Inlägg från: tandra |Visa alla inlägg
  • tandra

    Pinsamma fisar

    Fan va grym tråd, skrattar så tårarna bara sprutar.

    Jag & sambon har alltid fis krig hemma, jag vinner alltid till min sambos stora besvikelse.

    Engång var jag riktigt risig i kistan, så karln där hemma sa åt mej att jag absolut inte fick fisa nå mer förens han hade somnat. Men det gick ju inte att hålla emot så det smet ju en rackare, en riktig ''silent but deadly'' fis. Han känner ju det såklart och verkligen studsar upp ur sängen och skriker ''fyyy fan älskling, den där smakade ju till och med''

    Mamma är likadan som mej, hon fes gynekologen i ansiktet för ett tag sen en riktig (som jag om mamma kallar det) fårtuta, en som låter typ som MÖÖÖÖÖÖÖP. Och den lukta ju som hon hade ätit på kyrkogården i en vecka.

    Mitt bästa fis klipp på youtube kommer här. Jag skrattar på så jag nästan pinkar ner mej på 2 ställen i klippet. Engång när det är en grabb som fiser så man nästan måste hålla för öronen för den är så hög i tonen. Och engång när det står en man och fiser mot en dörr, den tredje fisen mot dörren låter som en motorsåg haha  :) HA HÖG VOLYM PÅ


    ">

  • tandra

    Min sambo tycker att mina fisar luktar som om nått har sprungit upp i tarmen och självdött... haha

  • tandra

    Men shit! haha stackarn Undra om de va en liten smygare som blev till ett helt jordskalv kanske

    Jaja iaf ibland tycker inte jag att det är själva fisen som är pinsam. Som igår satt jag och en jobbarkompis i soffan på jobbet inte en kotte i närheten, så hör man klart och tydligt hur en fis vandrar mot utgången, alla vet ju hur det låter haha men den stanna såklart men jag vet ju att killen mitt emot fatta att det var en liten fis som det blev tvärnit på. Nej usch det tyckte jag var pinsamt.

  • tandra
    javalady skrev 2008-06-16 21:37:17 följande:
    Okej... Jag får erkänna lite jag med, efter att ha suttit och skrattat åt er. Hade ätit något olämpligt en dag för min mage var riktigt bubblig.På kvällen när vi gick och lade oss kände jag att nu var det dags att släppa lite väder - till min sambos stora förskräckelse... Jag hävdar bestämt (ironiskt) att det alltid bara luktar syren eller rosor men det gör inte han Nåja, min sambo fasade över mitt vädersläppande (som skedde under täcket) men jag lugnade honom - nä, det luktar nog inte så mycket... Sniffade till lite... Nä, luktar inget... Sniffade lite till och ropade sedan "GÖÖÖM DIG!!!" till honom. Jag kan ju säga att den inte luktade varken syren eller rosor... Så nu vet man om det är nåt på gång när någon av oss ropar "GÖM DIG!"
    Här luktar det hallon iaf
Svar på tråden Pinsamma fisar