Inlägg från: underli |Visa alla inlägg
  • underli

    Alla med stora näsor, visa er!

    Danitra, Schnauser & JeanetteL: Beviset på att en icke-barbie näsa är precis lika snyggt som enbart två näshål ;)

    Jag har mer svårare för kort framifrån. Eftersom den e rektangulär typ. Från sidan ser man inte att den e bred, menden e fortfarande lång.

  • underli

    Blossi: Jag tycker iaf du ser bedårande ut! :)
    Mumin75: ja, inte för du har nån jättesnok!
    Alltså alla ni med stora näsor och som visar upp hela härligheten, ni anar inte hur glada ni gör mig!! ni är ju så vackra allihopa! *tår i ögat nästan*

  • underli

    Finns det bara ca 10 tjejer på hela familjeliv med stora näsor ? =)

  • underli

    Blossi: Usch, vad otäckt det låter =) Ja, det undrar jag också, för det skulle jag också vilja göra. Men, du klär ju så bra i din näsa, så om jag var du skulle jag inte riskera något med en operation.
    Har ingen bild uppe för tillfället, skäms lite granna, har fått kommentarer på nätet förrut där de undrat om jag är man/transa.. =(
    Så det tänker jag inte åka på fler gånger.

  • underli

    Kan man ha fått så mycket testosteron i sig, för mycket liksom, att jag kan gå till en läkare och eventuellt få en del av operationen betald?! =D. Jag kanske ser ovanligt konstig och stornäsig ut... e så trött på att folk tror man är en idiot bara för man inte e skitsnygg. Men där beror nog iofs minst 80% på att jag blir blyg av näsan. Så därför pratar ingen knappt.
    När jag e lite på lyset däremot så får jag massor av kontakter.... KAN ju bero på att dom också är berusade och tycker jag e mindre ful.

  • underli

    Ja, men ser man verkligen ut som en transa så e d ju inte konstigt om folk kommenterar det.
    känner mig så "kvinnlig" inuti, men det syns liksom inte direkt av utseendet...
    30 000 kr på operation eller för ett års proffs-psykolog-fixning?!
    Har verkligen NOLL självförtroende, och mycket mycket mycket beror på näsan.

    Den tar inte upp hela ansiktet, den e inte krokig. Bara bred hela vägen, och rätt så lång. lite åt potatishållet. Och väljer gud att sätta den på ett ansikte av den längre sorten så blir man inte vacker.

  • underli

    Mumin75: Ja, stora näsor på killar, då e det mer passande. Kollade in din kille på bilden, om man som tjej har den näsan blir man ju manlig... och jag har typ en sån! Blää.

    KAN ett okvinnligt ansikte på en kvinna som jag funka i det bästa av bästaste självfötroenden!?

  • underli

    Själv blev jag kallad av "Big Nose" av en kille i mellanstadiet, sen hängde några på, och det var så jag kom på att jag hade stor näsa. Innan hade jag inte tänkt på det. Sen började folk runtomkring anmärka hur mer och mer lik min pappa jag började bli, och HAN har stor näsa! Han ser ut som Rolf lassgård på denna bilden:
    www.sr.se/press/bildmapp/181644_130_170.jpg, fast med något bredare näsa.
    Kul att se ut som Rolf lassgård och vara tjej!! *not*

  • underli

    lautrec: tack för tipset, ska gå till ett proffs så denne kan hjälpa mig. Helt värdelös på att sminka mig då jag tyvärr har problemhy också.

  • underli

    Mumin75: Jo, det kan nog vara lite så, eftersom inte någon av mina pojkvänner har kommenterat den det minsta och verkat chockade när jag sagt att jag hatar min näsa.
    Nu börjar jag bli trött på att hata den så mycket, tänker jämt på det mer eller mindre.
    Så valet står mellan operation i sommar, eller en bra psykolog, för jag kommer aldrig att kunna tänka om som det är nu. Känns som en omöjlighet att få självförtroende när man ser ut som Roffe .

  • underli

    Ja, på de som är stolta över sina stora näsor blir det extra vackert.

  • underli

    Puffar lite.. det måste finnas fler näsor modell lite större?

  • underli

    Jag är faktiskt rätt så ful! Usch! jag slår alla tjejer här inne på stor näsa. Den ser mer lite "fel" ut på mig. Alla här inne som visat sina "stora" näsor e så jäkla söta i dom.

    Jag tror aldrig jag kommer våga lägga upp en bild...
    däremot måste jag nog ringa nån psykolog/kirurg.. inte bestämt mig ännu. =O)

  • underli

    Jag tar hellre i profil... där ser den bara "stor" ut, men mer okej. fast rakt framifrån så undrar nog folk vad fan det är som fastnat på bild. Den e bara grov o ful och fel.

    Försöker undvika tankarna om hur mycket jag avskyr min näsa... försöker tänka på min söta farmor och farfar där en del av näsan kommer ifrån. Farfar hade stor näsa, fin, eftersom han var MAN.
    Men så får pappa till det med en tjej med potatisnäsa (mamma)! Herrejösses.. det blir inte bra.

    Jag har fått kommentarer. kanske jag har skrivit förrut... att jag liknar en transvestit, vid några tillfällen på internet. Man blir helt jävla knäckt =( Speciellt när man lagt ut bilder där man kämpat för att se så söt ut man bara kan.

  • underli

    Jag har ingen som helst uppfattning vad man kan göra min näsa bara.

    Går man till en plastikkirurg säger han självklart att jag borde operera den.. men min pojkvän börjar gråta när jag pratar om det. Men han har sagt att han stödjer mig om jag verkligen vill.
    Ibland är det så trist att man vill efterlikna det perfekta tjejansiktet.

    Det har väl och göra med att stora näsor påminner om att man kan ha massa testosteron i sig, och därför inte skulle vara så kvinnlig, och därför blir man bortstött av människor??.. tjejer som kunde blivit ens bästa vän, eller killar som ser ner på en för att man inte ser ut som en toppmodell.. Har redan så kasst självfötroende att jag inte är den bästa på att stråla ut massa härlig utstrålning som säger "jag skiter i hur jag ser ut, jag älskar livet ändå!" Nä, jag undviker istället att skratta alt för mycket för då tror jag att min näsa ser större ut =O(

    Men jag är glad ändå för imorgon är det melodifestival =O)

  • underli

    bemine: Haha, vadå vissen? =) Din näsa e ju jättefin.

Svar på tråden Alla med stora näsor, visa er!