• Rosenlund

    Nån mer med ÄL denna vecka och BIM runt 20:e juni?

    Nån mer som har Äl denna vecka och BIM ca 20:e juni? Så kan vi följas åt och hålla tummarna för varann :D

  • Svar på tråden Nån mer med ÄL denna vecka och BIM runt 20:e juni?
  • Oktober Längtan

    Jag hade ÄL igår och BIM den 15/6.
    Hoppas på plus!! Första försöket sen jag födde vår son som nu är 8 månader, vi vill ha barn tätt. Tänk om tiden kunde gå lite snabbare :) Ska testa mig den 12/6 med billigatesters gravtest, för när jag blev gravid med sonen testade jag 3 dagar innan BIM och fick plus då :) Så vi får se! 10 dagar kvar!!

  • Elin med Wilma och Alva

    Hej! Jag hoppar också in här!
    Jag borde ha ÄL idag eller imorgon enligt min Persona (en p-dator som håller koll på ägglossningen), och det stämmer nog för mitt vanliga ÄL-ont har kommit nu ikväll som ett brev på posten. Så BIM borde bli runt den 18/6. Gud det är så himla spännandet det här!


    ♥ Wilma 061021 ♥
  • Rosmarine

    Jag har ÄL idag och BIM den 17/6 så jag vill gärna vara med! Det är första försöket för oss med, spännande!! Skulle bli sååå glad för ett plus!

  • DestinyD

    Jag ska ha ÄL denna vecka, och hoppas på ett plus runt midsommarhelgen. Detta blir vårt andra "riktiga" försök efter vårt senaste MA (april i v13+2). Nu hoppas jag verkligen att det är vår tur!!

  • Johannika
    Svar på #6
    Hej,
    Första försöket (men två barn sedan tidigare) här med. Har bim den 19 juni. Borde ha äl imorgon, men äl-känmningar idag.. Dock inte haft något utslag på äl-stickorna (testade i dag för tredje dagen i rad)... Skumt det hela. Får väl helt enkelt se framåt midsommarhelgen till!
  • Rosenlund

    Testade med CB digital ägglossningstest imorsen men fick inget utslag. Sen testade jag på em med ett billigare test och fick ett rätt starkt streck (dock inte lika starkt som det andra strecket) så vi sexade idag för säkerhets skull :D Ka ju hända att jag får utslag imorrn.

  • Rosenlund

    Sätter ihop en BIM lista för oss med BIM runt den 20:e :) Justera gärna om jag skrivit nåt knas. Och ni som är nya i tråden skriv gärna in er i listan :)

    guldlockis 15/6
    Oktober Längtan 15/6
    Rosmarine 17/6
    Elin med Wilma 18/6
    Lady Q 19/6
    Johannika 19/6
    Likeapony ca 20/6
    DestinyD ca 21/6

  • Lady Q

    Ändra mig

    guldlockis 15/6
    Oktober Längtan 15/6
    Rosmarine 17/6
    Elin med Wilma 18/6
    Lady Q 18/6
    Johannika 19/6
    Likeapony ca 20/6
    DestinyD ca 21/6

Svar på tråden Nån mer med ÄL denna vecka och BIM runt 20:e juni?