Inlägg från: Zizter |Visa alla inlägg
  • Zizter

    Hur får man barn att sluta mobbas?

    Jag är så upprörd! En vän till mig ringer och är helt förtvivlad! Hennes son har blivit mobbad på sin skola i 3-4 års tid och skolan gör inget! och det är samma 2 killar i hans klass om mobbar han dagligen, förut tog dom till våld också men det har skolan sett till att dom slutat med. men då är det psykisk misshandel som dom håller på med just nu och säger en massa dumma saker till min väns son som redan har det väldigt jobbigt annars också.

    Är man helt maktlös när det gäller sånt här?

    När jag hör vad hon berättar så har jag bara lust att gå dit till skolan och ruska om dessa 2 ungjävlar (ursäkta uttrycket) och säga åt dom att SLUTA MOBBA!! men så enkelt är det ju inte heller. Ledsen

    VAD eller HUR skulle ni gjort för att hjälpa eran vän och hennes son om dom vore i samma sits?? Behöver massa tips och råd hur man ska gå vidare.

    För skolan verkar ju inte ta dom på allvar... och det gör mig mest arg!

    nån som varit/är i samma sits? tell me your story! för det här måste ta slut innan nåt allvarligt händer!!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-06 20:59
    Sonen och hans mobbare är ungefär 10 år gamla.
  • Svar på tråden Hur får man barn att sluta mobbas?
  • Zizter
    Janix skrev 2008-05-06 22:29:17 följande:
    Brrr, vad hemskt! En sådan skräcksituation att hamna i! Jag försöker fundera, och kommer på så lite! Att prata med skolan, och med hjälp av dem, föräldrarna till de andra barnen är ju steg ett...
    Skolan bryr sig ju inte, och föräldrarna är inte svenska så dom förstår inte min vän när hon försöker prata me dom.. föräldrarna skrattar ungefär ut min vän bara och skakar på huvet.. men jag har fått nummer till sonens skola och lärare så jag ska ringa och prata me dom imorgon.

    att barn kan va så jävla elaka!! förstår inte!!
    Älskar min familj över allt annat på denna jord!! tack för att ni finns!! *kärlek*
  • Zizter

    dessa 2 mobbare är nog olyckliga själv eftersom deras föräldrar jobbar mycket (restaurangägare) och reser och är borta långa perioder. så det sitter nog där varför dom mobbar andra för att må bra själv.. men det här måste få ett slut!! men HUR?


    Älskar min familj över allt annat på denna jord!! tack för att ni finns!! *kärlek*
  • Zizter

    ah lever den här tråden än? kul..

    Ja nu har det gått så långt att dessa pojkar som mobbades har blivit polisanmälda! det här är alltså små pojkar i 10 års åldern ungefär.. Dom hade tagit sig in hem till pojken som dom mobbar när han var ensam hemma och rotat igenom hela lägenheten osv osv osv.. fy fan alltså.. det verkar inte finnas några gränser alls alltså.. men nu är det polisens sak och se vad som händer..

    Hemma verkar dessa pojkar inte ha det så bra.. föräldrarna ser man aldrig till för dom är ute och reser så dom bor ju med sina hundratals släktingar ungefär.. så dom mår nog inte bra.. men att förstöra nån annans liv bara för att man har det dåligt själv.. nä jag kommer nog aldrig att förstå..


    (¯`°?.¸ ღ♥ Världens lyckligaste MAMMA till KIM 060521 ♥ღ¸.?°¯)
Svar på tråden Hur får man barn att sluta mobbas?