Inlägg från: peppe 30 |Visa alla inlägg
  • peppe 30

    Ska man tåla hur mkt som helst?

    Har en sambo som är gravid, vi är endast i 10:e veckan och det har inte alls varit lätt.. Jag har fått utstå med det mest vid det här laget.

    Hon blir sur på mig för minsta lilla, trots att jag gör mitt bästa att se till att hon och hennes son har det bra. Jag försöker göra det mesta, laga mat, diska, ta ut tvätt skjutsar de överallt.. Men det enda jag får tillbaka är sura miner och jag ska vara glad om jag får en kyss då och då..

    Till saken hör det att för några veckor sedan så blev hon helt konstig.. Hon vart osäker på hur hon kände för mig och menade att hon behövde tänka.. Det hela resulterade till att vi nu är ihop och att det kanske berodde på hormonerna? (de berömda!)...

    Hur som helst så känner jag mig inte älskad eller uppskattad. Den enda uppskattningen jag får är av hennes lilla 4åriga son (så länge han får som han vill).. När även han vänder mig ryggen känner jag mig utnyttjad och att jag är på väg att göra mitt livs största misstag..

    Vart har den där perfekta kvinnan som jag en gång i tiden älskade vägen? Jag älskar henne fortfarande.. Men det känns inte som om hon gör det..

    Är det här vanligt??

  • Svar på tråden Ska man tåla hur mkt som helst?
  • peppe 30

    Jockefar... det är så jag ser på det också.. Det är en helt annan person idag än innan och jag är rädd att det är ngt annat som ligger bakom allting.. Det kan vara så att hon inte är säker på saker och ting och skyller allt på hormonerna.. För varje dag som går så funderar jag starkt på om jag kommer att orka med detta i längden. När jag försöker prata med henne så slutar det med att hon antingen blir sur eller tyst. Jag har dessvärre börjat ge upp att kunna prata med henne om detta då det inte verkar som det ger ngt utan saker blir bara värre.
    Vet varken ut eller in egentligen men försöker ta dagen som det kommer. Dock vet jag att jag är inte alls är lycklig just nu. Känner mig riktigt oälskad. Som en betjänt som man kan göra vad som helst med och han förväntas tåla det..

    Föresten Jockefar, tack för att du tog dig tid och skriva till mig..

  • peppe 30

    mm jag hoppas att få tillbaka den fina tjejen jag en gång i tiden blev störtförälskad i. Det är tungt just nu som fan..

Svar på tråden Ska man tåla hur mkt som helst?