Inlägg från: Bergelmer |Visa alla inlägg
  • Bergelmer

    Vilka här röstar på SD ?

    Jag skulle kunna rösta för dem ifall de utvecklade sig lite. Jag är helt för en strängare invandringspolitik, det måste vara mer krav på dem att integrera sig och lära sig svenska/engelska.

  • Bergelmer
    Velour skrev 2008-03-11 21:38:32 följande:
    Precis! Varför inte erbjuda dem jobb och billiga bostäder i Norrland som skriker efter öka befolkningen?Sprida ut folk lite mer..
    I princip tycker jag att man får bosätta sig vart man vill, men självklart bör man erbjuda sådana alternativ som du tar upp :)
  • Bergelmer
    vagabond77 skrev 2008-03-12 04:08:43 följande:
    Skulle heller aldrig få för mig att rösta på sd. De erbjuder guld och gröna skogar med en patentlösning om att "dra ner på invandringen", och läser man deras invandringspolitiksa program så vill de allvarligt försvåra eller omöjliggöra invandring och bland annat svenskars grundläggande rättigheter. Man ska exempelvis inte få gifta sig om man är under 24 år med en utlänning. Vidare har man krav på att gå ur EU, och det är en helgalen affär enligt mig. Resten av "politiken" faller som ett korthus eftersom man inte kan för tre öre backa upp vart pengarna ska tas som ska ge denna överflödiga välfärd. Det finns väl inte ens ännu några ekonomiska planer framtagna. SD är inget annat än ett uppviglarparti, och visst kanske deras uppmärksamhet börjat väcka en del politiker, nu vill t.ex. Mona Sahlin införa tilldelat boende för flyktingar. www.aftonbladet.se/nyheter/article2030219.abNu har alltså inte sd ens det kortet att komma med.
    o.O Då skulle jag t ex inte kunnat gift mig med min nuvarande fru. okej, där tappade SD mig =) Fuck 'em
  • Bergelmer

    övergiven pappa skrev 2008-03-17 00:54:46 följande:


    alla vill väl rösta på sd, det är ju det enda partiet som har en ny och öppen politik, som kan tillföra alla något nytt!
    Skulle bara tillföra problem för mig och min fru.
Svar på tråden Vilka här röstar på SD ?