Inlägg från: werty123 |Visa alla inlägg
  • werty123

    Är det okej att sova hos sitt ex som är en riktigt god vän?

    ett ex är ett ex, klart man kan vara kompisar men att övernatta näe där går gränsen det e ju bara grejen att göra det hos sitt ex, jag kan inte jämföra min kompis och mitt ex som likadan kompis för det e ju en helt annan sak. man kan väl lita på sin sambo ändå, men jag skulle aldrig vilja att min sambo skulle sova över hos sitt ex, dummaste iden jag hört.

  • werty123

    inte normalt, kan vara kompisar utan att sova över...
    Patsy Dee skrev 2008-04-16 09:33:30 följande:


    Jag åker och sover hemma hos mitt ex flera gånger om året och det är helt okej för min sambo.Han har också ett ex som han sover hos ibland.varför inte liksom?
  • werty123

    ja men jag tkr det inte är normalt att göra så mot varandra, det e min åsikt. men vill ni umgås med era ex så är det väl trevligt för er. Men jag eller min sambo skulle aldrig kunna göra så mot varandra även fast vi var goda vänner med våra ex, så är det inte normalt att umgås med sina x..
    Patsy Dee skrev 2008-04-16 09:37:06 följande:


    varför är det inte normalt?jag tycker det handlar om att man litar på varandra.mitt ex bor 35 mil bort och är min bästa vän.ser inte problemet.han ska tillochmed semestra med oss i sommar.
  • werty123

    goda vänner får man väl umgås med, men nu pratar vi om X och det e inte samma sak som goda vänner, du har ju haft ett tintimt förhållande med ex:et och det brukar man väl inte ha med goda vänner eller?? så nej jag tycker det e helt onormalt kalla mig vad ni vill, men alla har rätt till sina åsikter


    giftgrodan skrev 2008-04-16 09:53:35 följande:
    Så det är inte normalt att umgås med sina goda vänner?
  • werty123

    har jag skrivit att jag är svartsjuk?! jag tycker det bara är fel mot varandra, jag är inte ett dugg svartsjuk, men skulle sambon börja "övernatta" hos ex:et skulle jag väl inte bli så glad men det kalla jag inte svartsjuk... och nej det e inte samma sak, du har haft sex med ditt ex det har man inte med goda vänner???
    Patsy Dee skrev 2008-04-16 10:05:20 följande:


    jo, ex kan visst vara samma sak som goda vänner.skulle aldrig klara av att ha en sån svartsjuk partner...
  • werty123

    jag tkr det e fel mot sin parnter oavsett om man är goda vänner lr inte.. man kan väl prata och så med ex:et men att sova över där går gränsen..

  • werty123

    jaha, men då räcker det väl att du hälsa en på och ni kan ta en fika el nåt men man behöver INTE sova över förde!!!!!!


    IsDimma skrev 2008-05-0ar 6 20:25:20 följande:
    varför? jag gillar fortfarande mitt ex, som kompis.. o det skulle jag aldrig vilja förlora.. bara för att jag inte längre älskar honom som en partner betyder inte det att jag slutat älska honom som vän.. och eftersom vi inte bor i samma stad så varför ska jag inte kunna sova hos honom när jag är och hälsar på?
  • werty123

    fy bubblan. skulle inte vilja ha ett sådant förhållande att man umgås med sina ex.
    moralkärring kan du vara själv...
    Patsy Dee skrev 2008-05-08 10:57:16 följande:


    Jag ska sova hos mitt ex HELA helgen. Min sambo är inte ett dugg svartsjuk, för vi LITAR på varandra.Känns skönt.Hans ex brukar sova här ibland och jag tycker om henne jättemycket.Hör och häpna, moralkärringar.... :p
  • werty123

    finns nånting som kallas HOTEL


    IsDimma skrev 2008-05-07 19:34:31 följande:
    jo, kanske.. fast nu har jag fyra timmar enkel resa dit så blir väl långt för att bara ta en fika
  • werty123

    ja men tänk på principen bara, det finns nog många tjejer/killar som accepterar att man fortfarande umgås ÖVERNATTAR med sina ex, men dem kanske men i själva verket så tycker dem absolut inte om det men vill inte verka svarsjuk eller vill inte såra dig. så nä jag tycker sånt är oacceptabelt helt enkelt.


    IsDimma skrev 2008-05-11 23:34:26 följande:
    ja, visst.. men jag lägger hellre pengarna på något vettigt när exet faktiskt har både en extra säng o en alldeles perfekt soffa att sova i..
  • werty123

    jaja skitsamma sov så gott hos gamm killen din då.


    IsDimma skrev 2008-05-12 07:56:25 följande:
    men jag får väl ändå anta att det kommer att märkas på ett eller annat sätt om killen/sambon inte gillar det, helst att han talade om det men om han inte gör det så läre ju beteendet ändras om han ogillar att jag sover där ibland.. då får man väl ta den diskussionen då.. man kan ju inte bara utgå ifrån.. för skulle jag börja utgå ifrån vad han skulle kunna tycka så skulle jag till slut inte kunna umgås själv med mina vänner eftersom alla är killar o framförallt inte sova över hos någon av dom, för att pojkvännen skulle skunna ta illa upp o bli sårad.. så kan jag inte resonera..
  • werty123

    haha sur?? varför skulle jag bli det, tkr det bara e dumt. svartsjuk är jag inte heller skulle bara inte vilja att min sambo sov över hos sitt ex, är man svartsjuk för det, ja då kanske jag är det då. och kalla inte mig häxa när du ej känner mig, ****
    Patsy Dee skrev 2008-05-13 08:20:19 följande:


    haha, orka bli SUR för att någon annan
    jag är nog så långt ifrån moralkärring man kan komma.har ett underbart förhållande där vi litar på varann till max.fy fan för att va ihop med en svartsjuk häxa.
Svar på tråden Är det okej att sova hos sitt ex som är en riktigt god vän?