• tamate

    Ska man få bada toppless i badhus???

    jag tycker att männs bringor är sexiga och absolut linjen dom har vid ljumskarna och spes yngre killar går ju gärna och drar ner badbyxorna för att det ska se snyggare ut, mend et är helt ok? Jag tycker det är skitsexigt.
    Personligen ser jag inte brösten på en kvinna som särskilt sexiga förrens hon börjar röra vid dom på ett sensuellt sätt.
    Och det var någon här som skreva tt dom inte ville att barnen skulle se en massa bröst på badhuset ?? eh så man springer och håller för ögonen på barnen så fort det dyker upp ett par bröst, stakcars ungar för dom måste ju verkligen få en konstig uppfattning om man lär dom att bröst ska man skämmas över och dölja.

    Nej, ska det vara jämställt så ska det, jag vill ha in dom här fräna badkläderna dom hade förut med både byxa och linne för killar i halvtajt modell. ELLER så ska det vara lika, får killarna visa bröstvårtorna så ska faktiskt kvinnorna få göra det med.

    Sedan förstår jag inte riktigt varför man skulle vilja springa med bara bröst över huvudtaget såvidare maninte ha rtyp a kupa för mina F kupor behöver stöd, även när jag är nakenfis här hemma så brukar bhn tillslut åka på för det känns efter en stund i axlar och rygg när dom svallar runt.


    - det som inte dödar härdar!
  • tamate
    Mara skrev 2008-03-27 23:13:07 följande:
    Lustig kommentar med tanke på din bild. Jag kanske inte vill se bara rumpor när jag är på FL, eller vill att min man ska se det om han råkar halka in på FL.Jag tycker att det borde vara tillåtet att vara topless för den som vill.
    *high five* bra komentar
    - det som inte dödar härdar!
  • tamate

    Jag blir ju helt mörkrädd av att bläsra här i tråden, vad har människor för uppfattning egentligen??

    Att inte fler män skriker rakt ut i tråden tycker jag är förvånande när kvinnor målar upp dom som våldtäksmän allihopa, för herregud om en man ser ett par bröst för han blir ju störtkåt på fläcken så är dom allihopa. I vissa länder så stenas kvinnor som blivit våldtagna för det är dom som hetsat upp mannen genom att visa sig utmanande (ett ben eller en rörelse i genomhåret eller vad det kan vara mannen kommer på) för kvinnan borde veta att män inte kan kontrollera sina sexuella lustar, jag trodde vi hade kommit längre id eta landet men efter att ha läst i denna tråden så ser jag att vi är på den nivån här med.

    Att inte kunna ta med barnen till badhuset för dom kan råka se ett par bröst, so what?? dom ser ju männs bringor hela tiden på badhuset och män döljer ju inte så mycket av kroppen ,men det är ju ok för killar för dom är ju inte sexuella till sitt yttre?? vad i helsicke lär man dottern med den attityden, hennes kropp ska endast vissas i sexuella syften och bör täckas. välkommen burka.

    Och kvinnor, sluta för helsike att jämt bli avensjuk när ni ser andra kvinnokroppar, det är ju bara ni som blir hysteriska och jag misstänker att det är en sådan sak som ligger bakom dom flestas förfäran.

    Och vilken ramaskri det är, det är som skämtet när Hassangänget ringer tullen och tror att vi ska bli invaderade av tyska bögar (vet inte hur många som kommer ihåg skämtet) samma vanvettiga ramaskri är det här.
    Tror ni verkligena tt vi blir invaderade av nakenbröstade brudar p all abadhus bara för att det helt plötsligt är helt lagligt istället för som nu att det beror på personalen på badhuset?
    Dom som har lust visar redan brösten och jag har svårt att tänka mig att det blir en hipp innetrend att bada toppless.

    Sjukt.


    - det som inte dödar härdar!
Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???