• Hallonsocka

    BF kring 20, 21 augusti?

    Hej hej!
    Är det någon där ute som är ungefär lika långt/kort gången som
    jag i sin graviditet! Själv tycker jag då inte att graviditeten känns så mycket än, men å andra sidan så har jag varit och lyssnat på hjärtat som slog så fint, så nog är det någon som är där inne

  • Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?
  • S och S blir 3

    hallå hallå, jag har varit på UL idag, BF flyttad från 21 till den 22 aug, allt såg jätte bra ut tills då hon skulle kolla fötterna, bebis vägrade visa sin andra fot, satt som i skräddare och höll om benet, navelsträngen låg i vägen så man kunde inte heller se könet, BM gick för att hämta in en till BM för att vara säker på att allt var okej, jag blev lite nervös här, men hon kunde inte heller få bebis att visa sin andra fot så jag fick gå och kissa så att bebis ändrade läge, då försvann också navlesträngen, BM hittade andra foten och allt såg jätte bra ut, hon frågade sen om sambon och jag kunde se vad det blev för något, hon förstorade upp bilden och sambon sa "EN SNOPP!!" så vi väntar alltså en söt pojke, eller världens sötaste pojke enligt mig!

  • Malin026

    Halloj, vi var oxå på UL idag allt såg bra ut och vi behöll datumet vi fick sist alltså den 19/8. Ville veta könet men h*n var inte så sugen på att visa upp sig så det får bli en översakning, om det inte blir så att vi gör ett Ul hos nån privat. Är det nån som vet om det finns nått ställe i Gävle eller nån mil härifrån?
    Vill kolla igen inte bara för att veta kön utan för att få den underbara upplevelsen man vill ha. Hon som gjorde Ul idag körde över magen 190 så man såg ingenting sen va hon inte ett dugg trevlig, så sambon sa det han oxå att halva upplevelsen blev förstörd för att hon va så grinig.
    Hon som gjorde Ul förra gången va jätte trevlig och visade när lill*n sparkade och rörde armarna m.m hon tog sig tid. Sen är väll det viktigaste att dom ser att allt är Ok men man kan ju tänka lite iaf och åtminstonde vara trevlig.

  • S och S blir 3

    tack mejokana, jag är så otroligt lycklig nu så jag svävar på moln
    Bebis lever och mår bra, kan det bli bättre! näää

  • S och S blir 3

    malin 026
    fy va tråkigt för dig att BM var en sån surkärring, beställ du en ny tid och få en riktigt mysig upplevelse! sen att allt var bra är ju självklart viktigast!

  • Hugo2004

    Hej tjejer!

    Kul att så många hittar hit!

    Igår var vi på UL och allt så jättebra ut! Blev tillbaka-flyttad från den 22-16/8 så det är bara att tacka och ta emot...
    Vi fick dessutom veta att vi ska få en liten TJEJ!!
    Det känns såååå kul!

  • Malin026

    S och S blir 3 skrev 2008-03-26 18:16:13 följande:


    malin 026fy va tråkigt för dig att BM var en sån surkärring, beställ du en ny tid och få en riktigt mysig upplevelse! sen att allt var bra är ju självklart viktigast!
    Jag ska till MIN BM imorron så jag ska prata med henne få se vad hon säger om hon kan hjälpa mig med en ny tid. Man kan ju bli galen på på sånna surkärringar som hon jag hade idag.
  • camillimill

    hoho!
    Idag va jag på UL o blev tillbakaflyttad 6 dagar. Hip Hip Hurra!
    BF blir nu 24 augusti.

    Fick dock inte veta könet eftersom barnet numera är skyddat under abortlagen. BM sa att hon inte kunde berätta eftersom det visat sig att folk gjort abort då de fått veta att de väntar "fel" kön.

    Fy fan.

    Funderar på att vända mig till någon privat klinik för att få veta, eftersom jag är så in i helv*te nyfiken!

    Vi ska flytta och således också inreda i nya lägenheten, varpå jag gärna vill kunna måla och tapetsera efter kön. Dessutom vill jag veta om jag måste rota fram Nellies gamla tjejkläder, eller om jag får rata allt det rosa som ligger i dussintals säckar nere i förrådet.

    Vet någon vart jag vänder mig (kring Göteborg) samt vad det kostar? Vilken vecka görs det lämpligast i?

  • kobebis

    hur mår magarna i dag?

    Ni vet säkert gärna men jag vill tipsa er i alla fall så att ni inte missar det; Pampers-boxen som man får gratis! hämtar du ut den på babyproffsen så får du en blöjhink oxå Går även att hämta på babyland men då får man ingen blöjhink. Det är en massa roliga bra att ha saker i boxen o det bästa av allt den är gratis! Ni som väntar ert andra barn och redan har plockat ut en box för ert första barn så är det en box/barn. Ni måste dock bara maila till pampers så att de tar bort era gamla uppgifter sen går det att registrera sig. Glöm inte att skriva ut en lapp som ni ska visa i affären!

    ha det bra!

Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?