Inlägg från: emcjoh |Visa alla inlägg
  • emcjoh

    Kommuner förbjuder rasistiska "Idas sommarvisa" i skolan pga invandrarna...

    Instämmer med föregående
    BrideOf Rocky skrev 2008-02-12 11:12:39 följande:


    Invandrare odlar potatis i pareketten också, det vet ni väl?Jag har alltid varit kritiskt till alla anti-muslim påståenden, och det var underbart att läsa TS.Nu kan man nog sålla bort minst 90% av alla "bevara-sveriges-kultur-inte-rasister-bara tröttapå muslimer-inlägg här på FL och bemöta dom som man bemöter en 4 åring som skriker efter glass.
    Däremot tycker jag att det är synd att dagens barn kske går miste om trad. med Den blomstertid... När den är sjungen ÄR det ju sommar (längtar) o. sommarlov...
  • emcjoh

    Vet inte, men många ggr känns det som att det är "välmenande" svenskar som inte vill verka rasistiska, INTE invandrarna som ställer kraven på borttagande av div. traditioner. Har jag fel?

  • emcjoh

    Tack, skönt att höra
    Umm Israa skrev 2008-02-12 16:13:42 följande:


    Det är väl klart att dte är så. Ta en titt i de mest invandrartätra områdena i Sverige, där sjung nationalsången, luciatågen o ida visan för fulla munnar :)
    Glädjer mig!
  • emcjoh

    TYVÄRR kan ju du också ha rätt, dolda avsikter är ju just dolda.


    Froststar skrev 2008-02-12 20:16:59 följande:
    Svar på #30
    Du kan ha rätt i det. Det jag också funderat på är, om det kan vara så att de här personerna inte är så "välmenande" utan helt enkelt räknar med att sådana saker skapar ännu mer avståndstagande från "invandrare". Och det ser de kanske fram emot, det kanske gynnar deras syften, inställning eller politik. Man vet ju aldrig. Det finns lika många avsikter och dolda tankar som det finns människor.
  • emcjoh
    Linnea72 skrev 2008-03-29 18:57:06 följande:
    De får väl för tusan anpassa sig efter våra seder och bruk....Tror ni de skulle ändra sina traditioner om vi flyttade till deras länder?? Icke.
    Vroooooom skrev 2008-03-29 23:43:44 följande:
    Klart som sjutton det faktiskt finns en del sanna berättelser, därmed inte sagt att det skulle vara invandrarnas fel. www.expressen.se/1.460435www.vimmerbytidning.com/article/articleview/5.../
    Inget av detta ÄR invandrarnas fel, att sånt här händer beror f o r t f a r a n d e på otroligt välmenande svenskar - men blir ändå så f e l !
  • emcjoh

    Inget som riktade sig emot ngn här.
    Men du beskriver det jag menade bra


    Vroooooom skrev 2008-03-29 23:56:07 följande:
    Jag skrev ju "därmed inte sagt att det skulle vara invandrarnas fel".Vi sänder ju fel budskap om vi börjar förbjuda svenska flaggan.. Då är det vi som gör svenska flaggan till något fult och då är det ju knappast konstigt om invandrare sen uppfattar flaggan som det.
Svar på tråden Kommuner förbjuder rasistiska "Idas sommarvisa" i skolan pga invandrarna...