Egen salladsdressing?
Är det någon som har något bra tips på god sallandsdressing som man kan göra själv? Jag brukar blanda majonnäs, crem fraish, tomatpure, citron, socker och salt.
Är det någon som har något bra tips på god sallandsdressing som man kan göra själv? Jag brukar blanda majonnäs, crem fraish, tomatpure, citron, socker och salt.
Man kan blanda vad som helst nästan.Creme fraiche/senap/svart peppar och dill.Vill helst skippa majonäsen den funkar inte för min mage.Men det finns ju utmärkta fettfria alternativ.
Jag brukar blanda lika delar citron, äppelcidervinäger och olivolja, sen lite salt och peppar och oregano. Supersnabbt och gott (och smalt!) .
Äppelcidervinäger, hur smakar den? Är det någon större skillnad mot vanlig vinäger?
1 del vinäger
3 delar olja
vitlök
oregano
peppar
aromat
brukar göra den i en skakare(shaker??)
god att ha på nygjord sallad
går att förvara några dagar i kylen
Man kanske kan prova att blanda äppelcidervinäger med crem fraish och salt?
Intelligenti pauca skrev 2008-05-01 15:45:36 följande: