• BabyEm

    Snälla hjälp mig med harungar!

    På sambons jobb finns två små harungar som är övergivna av mamman. Dom behöver ju dias o så. Sambon ringde nyss hem o fråga om jag kan ta hand om dom här i trädgården men jag vet ju inget om harar.
    Finns det nån typ "djurpolisen" man kan ringa till som tar hand om dom eller vad gör man? Vill inte att dom ska svälta ihjäl!

  • Svar på tråden Snälla hjälp mig med harungar!
  • BabyEm
    GoldDigger skrev 2008-05-06 09:41:25 följande:
    hur vet du att dom är lvergivna?! mamman lämnar dom ofta i gräset när hon ger sig ut och hämtar mat. bara dumt att flytta dom!!
    dom har haft koll på dom i två dagar nu och ingen mamma har synts till. Och dom ligger under massa grejer som dom måste flytta på.
    Han jobbar på NCC där det åker dumprar och hjullastare o lastbilar hela tiden så det är ju inte så bra plats dom är på heller
  • BabyEm
    Pensive skrev 2008-05-06 09:40:29 följande:
    ring djurens vänner eller något liknande. vart bor du ?
    jag bor i norrköping.
    Vad är djurens vänner?
  • BabyEm
    GoldDigger skrev 2008-05-06 09:49:15 följande:
    www.infodirekt.se/item/74369

    tack så mycket! Ska ringa dit Vill inte att det händer ungarna nåt


    annelotion skrev 2008-05-06 09:51:18 följande:
    Djurungen ska aldrig betraktas som övergiven om inte mamman påträffats död.Mamman brukar komma två gånger om dagen,en gång i skymningen och en gång i gryningen.....Men som sagt,googla,eller ring ovanstående.
    Ok ja då kan det ju va så att mamman kommer när dom inte är på jobbet men ungarna ligger ändå väldigt olämpligt till och riskerar att dö när dom flyttar på alla grejer så det är väl bäst o ringa nån iaf
Svar på tråden Snälla hjälp mig med harungar!