• svensdotter

    Pinsamma fisar

    Här kn man berätta när det var som pinsammast..
    när man verkligen inte kunde hålla sig..
    NÄr man trodde det skulle bli en smygaremen istället
    visslade det så glatt från rumpan
    :)

  • Svar på tråden Pinsamma fisar
  • RiaRa
    frecklefart90 skrev 2008-03-29 02:24:44 följande:
    Haha det vore nått Nu fick jag tillbaka ett barndomsminne där jag och min storebror spelade in en rap&fislåt på band det var en rejäl orkester det, och som det brukar bli med inspelningsband så hamnar dom i en hög för att återanvändas. Synd bara att jag hade glömt bort vår fina symfoni nått år senare när jag lånade ut bandet till en klasskompis. Gu vad jag skämdes sen när hon berättade vad hon hade hört. haha
    Min brorsa och hans polare brukade också spela in sina fjärtar på band. Jäklar vad det stank i hans rum sedan. Var som att kliva rakt in i en kompakt vägg av mökar. 
    Morsan fick gå in och dra upp fönstret på vid gavel, hade man tänt en tändsticka där hade hela rummet tagit eld. 
    Jag duger, precis som jag är!
  • Bebbe2006

    När jag och min förra kille just hade träffats kunde jag inte fisa eller göra nummer 2 när vi var tillsammans. Jag skulle hellre ha tänt eld på migsjälv.

    Hursomhelst hade vi varit ute och festat en kväll, och dagen efter var jag riktigt risig i kistan. Vi låg i hans säng och kollade på TV, och när han reste sig för att gå på toaletten passade jag på att lägga en tyst smygare under täcket. Jag kunde verkligen inte hålla inne längre, för då hade jag sprängts.

    Tyvärr blev han inte långvarig på muggen, för han skulle bara hämta en bit papper att snyta sig i, så han var tillbaka nästan direkt. Jag kan inte beskriva med ord den stank som spred sig i rummet när han lyfte på täcket för att lägga sig igen. Jag hade nog blivit generad även om jag varit helt ensam, så grymt luktade det.

    Vi sa inget. Absolut ingenting.

    Lång tid efteråt frågade jag honom om han hade märkt något, och det hade han naturligtvis. Så typiskt.

  • BROCCOLLI
    Bebbe2006 skrev 2008-03-30 00:36:10 följande:
    När jag och min förra kille just hade träffats kunde jag inte fisa eller göra nummer 2 när vi var tillsammans. Jag skulle hellre ha tänt eld på migsjälv.Hursomhelst hade vi varit ute och festat en kväll, och dagen efter var jag riktigt risig i kistan. Vi låg i hans säng och kollade på TV, och när han reste sig för att gå på toaletten passade jag på att lägga en tyst smygare under täcket. Jag kunde verkligen inte hålla inne längre, för då hade jag sprängts.Tyvärr blev han inte långvarig på muggen, för han skulle bara hämta en bit papper att snyta sig i, så han var tillbaka nästan direkt. Jag kan inte beskriva med ord den stank som spred sig i rummet när han lyfte på täcket för att lägga sig igen. Jag hade nog blivit generad även om jag varit helt ensam, så grymt luktade det.Vi sa inget. Absolut ingenting.Lång tid efteråt frågade jag honom om han hade märkt något, och det hade han naturligtvis. Så typiskt.
    Åh fy vad pinsamt, jag blir röd i ansiktet bara jag läser om scenariot ! Kommer själv ihåg den fasan att bli nödig i början
  • Eros Light Love

    Var en gång i en mycket känslig ålder och satt vid ett bord i skolan med fem andra i klassrummet (resten av klassen satt vid andra bort så dom var också där).
    Plötsligt känner jag att jag behöver nysa och jag håller för näsan för att inte göra det.
    Vad händer? Jadu, ja la värdens jävla praktbrak istället då det var ett sådant tryck på nysen, en sån där riktig jävla rackare som gjorde att stolen började vibrera.
    Alla började garva och jag skämdes hyffsat mycket om man säger så.....

  • Nina1982

    Hahahaha vilken rolig tråd. Jag ligger verkligen på golvet och skrattar!!

  • Nina1982

    Var på ett dop när jag var tio, min bror var sju. När det var som knäpptystast i kyrkan så hördes ett riktigt brak så det ekade i kyrkbänken, det var min bror som fes, gissa om alla skrattade!! hahaha

  • Softyy
    Golde skrev 2008-03-29 02:41:02 följande:
    Kommer att tänka på en gång då jag och mitt ex var och flög drake i en park på Irland. Han sprang med draken och jag höll i tråden och väntade på vindpustar, det var nästintill vindstilla när jag kände att nu kommer det lite vind. Jag vart jätteglad och hojtade jättehögt till honom "I feel some wind coming, I feel some wind coming!!" Just när jag ropade detta så passerar en grupp amerikanare mig och alla börjar asgarva då det jag hade sagt hade tolkats som att jag känner fisen komma Det som gjorde saken ännu roligare var att samma grupp amerikanare passerade oss när de var på väg tillbaka längsmed gångvägen, och de blev vittnen till ytterligare en pinsamhet.. Peter hade lyft upp mig när vi lekte och sprang med mig hängandes över hans axel (så att min rumpa var längsmed hans ansikte). Hur det nu var så vart jag lite skraj då jag trodde att han skulle tappa mig så jag råkade släppa en riktig högljudd brakare som hördes väl av både oss och den amerikanska gruppen. Hehe.. Peter vart så chockad då vi inte alls brukade prutta inför varandra, och han vart så full i skratt att han tappade balansen och tappa sen mig och vi båda föll på marken och asgarvade, och då råkade jag släppa mig igen ! Gruppen fick sig också ett gott skratt !
    Oooh guu va roligt, HAHAHAHA, svärföräldrarna undra varför jag sitter och asgarvar för mig själv i rummet... HAHAHA
  • lillagryn2

    vad var det björm gustafsson sa, "är det mindre än en matsked är det en fjärt"?

Svar på tråden Pinsamma fisar