• southernbelle

    Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2

    Hej brudar..då kör vi på i denna tråd istället!

  • Svar på tråden Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2
  • Hjartesjalen

    Hmmm, nu hade jag feber temp i lordag o sa vattnigare flytningar efterat, o sa idag nar jag torkade mig sa vart det lite rosa pa pappret o jag ska ha min mens pa onsdag som jag raknat ut det.

    Kan man ha agglossning en vecka innan mensen elle bara nagra dagar innan?? Maste det vara 2 veckor el sa?

    Men, da vet vi att simmarna finns inte dar nu nar mensen kommer, men det kan vara for tidigt annu kanske kommer dom.....??

    Snart dags for spermaprov nr 2 i borjan av September.

    Hur mar ni alla??

  • jennyHI

    men det där kan ju eventuellt låta rätt spännande! hur säker är du på att redan har haft äl? jag vill ju inte inge för mycket hopp, men vissa (om de har lyckats) kan ju gå en liten blödning innan mensen då ägget fäster. Men det kan ju även vara spottings som man kan få innan mensen kommer också, eller en blödning vid ägglossning. Det kan ju vara så många anledningar!

    Jag vet ju inte hur länge du tempat nu, men man skall nog tempa från början av cykeln för att riktigt kunna se vad som händer, och hur just din kropp funkar. Det är ju inte lika för allihopa.

    Jag tror även att de säger att man har ägglossning mellan 14-16 dagar innan mens. Vissa kan få en kortare lutealfas, vilket i sig kanske inte är så bra.

    spermierna kan ju egentligen komma igång när som helst, dem kanske till och med redan har det, det kan man ju inte riktigt veta förrän ni antingen får ett pluss, eller tar ett nytt sperma prov.

  • Hjartesjalen

    Hej vanner, hiner in innan batteriet tar helt slut har, sager hej o kram pa er alla!

  • southernbelle

    Det är bara bra..imorgon skall jag in på sjukan och kolla hjärtat då mitt hjärta har slagit så konstigt och oregelbundet genom graviditeten. Snart får vi göra en ny tråd igen för denna går ut om någon vecka. Jag kan göra det om några dagar. Kan ni tänka er att vi nu har hållit på i ett halvår! Wow bra jobbat tjejer!

  • Hjartesjalen

    Charly, ja, fixa ny trad snalla, inte klokt att vi hallt ihop sa lange nu, gott kanns det i alla fall. Hoppas allt e bra med ditt hjarta!!

    Jenny, du vet igar kvall nar vi snackade sa nar vi kom hem, jag gick pa toa, o vipps dar var den, lilla mensen haha!! Usch, men sa e det, sa jag stallde kl pa 9 i morse o kollade tempen 96.8* F hade jag sa nu ska det kollas varje morgon sa jag far se lite hur min kropp fungerar. Hur e det sjalv?

  • jennyHI

    skönt att den kom då så du slipper oroa dig så mycket över den. Det sista man behöver är mens som försvinner bara sådär!

    allt bra med mig... sitter fortfarande på jobbet. Börjat få ilningar i ljumsken och lite lätt mensvärk, så det dröjer nog inte många dagar nu innan den kommer igång. Jag har börjat se ett mönster hur kroppen min funkar. Brösten gör svinont, samma sak förra månaden, fast det började lite senare denna gång. Det känns obehagligt, men som tur är så är det inte många dagar kvar av det.

    Charly, jag trodde det var vanligt att man kunde få hjärtklappning när man är gravid? I vilket fall som helst, måste vara jobbigt att ha det på det sättet!

    hs, använder du fertilityfriend.com nu när du tempar?

  • southernbelle

    Nuhar jag varit hos lakaren. Dom gjorde ECG och det var onormalt och ftersom hjartklappningen borjade innan jag vart gravid sa skall dom gora ultraljud och sa skall jag fa en hjartmonitor. jag tror dock inte att det ar nagon storre fara, men det kan val vara bra att kolla upp det kan jag tanka sa man ar pa sakra sidan.

    Lycka till mensarna (sager man sa i plural??) tjejer!

  • Salt Groda

    Jenny o HS, det verkar ju som att ni båda har kommit in i lite normalare cykler nu. Skönt att veta att mensen och troligtvis ägglossningen fungerar!

    charly, oj men det där lät ju lite läskigt, hoppas det inte är något allvarligt. Men det är ju skönt att de håller koll så bra!

Svar på tråden Vi som fortsätter att längta efter en amerikansk bebis...del 2