• svensd­otter
    Äldre 20 Mar 23:13
    140937 visningar
    279 svar
    279
    140937

    Pinsamma fisar

    Här kn man berätta när det var som pinsammast..
    när man verkligen inte kunde hålla sig..
    NÄr man trodde det skulle bli en smygaremen istället
    visslade det så glatt från rumpan
    :)

  • Svar på tråden Pinsamma fisar
  • svensd­otter
    Äldre 31 Mar 00:04

    jisses.. man skall inte dricka samtidigt som man läser...MOAHHAAAA jisses vad jag skrattar

  • mandoz­z
    Äldre 31 Mar 00:08

    Haha, nu kom jag på en bra. När jag var yngre (jag är ju så gammal nu) så brukade jag och mina småkusiner spela in våra fisar på telefonerna, som röstmärken, och spela upp och skratta. Ibland la vi dom som röstmärken på personer vi inte gillade också. Haha, det var (fis)tider det ;)

  • Theodo­rMiran­da
    Äldre 31 Mar 15:55

    Nu kom jag på en historia om mej själv!

    När jag fyllde 20 år så skulle min mamma o jag åka till Teneriffe.. Detta var första gången jag skulle flyga och var jävligt nervös!
    När vi hade checkat in så sa jag att jag bara skulle ut o röka ( o kände hur det tryckte på där bak)
    Gick ut där ute o tände en cigg, kollade överallt o där var tomt på folk!
    Så jag släppte mej, ganska högt.. men ingen hade ju hört.. Trodde jag!
    Jag rökte upp min cigg o fimpade, helt plötsligt så hör jag en brakskit!
    DÅ visar det sej att en gubbe på 70 år hade stått runt hörnan o hört mej släppa mej! Så då tyckte han oxå att det var fritt fram! haha
    Snacka om att jag skämdes!
    Värsta av allt, vi skulle på samma plan! Jag trodde jag skulle dö..

  • venomo­us
    Äldre 31 Mar 18:43

    Haha, skrattar så jag gråter!

    Måste dela med mig at mitt absolut värsta fis-minne. Jag skäms fortfarande när jag tänker på det...

    Det var en lektion i skolan, jag och alla mina klasskompisar satt vid våra datorer i ett klassrum och arbetade, det var alltså helt tyst i klassrummet. Själv hade jag något så fruktansvärt med magknip, men jag häll ju fisen inne såklart.

    Till slut trodde jag att min mage skulla sprängas så jag tänkte att det nog var bäst att gå ut från klassrummet och släppa ut den så att säga.

    Jag reser mig upp, men ve och fasa! För varje steg jag tar så smiter det ut fisar! Högt lät dom också! Kan tänka mig att dom även luktade något hemskt, jag hade som inte tid att ta reda på det.

    Det är det pinsammaste jag varit med om, helt klart. Usch,. vad jag skämdes...

  • Krissa
    Äldre 31 Mar 19:03

    När min pappa slutade snusa gick han istället över till att äta 1-2 påsar halstabletter om dagen. Det är inte speciellt bra för magen.

    Vi skulle köra till Göteborg, pappa sitter redan i förarsätet och jag hoppar in där bak. Den lukten! Det luktade så illa att jag inte för mitt liv kunde tro att det var en fis. Min mamma hoppade in där framme nån sekund efter mig och jag säger "Men Mamma, vad är det som luktar?" Mamma kastar sig ur bilen och nästan kräker i rabatten utanför! Där står hon framåtlutad o skriker "ditt jävla svin" till pappa. Hahahhahhaha. DÅ fattade jag att det var en fis!

  • Theodo­rMiran­da
    Äldre 2 Apr 15:18

    *puffar på tråden lite*

  • Äldre 2 Apr 15:51

    Jag har inga egna jag kan komma på än så länge, men nu i veckan när vi haft en massa hantverkare hemma för att vi byter badrum, då misstänker jag att elektrikern inte visste att jag var hemma för han gick på toa (med öppen dörr) och släppte av vääärldens brakare, sen satt han å småfnissa åt sig själv...
    När jag kom ut var han måttligt förvånad och fråga - jaha var du hemma du? Såg lite skamsen ut :)

  • Theodo­rMiran­da
    Äldre 2 Apr 15:59

    hahaha fan vad pinsamt! :D

  • Äldre 2 Apr 16:12

    Jag hade en kollega på mitt förra jobb som var på en stor bjudning med jobbet en kväll. Hon var verkligen dålig i magen men lyckades hålla sig. Kvällen tog slut och alla stod på trappen och väntade på sin skjuts hem. Den här kvinnan väntade på sin man, hon hade också två tårtkartonger som skulle med hem.
    Hon känner att hon verkligen verkligen behöver fisa. Men det står massor med människor på trappen. Äntligen kommer hennes man. Hon kastar in tårtkartongerna i bagaget, slänger sig in på passagerarsidan och släpper en jätte brakfis.
    Då upptäcker hon att det var fel bil och fel man i bilen.
    Hon smet fort ut!
    Jag trodde att vi skulle dö dagen därpå när hon berättade varför hon slängt sig ur bilen. Det roliga är också att det här är en mycket parant och ordentlig dam strax över de 60.

  • Äldre 2 Apr 17:53

    haha härlig tråd! jag kan tyvärr inte komma med någon rolig berättelse....men ni måste bara gå in och kolla här...den e för bra!


    ">

Svar på tråden Pinsamma fisar