• Hallonsocka

    BF kring 20, 21 augusti?

    Hej hej!
    Är det någon där ute som är ungefär lika långt/kort gången som
    jag i sin graviditet! Själv tycker jag då inte att graviditeten känns så mycket än, men å andra sidan så har jag varit och lyssnat på hjärtat som slog så fint, så nog är det någon som är där inne

  • Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?
  • Excelsior
    camillimill skrev 2008-03-27 21:42:43 följande:
     Vet någon vart jag vänder mig (kring Göteborg) samt vad det kostar? Vilken vecka görs det lämpligast i?
    Hej!
    Du kanske redan varit inne på Barnmorskegruppens sida och kollat? Jag ringde iallafall dit nu i veckan och fick en tid i slutet på maj när jag är i v28. är i v. 18+4 nu.
    Det kostar 500:-
  • camillimill

    nu har jag fått mitt BF, och det blev den 24 aug. Några fler som fått då?

  • Hallonsocka

    Halloj tjejer! Jag har PRECIS kommit hem från hemavan, eller nej jag hann ta ett snabbt bad också men men... Vi har haft en härlig vecka, åkte bara slalom två dagar eftersom jag blivit sjukling, förkyld och halsont :-/ Men bebis mår bra, sparkar och har sig haha, stört roligt blir så glad varje gång . Imorgon har vi ÄNTLIGEN UL! Klockan 09.00 är det dags. Vi är nu i vecka 20 och det börjar minsann synas, tycker magen redan är stor

    Dessutom låg jag i soffan här om dagen, och så drog jag upp tröjan för att kolla på magen, haha den var helt sne... bebis låg på höger sida, så det sluttade som en backe, stört knasigt. Bonusbarnet, och tillika blivande storasystern konstaterade att "din mage ser knölig ut!"

    Jösses vad jag skrattade åt S och S blir 3s berättelse där sambon upptäcker barnets snopp!! Men fy att ha en så hemsk människa på ultraljudet som camillimill, hoppas verkligen inte att det blir så imorgon för oss :-/

    KRAM PÅ ER TJEJER!

  • S och S blir 3

    ååh va spännande för dig Hallonsocka att du har UL imorgon, ska du fråga ifall dom kan se kön eller vill du att det ska vara en överraskning?

    jag och sambon var igår och kollade på barnvagn för första gången, jätte spännande! men vi väntar med att beställa då man ändå har halva tiden kvar, men allt kändes väldigt "riktigt"

  • kobebis

    Är det ngn som känner av foglossningar redan? Jag tror att det är foglossning men jag vte inte riktigt....När jag går fort eller länge så får jag ont i nedre magen, det typ hugger till. Är det foglossning? Gick till stan o tillbaka i dag och det kändes Och nu i kväll har jag haft smärtor typ längst ner på magen. Hade mycket litet sådant här förra graviditeten och då kom det mycket senare! Ska man inte kunna gå ut och gå?? *Ledsen*

    S och S blir 3: va´kul att kika på vagn Har ni fastnat för ngn speciell?

  • Hallonsocka

    S och S blir 3: Ja, det blir nog att kolla kön om barnet behagar visa, jag har alltid sagt, nej eller mera "spelar ingen roll" men har märkt att mins sambo vill, och eftersom det faktiskt inte spelar någon roll så kan vi ju ta reda påt eftersom han vill veta
    Att det är skoj att kolla barnvagn Men vilken DJUNGEL!
    Tror vi fastnat för de stora emmaljunga modellerna, mondialen och edgen

    Kobebis: Nej tror inte jag känt av det än, men kanske ischias (hur det nu stavas) får ibland väääldigt ont ovanför rumpan på endera sida :-/ inte så fasligt roligt.

  • kobebis
    Hallonsocka skrev 2008-03-30 20:35:13 följande:
    Att det är skoj att kolla barnvagn Men vilken DJUNGEL!Tror vi fastnat för de stora emmaljunga modellerna, mondialen och edgen Kobebis: Nej tror inte jag känt av det än, men kanske ischias (hur det nu stavas) får ibland väääldigt ont ovanför rumpan på endera sida :-/ inte så fasligt roligt.
    Ja man ska vara glad så länge man slipper dessa "krämpor" som min förra bm sa med ett fnys när jag beklagade över att jag hade ont i svanskotan förra gången...Kunde knappt sitta för att inte tala om att ta sig upp ur en stol. Kände mig som en 90-årig gammal tant!

    Vill oxå ha en ny vagn eller i alla fall kolla på en Vi behöver ju ingen ny har en jättefin och kanonbra Emmaljunga City med korg. Kan helt klart rekomendera Emmaljunga, speciellt korgen som vi hade som liggvagn. Så smidig och lätt. Lycka till i barnvagnsdjungeln!
  • S och S blir 3

    hallå, jo vi tittade på bugaboo, passar oss med liten bil och en smal trätrappa upp till ytterdörren. men inget är bestämt, men gillade den grymt mycket!

  • S och S blir 3

    jag känner också av ischeas-nerven, har gjort det sen v 10, sen har jag också ont i magen men på sidorna längre ner, tror att det är ligamenten, har en jävlig hosta som inte ger med sig och när jag får min attacker så gör det riktigt ont.

  • Hallonsocka
    Svar på #128
    Ja, bugaboon kollade vi på först ... FY FASEN VILKEN UNDERBAR VAGN, men vi har konstaterat att vi nog vill ha 4 stora däck (även om man kan köpa de där terräng hjulen för att byta ut de främre) men vi vill nog också ha luftdäck. Kan bli mycket snö och slask här så vill ha det så lätt som möjligt och vet inte om bugaboon är möjlig utifrån det.
Svar på tråden BF kring 20, 21 augusti?