Inlägg från: A L V |Visa alla inlägg
  • A L V

    Pinsamma fisar

    Satt på föreläsning och råkade svälja saliven fel på nåt sätt.
    Fick såklart världens hostanfall och drar mig mot utgången. Men i och med att jag höll emot hostattacken så blev ju trycket för hårt därbak så en liten fanfar spelades som utgångsmusik.
    Kändes pinsamt att komma in tillbaka till klassrummet igen..

  • A L V

    Usch, vad pinsamt! jag gjorde nyss bort mig här på jobbet.

    Innan lunchrasten känner jag (som vanligt) hur det bubblar och har sig i magen. Och jag bara måste tryckutjämna! Så jag stänger dörren och släpper en riktig mökare som jag själv blir rädd för! Guu, vad det stinker!
    Men jag stänger dörren och går mot lunchrummet. Självklart ska vår sekreterare lämna ett par papper inne på mitt skrivbord strax efteråt, och jag ser henne på håll hur hon går in i mitt rum. Jösses! Hon måste ju fått en chock! *piinsamt*

  • A L V

    Var med morsan på en möbelaffär för några år sedan. Mamma har en förmåga att bli gasig i magen emellanåt. Och ut ska de!
    Mamma smet snaabbt in på en sektion i affären och tror att nu är det fritt fram att dra på. Men precis då hos står där och krämar på fanfaren för fullt kommer en expedit runt hörnet. Han återvände snabbt sammam väg han kom ifrån..

    Syrran sätter jämt mig i klistret med sina brakskitar. Vi hade tränat och ska ta på oss ytterskorna vid entrén. Syrran lägger av en mökare som luktar både mycket och illa. fast det märks inte på en gång, utan det börjar lukta lagomt tills en snygg kille också ska ta på sig sina skor bredvid mig. Måste jag nämna att den skyldiga till dådet, syrran, redan smitit ut genom dörren..?

Svar på tråden Pinsamma fisar