• Hallonsocka

    BF kring 20, 21 augusti?

    Hej hej!
    Är det någon där ute som är ungefär lika långt/kort gången som
    jag i sin graviditet! Själv tycker jag då inte att graviditeten känns så mycket än, men å andra sidan så har jag varit och lyssnat på hjärtat som slog så fint, så nog är det någon som är där inne

  • Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?
  • Kvack

    Grattis Kobebis.

    Jag fick också en jättebra BM som kollade allt. Min bebis hon sparkade och levde om som bara den och det är bra eftersom att jag inte har känt av det ännu. Var skönt att vi fick reda på att det var en flicka eftersom jag har två pojkar, blir 35 år i maj. Ha det bra alla magar.

  • Mickan I
    Hallonsocka skrev 2008-03-19 12:11:34 följande:
    Hej och välkommen Mickan! Hur har du mått hitills då?
    Hej! Tack
    Mitt illamående börjar äntligen släppa... Annars har jag mått bra förrutom senaste veckorna då jag varit riktigt sjuk och nu har jag åkt på en bihåleinflammation som inte vill gå bort. Läkarna är rädda för att jag kommer ha problem med den resten av graviditeten Kommer få spola bihålorna regelbundet för ingen medicin har hjälpt hittills...
    Hur har ni andra mått?
  • Kvack

    I början mådde jag illa som bara den och fick springa och ulka och spy men efter vecka 14 eller 15 så mår jag bara bra. Var orolig ett tag att jag inte var gravid utan hade hittat på att jag var det eller att jag var skengravid.(Min kompis är gravid och är inne på förlossningen nu.) Så UL var underbart för mig för då fick jag se att jag inte hade hittat på att jag var gravid. När jag var gravid med mina två pojkar var jag illamående hela tiden i 9 månader det var därför jag tyckte det var så konstigta att det försvann, men det var skönt att det försvann.( hoppas att det inte kommer tilbaka).

    Mickan 1 hoppas att du börjar må bättre.

  • Hallonsocka
    Svar på #70
    Hej hej och välkommen! Så du är så mycket proffs på det här som man kan vara . Det här blir mitt första, och sambons andra.
    Det måste ju kännas rätt skönt att de andra barnen är lite äldre, de är ju lite mer "självgående" i de åldrarna och jösses en 13 åring kan ju till och med hjälpa
    Vad tycker åttaåringen om att bli storasyster? Min sambos dotter hinner bli 10 innan syskonet kommer och tycker nog att det ska bli spännande (och hon har inga syskon sen innan heller).
  • Hallonsocka

    Mickan: Fy vad jobbigt! Hoppas du hittar någon medicin som fungerar :-/ Urk! Det går ju nästan att leva med graviditets illamående eftersom man kan tänka att det beror på bebisen som man längtar efter, men "vanliga" krämpor blir bara dubbelt hemska!

    Kvack: Mådde som dig, illa i början. Kändes som att jag var konstant bakis i flera veckor, men nu mår jag toppen sedan många veckor tillbaka. Trodde också som dig att jag bara måste inbilla mig, men blev väl övertygad då vi lyssnade på hjärtat och nu när den lilla börjat tillkänna sig där inne.

  • smurfan86

    Illamåendet har äntligen börjat släppa, lite smått ibland men kräkningarna har iaf slutat. Har inte spytt på över 1 vecka nu=)
    Annars har jag varit väldigt trött, men börjar bli piggare nu. Magen börjar komma fram så smått å UL idag, så om allt är bra där inget å klaga över! Så är det ju inte fel att jag är ledig till på onsdag=) Ha de så bra alla!

  • Hallonsocka
    Svar på #76
    Berätta gärna hur det gick på UL!!! *ser framemot mitt genom att gotta mig i era*
  • LiMoFe

    Tittar bara snbbt in för att säga att jag kommer nog titta in lite oftare Allt såg bra ut med vår humla och den beräknas komma den 19:e (framflyttad 3dagar). Det var underbart att se den, det var verkligen en liten bebis nu.

  • Hallonsocka
    Svar på #78
    Hihi! Vad roligt det var idag ja Underbart att allt såg bra ut... då återstår det bara att njuta nu då!!
Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?