Inlägg från: Starlet1 |Visa alla inlägg
  • Starlet1

    Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)

    Martha skrev 2008-02-17 15:39:53 följande:
    Å jag är på jobbet... Väldigt lite folk ute tyvärr.. :(  Malva å Havanna är hos mamma och pappa, Malva är relativit  pigg men hostar så hon kräks slem emellan åt. :( 
    Stackars liten. Adam hostar och kväljs han också. Kräktes upp vällingen nu ikväll, så vi blir inne nu till veckan.
  • Starlet1
    znoozan skrev 2008-02-17 17:02:11 följande:
    det beror väl på hur mkt feber han har imorgon,I låg på gränsen (tror han hade ca 37.7) då fick han sprutan ändå,annars får ni nog skjuta upp det!
    Ja, han har haft över 39 grader idag. Få se hur det är imorgon bitti, men jag skulle väl inte tro att vi får vaccinera honom imorgon. Ska ringa BVC imorgon bitti.
  • Starlet1

    Godmorgon. Sitter här med telefon och försöker komma fram till BVC, men det är bara upptaget.

    Adam började kräkas vilt inatt, och sen började Göte må illa, men jag tror det var sympatiillamående, så inte jag skulle bli sjuk först. Men han är hemma idag i alla fall. Tur är det, för jag lär nog sitta på toan hela dan.

    Adam kräktes ner hela sin säng inatt, usch, det var riktigt otäckt. Sen kräktes han i vår säng också. Han har legat mellan oss halva natten. Nu låter det som att han rä vaken.

    Men jag vet inte hur jag ska göra om jag inte kommer fram till BVC, måste ju avboka tiden för vaccineringen.

  • Starlet1
    znoozan skrev 2008-02-18 16:16:29 följande:
    åh fy stackarn,har han feber oxå? hoppas ni klarar er då,här åkte vi ju på det båda två, 2 dgr efter isac kom du fram till bvc?
    Joråserrusåatt, visst åkte vi på det allihop. Men jag och Göte har inte kräkts. Men vi sover och är dåliga i magen.

    Adam har sovit hela dan. Han har inte feber direkt idag, men sover och sover, och kräktes en gång på eftermiddagen, då vi trott att det värsta var över. Men då kom det en exorcist till.

    Nu ger i honom vätskeersättning. Ja vi kom igenom till BVC och sen har vi även ringt sjukvårdsrådgivningen ang att han sover konstant.
  • Starlet1
    Michaela83 skrev 2008-02-18 21:28:14 följande:
    Heeeej!! Äntligen tillbaka här.. min dator kraschade igår kväll, så idag har jag köpt en ny bäris.. Inte så kul att lägga pengarna på , men va ska man göra? Abstinens utan dess like Glöm ej att jag har ALOE VERA party på ONSDAG kl 18, och därefter Partylite ljusparty! :) ni är alla välkommna.. :)
    Hade jättegärna kommit, men ni vill nog inte ha det vi har  Hoppas ni får jättetrevligt.
  • Starlet1

    Godmorgon. Hoppas jag. Natten har varit sådär. Imponerad över att Adam har sovit hela natten, men lite knorriningar förstås. Men med tanke på att han sov hela dan igår och inte åt nåt.

    Vid sju vaknade han och fick 1 dl vatten och då sov han 2 timmar till.

    Däremot har jag sprungit på toa hela natten

    Vill vara frisk nu!!!

  • Starlet1
    Martha skrev 2008-02-19 10:03:33 följande:
    Vet inte vad hon har riktigt... Det är i varje fall bara Malva som är dålig.. Det började när hon fick pencilin i lördags men det ska tydligen inte vara nått samband så vi vet inte.. i går var hon jätte  loj bara låg i mitt knä, hade högfeber å lös i magenMe and I är den 25 feb. Jag kommer inte till dej på onsdag, är hon frisk ska jag jobba.. :(
    Adam har inte bajsat sen i söndags. Men det kommer väl. Nu får han lite nyponsoppa, det gillar han

    Han har inte kräkts idag, än, men sovit en stund.

    Nu tittar jag på Malou på 4:an, vet inte varför, blir bara upprörd.
  • Starlet1

    Äh, Adam kräks fortfarande. Finns det inget slut på det. Vill ju få i honom näring.

  • Starlet1
    znoozan skrev 2008-02-19 21:45:24 följande:
    nämen stackars plutten ÄN?? han har väl varit dålig länge nu? usch ni måste ha fått nån elakare variant,Isac var den som kräktes mest här och det var en natt! får han i sig nån vätska emellan då? 
    Han har kräkts två gånger ikväll. Och nu får jag knappt i honom vätskeersättning. Nu sover han. Vi får se hur natten går. Men jag ska ringa in imorgon. Det börjar bli lite länge nu tycker jag.
  • Starlet1
    smarties skrev 2008-02-19 23:46:07 följande:
    Han har kräkts två gånger ikväll. Och nu får jag knappt i honom vätskeersättning. Nu sover han. Vi får se hur natten går. Men jag ska ringa in imorgon. Det börjar bli lite länge nu tycker jag.Om han inte dricker något måste ni ringa in direkt, håll koll på blöjorna, om han kissar något.Väldigt noga! Har själv fått ligga inne med en uttorkad liten kille som fick dropp, var inte skoj =(Försök få i honom så mycket vätskeersättning du bara kan, går det inte, kontakta dom direkt, för dom blir så snabbt uttorkade. Dom tar allvarligt på det, så avfärdade blir ni nog inte.  Känner du att du vill åka in mitt i natten - gör det.
    Ja, jag har hört det av fler. Men dom senaste nätterna så har han vaknat och varit törstig, så jag chansade på det. Och vid 1 vaknade han och drack 1 dl vatten och sen vid 5 drack han 0,5 dl. Nu på morgonen så drack han 1 dl majsvälling och sen 1 timme efter fick han 1/2 port gröt. Nu sover han, precis på den tid då han brukar sova, och han har lekt lite. Så himla skönt att han nästan är som vanligt igen. Men det har varit oroligt.

    Nu får vi bara hålla tummarna att han får behålla allt. Det som varit lite märkligt i allt det här är att vattnet han druckit på natten har han fått behålla. Det är välling och gröt han har kräkts upp.

    Men nu börjar livet återkomme, så himla skönt.
Svar på tråden Den "andra" Borlänge tråden (Livet på Landet)