Inlägg från: originalgutegirldenförsta |Visa alla inlägg
  • originalgutegirldenförsta

    Hur får man barn att sluta mobbas?

    Zizter skrev 2008-05-06 22:31:11 följande:
    Skolan bryr sig ju inte, och föräldrarna är inte svenska så dom förstår inte min vän när hon försöker prata me dom.. föräldrarna skrattar ungefär ut min vän bara och skakar på huvet.. men jag har fått nummer till sonens skola och lärare så jag ska ringa och prata me dom imorgon. att barn kan va så jävla elaka!! förstår inte!!
    Att barn inte är snälla alltid är ju inget ovanligt tyvärr. De kan vara riktigt grisiga mot varandra, precis som vuxna.
    Om en kille har varit hackkyckling i många år är nästan det enda som hjälper att han sjåälv sätter sig i respekt och slår tillbaka motsina plågoandra hårt och brutalt.
    Han måste visa vart skåpet ska stå. Om man går och skvallrar för fröken och gråter så att de andra barnen ser det visar han tydligt att han är svag, och det är roligare att hacka på den som är svag (jag vet,det är för jävligt) än den som är stark. Skolgårdar är lite som djungels lag, eller ett fängelse. Strikta hierarkier med de tuffa och de töntiga.
    Han kan också se till att bli bäst på någon sport och därigenom vinna respekt från andra ungar. Att mammas kompis ringer och skäller på rektorn hjälper nog föga, även om det är en rar tanke.
    Här står inget kommersiellt budskap
  • originalgutegirldenförsta

    Kaske kolla in friends hemsida?


    Här står inget kommersiellt budskap
Svar på tråden Hur får man barn att sluta mobbas?