Inlägg från: IlsaBlackWidow |Visa alla inlägg
  • IlsaBlackWidow

    Kommuner förbjuder rasistiska "Idas sommarvisa" i skolan pga invandrarna...

    La Lola skrev 2008-02-12 11:16:22 följande:


    En tankeTror ni att rektorerna skulle våga säga något annat än att det är rykten och påståenden?
    Exakt vad jag tänkte på... konstigare saker har skett än att man mörkar förhastade, ogenomtänkta beslut.
  • IlsaBlackWidow
    Ellah skrev 2008-02-12 17:54:34 följande:
    Jag tror inte man mörkar då det enligt vissa påstående varit i princip upplopp och en massa folk inblandade, då erkänner man att, ja visst, vi tog ett sådant beslut men i efterhand såg vi att blablabla... Ingen - ingen - av de som svarade skrev så, utan alla blev väldigt upprörda och krävde i princip att få källan till dessa påståenden.Har man som kommun tagit ett sådant beslut offentligt - som tex att förbjuda fläskkött i skolorna inom kommunen så är ju detta något som ändå är offentligt - varför skulle de mörka det?
    Jag spekulerar bara... klart det skett otaliga gånger i historien att man mörkar dåliga beslut. Kommunens ord väger ju uppenbarligen tyngre än de som påstår att de upplevt något. Jag kan inte reglerna men kan inte en skola bestämma själva hur man firar avslutning, vilka sånger som skall sjungas etc.?
  • IlsaBlackWidow
    Ellah skrev 2008-02-12 18:09:15 följande:
    Ja, jag kan tycka att kommunens ord väger tyngre, då ofta de som upplevt dessa incidenter inte kan bestyrka något av sina påstående bland annat om vilken skola eller kommun det handlar om. Visst kan skolorna ha sina egna traditioner, men till sist och syvende är det kommunen som styr skolorna - tror du inte att sådana frågor som upprör så många i båda "läger" till sist får kommunens uppmärksamhet?
    Förhoppningsvis uppmärksammas sådant bisarrt beteende och ses till att inte få förekomma.
Svar på tråden Kommuner förbjuder rasistiska "Idas sommarvisa" i skolan pga invandrarna...