Inlägg från: Umm Israa |Visa alla inlägg
  • Umm Israa

    Kommuner förbjuder rasistiska "Idas sommarvisa" i skolan pga invandrarna...

    hehe, tagna på bar gärning. tro mig jag har testat många såna här påståenden och aldrig någonsin fått dem bekräftade. Istället så får man prata med underbara ungar som tjatar till sig nationalsången, luciatåg osv (trots att de är utländska.

    Det är underbart när dessa främlingsfientliga lögnare tas på barn gärning, önskar verkligen att någon kunde få en sån här studie publicerad, det är verkligen något värt att tänka på!

  • Umm Israa

    Leos Mamma 05 skrev 2008-02-12 16:05:34 följande:


    En sak ska du veta, att bara för att jag berättar hur det gick till på min skola så är jag inte främlingsfientlig för den sakens skull!! För det är jag verkligen inte, utan tvärtom.Det är ju inte invandrararnas fel att det uppstår såna här saker som det gjorde på min skola, det var ju inte de som sa åt oss att ta bort svenska flaggan, utan det var rektorn som sa det eftersom de var jätterädda att våran skola skulle uppfattas som rasistisk annars.
    Jag har inte kallat någon speciell person främlingsfientlig utan konstaterat att de flesta/många av dessa lögnare faktiskt bara är främlingsfientliga :)
  • Umm Israa
    emcjoh skrev 2008-02-12 16:06:13 följande:
    Vet inte, men många ggr känns det som att det är "välmenande" svenskar som inte vill verka rasistiska, INTE invandrarna som ställer kraven på borttagande av div. traditioner. Har jag fel?
    Det är väl klart att dte är så. Ta en titt i de mest invandrartätra områdena i Sverige, där sjung nationalsången, luciatågen o ida visan för fulla munnar :)
  • Umm Israa
    Ellah skrev 2008-02-12 17:39:49 följande:
    Det förvånar mig att ingen av dem som skrikigt högst i dessa trådar har nått till denna...
    Det fövånar inte mig, det är rätt pinsamt att bli påkommen sina lögner!
  • Umm Israa
    marie68 skrev 2008-02-12 21:13:00 följande:
    vi får tydligen inte längre ha några seder kvar här i sverige för allt ska anpassas till invandrarna..... jag blir så jvla trött
    Öh, snälla läs ts min vän.
Svar på tråden Kommuner förbjuder rasistiska "Idas sommarvisa" i skolan pga invandrarna...