• Anonym (kram)

    Psykisk misshandel i hemmet

    Du är urstark!! Du tog steget!

    Det är förstås inte ditt fel, det vet du. Han har helt och hållet ansvar för sina handlingar och hur han hanterar sina problem. Har soc ingen utbildning i detta?? Kan inte kvinnojouren vittna för dig om hur barn drabbas av sånt våld?

    Stå på dig! Försök strunta i de som inte tror dig. De är inget att ha ändå, eller hur? Mina fd svärföräldrar har blivit galna, hotar och trakasserar mig, tom inför barnen. Jag anmäler, vad mer kan man göra? Det är svårt, men kom ihåg att det är deras problem och har inget med dig att göra. Du kan inte ha gjort något annorlunda.

  • Anonym (kram)

    Haha! Min fd svärmor har skällt ut mina föräldrar också! Har de någon hemlig klubb, typ "Hur man gör en skilsmässa värre"? Vissa människor borde låsas in.

    Nej, hon känner inte sin son. Hennes son är minsann perfekt och allt är ditt fel. Han är inte vuxen i hennes ögon och hon måste reda upp hans problem åt honom eftersom han inte klarar av det. Förresten har du snott hennes älskling ifrån henne så hon är j-ligt lack... Suck, det finns ingen självinsikt hos dessa människor. Hon har ju uppfostrat honom, så vad kan man förvänta sig?

    Mina fd svärisar talade om för mig att jag minsann aldrig skulle hitta en sån omtänksam kille som deras son. Jo, tjena... De är glada över skilsmässan, men säger samtidigt att jag är självisk som drar, måste tänka på barnen (vilket är precis vad jag gör).

    När jag krävde att mitt ex skulle ta itu med sina egna föräldrar och säga åt de att hålla sig utanför och borta från mig, vet du vad han sa? "De är ditt problem, inte mitt." ?!?!

    Så sostanterna vet bättre än du har han är genom ett telefonsamtal?? Ringer inga varningsklockor?? Jag trodde detta var basic?

    Kram på dig och stå på dig. Hur länge sedan lämnade du?

Svar på tråden Psykisk misshandel i hemmet