14 följande:
    Jaha.. vad tycker ni om Mello i dag då???
    Tycker det är rätt bra. Eller är jag helt tondöv?
  • Starlet1
    Martha skrev 2008-03-01 20:55:13 följande:
    Dom sover då... just nu i varje fall.. I natt sov de till strax över kl 00 innan nån av dom vaknade..
    Skönt att det går bra. Adam har inte haft spjälskydd sen han kräktes på det för en vecka sen. Det går i och för sig bra, men jag vill ha ett. Tror inte det funkar med vanlig säng till honom än, för han är en torped i sängen.
  • Starlet1
    Martha skrev 2008-03-01 20:59:36 följande:
    hihi.. vi har ju en sån bräda så hon inte kan trilla ur.. Mina barn har ju aldrig velat sova i spjälsängen..
    Hihi, da där skiljer sig ju våra barn åt. Min vill bara ligga i sin säng, i vår säng bara kryper han omkring.
  • Starlet1
    Martha skrev 2008-03-01 21:39:24 följande:
    Appro på IKEA så kan vi ju ta en tur dit nästa helg.. finns ju i karlstad..
    Javiss, det är en bra utflykt. Börjar kännas konstigt att åka utan Adam. Kanske tar med honom ändå. Det enda är ju att det skulle vara skönt att få sova ordentligt.
  • Starlet1
    tejp skrev 2008-03-01 21:40:56 följande:
    Jag kommer nog inte åka. Ska på klassfest på lördagen och det blir för stressigt å hinna. Synd inte mässan var på fredan med, hade velat gå.Fatta att det är 10år sen jag gick ut nian!
    Synd. Hade varit roligt. Jadu, 10 år går fort.

    Det där med egen säng är lite tvådelat tycker jag. Jag menar, det är ju skönt att han sover bra i sin egna säng. Men ibland vill jag ju ha han i min säng, som när han är sjuk och så, men det går inte alls.
  • Starlet1
    smarties skrev 2008-03-01 22:59:31 följande:
    Max sover med mig för tillfället i våran säng..då han inte har någon säng. o guud vad det är mysigt. :)Moa sover med Peppe här i vardagsrummet i sofforna.. :PGanska skönt o slippa gå upp om nätterna..:)
    Ja, jag skulle gärna vilja att Adam ville sova hos oss ibland, men det är inte mysigt längre. När han var mindre så kunde det vara mysigt, men han sover mycket bättre i sin egna säng. Lillgrisen.

    Tittar på Vasaloppet nu. Skönt att inte vara där och åka. Tittar gärna på TV, hihi.
  • Starlet1
    smarties skrev 2008-03-02 11:21:19 följande:
    Urk, jag har något skoj framför mig. jag ska tömma akvariet.Suck.Vi ska byta till ett större idag, och då måste jag ta ur den äckliga malen och göra rent det.Men skönt o få det gjort sen.Ska inköpa nya fiskar imorgon, o hoppas att malen inte äter upp dom. För då åker han ut! :)
    Hihi, är malen stor. Har också haft fiskar, men tycker det är lite äckligt med vattenbytet.

    Idag ska vi inte göra så mycket. Adam sover nu och Göte är ute och hjälper till att mata alla hästarna och ge dom halm att ligga på.

    Sen ska jag till apoteket och sen ska jag panta flaskor och sen ska vi hälsa på kompisar i Falun. Vi har inte träffat dom på länge.
  • Starlet1
    smarties skrev 2008-03-02 11:35:37 följande:
    Den är dryga tio centimeter nu. Sätter sig på fingrarna när man försöker stoppa ner fingrarna i akvariet..hatar det :Dpanta flaskor..jisses..det måste vi göra någon dag också, kanske man ska ta o göra idag så man får bort allt :)
    Mmm, svågern sa att jag kunde få låna hästtransporten för att få med alla flaskor . Jag kör ju med flaskvatten till Adam. Vi andra dricker kranvattnet, men vi har en egen brunn och jag är ju så himla orolig för allt. Så det blir rätt mycket flaskor.

    Nu kom sambon in. Hästarna tackade för maten, vet inte hur många vi har gåendes här nu.

    Läskigt med fisken som sägger sig på fingrarna, det hade jag aldrig vågat.
  • Starlet1

    Hur länge har era barn sovit i spjälsäng? Som det verkar nu kommer vi vara tvugna att ha Adam i spjälsäng tills han blir myndig. Han är som en tok i sängen. Jag kommer aldrig kunna sova om han ska ligga i en vanlig säng.

  • Starlet1
    Nirnaeth skrev 2008-03-02 15:45:13 följande:
    haha Jag börjar snarare misstänka att detta blir ett permanent tillstånd. Jag är dömd att vara evigt gravid, no more sömn på mage för mig!Hoppas ändå att du får rätt, än är det ju några timmar kvar. Jag tror dock på 12:e mars, men hoppas lite på 5:e.
    Jag gissar på den 7:e.
Svar på tråden Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)