Inlägg från: Mumin75 |Visa alla inlägg
  • Mumin75

    Alla med stora näsor, visa er!

    Jag har stor näsa... potatisnäsa! När jag var barn/tonåring störde den mig jättemycket och jag ville inget hellre än att ha en ny näsa. Kan nog bero en del på att jag blev ganska retad för min näsa på den tiden och hade inte så bra självförtroende då. Men jag har lärt mig att leva med den och idag stör den mig inte nämnvärt mycket... ok, vissa dåliga dagar kan jag tycka att den är enorm och önska bort den, men för det mesta så trivs jag ändå med den... den är ju en del av mig och utan den hade jag kanske inte varit så snygg som jag är
    Har inget bra kort på mig själv i galleriet, bara ett när jag gör fula grimaser och ett när jag är gravid (under starka bilder) och ser ut som en drogad elefant ... haha, men man kan nog se ungefär hur min näsa ser ut där iaf!!

  • Mumin75

    Kan det inte vara så att du mår så dåligt över din näsa och därför tycker att den ser mycket större ut än den egentligen är. Sån är jag... när jag har mina dåliga dagar så tycker jag att den är enorm och att jag är så ful... men så stor är den ju egentligen inte... den blir bara sån i mina ögon när jag retar upp mig på den. Nu när jag satt och letade igenom mina bilder på datorn för att hitta en bild där man ser hur stor den är så hittade jag ingen sån bild... då tyckte jag helt plötsligt att den såg liten ut... haha! Även att jag visste att jag hade några bilder som jag verkligen hatar där min näsa ser så stor ut. Nu när jag ville att den skulle se stor ut var den helt plötsligt inte så stor på de bilderna, jag tror att man inbillar sig lite också bara för att man intalar sig att man har så stor näsa ... Killarna jag träffat har aldrig klagat på den ... förutom en då jag var 14 år och han gjorde slut för att han tyckte den var i vägen när vi skulle kyssas!


    underli skrev 2008-02-19 15:15:00 följande:
    Mumin75: Ja, stora näsor på killar, då e det mer passande. Kollade in din kille på bilden, om man som tjej har den näsan blir man ju manlig... och jag har typ en sån! Blää. KAN ett okvinnligt ansikte på en kvinna som jag funka i det bästa av bästaste självfötroenden!?
  • Mumin75

    Det var ungefär samma för mig... Jag hade heller aldrig tänkt på att jag hade stor näsa föränns några i min klass (mellanstadiet) började kalla mig potatisnäsan och sen hakade fler och fler på... och i mina ögon blev min näsa större och större och fulare o fulare ju mer jag fick höra deras kommentarer. Men sen när jag slutade skolan och vi flyttade till en annan stad hörde jag aldrig mer från någon att jag hade stor näsa, det var ingen av mina nya vänner som tänkte på min näsa överhuvudtaget... och det tog inte så lång tid förräns jag insåg att den inte var så groteskt stor och ful som mina klasskamrater påstått. Visst e den större än normalt men inte så hemsk som jag tyckte då... nu kan jag till o med tycka den är söt ibland...

Svar på tråden Alla med stora näsor, visa er!