• Linda 23

    ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~

    Vi är några mammor som alla hade bf maj 2006. En del barn bestämde sig för att titta ut tidigare och en del senare.
    Tiden bara rusar iväg, och våra små godingar göra hela tiden nya upptäckter och framsteg.

    Vi minns våra gamla trådar:
    1:a tråden: www.familjeliv.se/Forum-2-15/m4277027.html
    2:a tråden: www.familjeliv.se/Forum-2-15/m5509213.html
    3:e tråden: www.familjeliv.se/Forum-2-15/m7236962.html
    4:e tråden: www.familjeliv.se/Forum-2-15/m8880073.html
    5:e tråden: www.familjeliv.se/Forum-3-20/m9234682.html
    6:e tråden: www.familjeliv.se/Forum-3-20/m11106912.html
    7:e tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-226/m13263579.html
    8:e tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m15862937.html
    9:e tråden  www.familjeliv.se/Forum-11-265/m19070106.html
    10:e tråden www.familjeliv.se/Forum-11-265/m22157225.html
    11:e tråden www.familjeliv.se/Forum-11-265/m25271776.html
    12:e tråden www.familjeliv.se/Forum-11-265/m28104097.html

    Tråden med alla bebisarnas födelsedatum:
    www.familjeliv.se/Forum-2-15/m8613574.html


    ♥Tindra -03 Elias -06 Emma -07♥
  • Svar på tråden ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~
  • Linda 23

    Elias får också titta men är inte intresserad. Tindra tittar på bolibompa och på morgonen.


    ♥Tindra -03 Elias -06 Emma -07♥
  • Zizter

    oh va jag saknar kim idag.. har åkt till mina föräldrar för dom har rest bort.. så jag tänkte ta en "barnfri" dag idag.. har vart å jobbat idag och sen åkte jag hit direkt.. å ska bara slappa å njuta av ensamheten och tystnaden... snacka om att man kan behöva de ibland! fast jag saknar mina boys där hemma.. men dom har en mysig "pappa & son" dag idag.. så jag får ladda mina batterier lite!! och sova tills jag vaknar helt SJÄLV!! oh.. vikken lyx alltså.. gjorde likadant förra gången mina päron reste bort och jag va som en ny människa dagen efter!! tänk att få vakna själv.. ligga å dra i sängen halva dagen om man vill.. ooh.. fan va najs de ska bli!! *njuter för fullt* Flört


  • M73

    H älskar TV men doserar rätt bra själv. hon sitter och stormglor och när hon är nöjd så går hon o gör nått roligare *s* hade inte tänkt bli en sån som sanvänder TVn som barnvakt men så kom verkligheten i kapp Bäst är program där de sjunger, spelar musik och dansar. Då står hon o diggar för fullt
    H gillar böcker men har inte alltid ro att lyssna.

  • Majja M

    Mina killar är inte så brydda om teven, inte att titta på iaf.. Men sätta på den och trycka på alla knapparna och sånt, det är ju rätt kul.
    Det de kan titta på är "Byggare Bob" och "Stora maskiner" på Bolibompa.. Då sitter de med stooora ögon..
    Annars är det inget som är lika bra som skoter och traktor, riktiga såklart..

  • Serendipity

    Vi läser jättemycket för Teodor och han tittar en hel del på Tv också, eller rättare sagt DVD-filmer som Pingu, Bamse och Stora maskiner.


    Godnattsagan blir samma varje gång jag lägger: Vilda bebin!


    Idoler? Näe... Traktorer och lastbilar kanske?

  • Zizter

    jaha jaha.. hoppar in en sväng .. melodifestivalen tittar jag på.. vem ska vinna?

    ringde hem vid 20 och sa gonatt till kimsan.. äska diiig mammaaa sa han.. hihi gulleplutt..

    sagor har jag försökt å läsa för kim många gånger men han är inte riktigt intresserad än.. hehe liite svårt å sitta still.. men han ÄÄÄLSKAR böcker! jag shoppa ju ihjäl mig nu på bokrean så hans favorit nu är pekböcker med bilar och frukter och sånt å pekar å säger va allt heter! det är så roligt åxå å se vad han kan mer från ena dan till den andra.. så han har ett helt bibliotek hemma me massa böcker nu så tar han alltid fram en bok å skriker"boken" å så vill han sitta i mitt eller pappas knä så får vi läsa.. men de är ju inga längre sagor direkt.. men roligt att han är så intresserad av dom iallfall..

    ojojoj.. jaha nä nu ska jag slänga mig i soffan igen och njuta av att faktiskt kunna få titta på tv en stund i lugn och ro.. e bara jag och vovven här.. skööönt! och kim ligger nog och snarkar gott hemma me pappsen sin.. hihi


  • Ekorrfamiljen

    Vendel gillar inte att sitta still och lyssna på en hel bok, och jag läser inte godnattsaga, men han har sina älskade pekböcker och jag läser ofta Wirsénböckerna för honom. Så länge han nu orkar lyssna! 

    Anledningen till att han inte ser teve är ju inte ett förbud, utan vi har teven i gillestugan och dit orkar ingen av oss gå. Vi går bara ner dit när det är något vi verkligen vill se på teve. Rätt skönt att inte ha den ståendes igång hela dagarna (som det blev när jag var hemma och mammaledig med stora barnen.) I lägenheten där jag bor i veckorna finns det helt enkelt ingen teve, därmed var det löst liksom.


    Tin - Tonåring, Saga - Sötis, Vendel - Vandal!
  • Zizter
    Ekorrfamiljen skrev 2008-03-15 23:00:55 följande:
    Vendel gillar inte att sitta still och lyssna på en hel bok, och jag läser inte godnattsaga, men han har sina älskade pekböcker och jag läser ofta Wirsénböckerna för honom. Så länge han nu orkar lyssna!  Anledningen till att han inte ser teve är ju inte ett förbud, utan vi har teven i gillestugan och dit orkar ingen av oss gå. Vi går bara ner dit när det är något vi verkligen vill se på teve. Rätt skönt att inte ha den ståendes igång hela dagarna (som det blev när jag var hemma och mammaledig med stora barnen.) I lägenheten där jag bor i veckorna finns det helt enkelt ingen teve, därmed var det löst liksom.
    låter faktiskt skönt att inte ha nån tv.. jag blir själv galen hemma när sambon jämt ska ha på tvn när ha när hemma.. fast han inte ens tittar på den... helst ska både tv och stereo va på.. jag blir tokig! *S* funderar faktiskt allvarligt på att slänga ut tvn.. och umgås som man gjorde förr i tiden.. haha fast då skulle väl gubben min klättra på väggarna när han inte fått titta på sitt j*vla fotboll!!
  • Veladis

    Ekorren: Smart att ha TV:N lite otillgänglig. Många möblerar ju med TV:n helt i fokus idag... Vi har f ö en helt omodern liten "tjockis-TV" i ett hön av vardagsrummet. Det har inte blivit av att köpa större/bättre, men det gör inte så mycket. Det är ju samma program på den i alla fall.
    Egil är inne i en liten bokslukarperiod nu. Allt från pekböcker, till bilderböcker och Biltema-katalogen, hihi.

Svar på tråden ~Majmammorna från 2006 pratar vidare 13.0~