• SofiaD

    Kranial synostos!

    Lequisha skrev 2008-04-01 11:06:06 följande:
    Ja samma här. När jag såg programmet kom dessutom alla känslorna tillbaka från op, så jag satt och storböla jag fick titta i omgångar för det var faktiskt riktigt jobbigt att se. Men gud vad jag ångrar att vi inte åkte till Sverige och försökte få op där....men men, går ju inte att ändra på.
    Jag grät också. Förstår att du vill komma till CL när ni flyttat hem. Även om op säkert är alldelses utmärkt utförd.
    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    Hoppas det, för han ska opa O
    Tycker också det är dåligt att de inte stått nånstans om programmet! Jag tänke jag skulle kolla för säkerhets skull och så hitta jag det! De sa sen att i höst kommer man få se när de plockar bort fjädrarna


    Lovali skrev 2008-04-01 11:28:17 följande:
    Vill bara slå ett slag för Peter Tarnow han är också supertrevlig & lika kompetent som CL Det var han som hade hand om ERic men CL kom ner för att kolla resultatet av op. ett par ggr, han verkar vilja ha koll på alla synostosbarn som opereras med hans fjädrar Nu blir jag nästan upprörd. Att de inte sa på Fråga doktorn att fortsättning skulle komma så snart? (Inget progam jag följer vanligtvis). De sa ju att man i höst skulle få se hur det gått har jag för mig. Får kolla det på nätet ikväll iaf nu då! Tack för att du sa det Sofia!
    g
    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    Ja det är ett nytt reportage där man får se hur operationen går till. Ska se om jag kan länka det.


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    Alltså jag fattar inte det här!! När jag bläddrar tbx här så är det programmet från den 10/3 som vi pratade om sist här i tråden. Men reportaget om Elliot är inte samma på nätet som jag såg på tv:n?? På tv såg jag bara att de pratade inför operationen och de gjorde ct medan det sen handlade om själva operationen när jag ser samma datum på nätet? Nån som kan reda ut det här?


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    Hahaha, jag mitt nöt har missat det andra reportaget i samma program! GeneradSå lugn alla, det finns inget nytt reportage Skrattande


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD
    mih skrev 2008-04-04 12:05:56 följande:
    Sofia Ang boende på johannesvillan. Våran läkare skrev ett intyg på att vårat hemlandsting skulle betala boende och faktura adressen. Det lämnade vi när vi komm till Johannesvillan. /Lina
    Ok, tack för infon! Jag måste kolla det, hur det fungerar. Tror ni de på barnmottagningen här har koll på hur det funkar?
    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD
    Lequisha skrev 2008-04-04 18:26:19 följande:
    Fick höra att det varit ett program på TV4 Fakta igår om bla kraniosynostos. Någon som såg det och vet mer specifikt vad det handlade om?
    Nej kanske kan se det på nätet?
    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD
    Lequisha skrev 2008-04-04 21:14:11 följande:
    Ja, men tv4 tar betalt för sina nättjänster. Tänkte höra om det var nåt värt att se först.Vet inte ens om det stämmer att det faktiskt var kraniosynostos.
    Ahaa, nej tyvärr har jag ingen aning vad det handlade om igår. Men jag var inne på tv4 och kunde se Kalla fakta från den 30/3, gratis.
    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • SofiaD

    Nu har jag pratat med kuratorn på mitt sjukhus här hemma om ersättning för boendet på Johannesvillan. Och hon (underbar människa!) fixar allt så jag behöver inte bry mej mer om det såvida hon inte hör av sej om att vi ska ha nåt papper med oss upp. Så det var en grej avklarad! Idag är det två veckor kvar till inskrivningen och jag har mina dåliga dagar när det kommer över mej vad som komma skall. Då gråter jag en skvätt och sen känns det lite bättre igen. Jag är inte så orolig för själva operationen utan mer om det tillstöter någon komplikation sen efteråt.


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
Svar på tråden Kranial synostos!