• beEMbe
    vill ha fler barn skrev 2008-03-29 03:34:54 följande:
    artonhundratalsdubbelmoral ... va?Det är onaturligt för de allra flesta att visa sina könsdelar offentligt. knä är tex inte en könsdel.
    Men  bröst är inte ett kön det är en kroppsdel VI har sexualiserat. Och JAG tycker det räcker nu. Vi sk inte behöva skämmas över våra bröst. De är som vilken annan del som helst.
    MEN jag förstår att tanken är chockerande för många. Ni är inne i gamla fördomar och mönster.
  • beEMbe

    Egentligen orkar jag inte debattera i denna fråga. Men nakenhet är vackert och kroppar är sexiga vi tänder alla på olika saker. Jag tänder på min sambos starka armar. Men jag skulle inte kräva att han gick i långärmade tröjor för det. Och jag skulle inte vilja att män med så tunna sillärmar mådde dåligt eftersom de inte följde  "idealet" Lite överdrivet"

    Jag tycker därimot att det är fint att du njuter av din kropp  och att du är stolt. Jag känner ingen som är det och själv är jag missnöjd med det mesta. Men jag tror att det beror på att vi matas med hur vi ska se ut+ en låg självkänsla.

    Därför är jag för att vi ska sluta idelisera och sexualisera kroppens olika delar. Men därimot  inte avsexualisera oss. Min sambos armar är assexiga även när de syns Alla gillar vi olika saker.


Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???