• Anonym (kris?)

    Hjälp! Tänder på yngre killar! Mycket yngre..

    Som rubriken lyder..Är 35 år, mamma till en lite kille på 3 år. Ensamstående. Kom i kontakt med en kille på 19 år via en sida här på nätet. Och är sjukt tänd på honom...Finns någon annan sida här där man lägger ut bilder på sig själv och jag kollar där rätt ofta. På 18-20 åringar..

    Vad är detta? Jag har väl alltid haft yngre killar, typ 5-6 år yngre..men detta. Hysteriskt..

    Jag ser väl rätt bra ut, tränar mycket, söt och så. Kom på mig själv i lördags när jag var ute att jag spanade efter dessa unga killar. Och fick massor av respons..hade kunnat välja och vraka. Men blir rädd för mig själv..huuh.

    Jaa..kom igen nu, är det nån kris eller vad tror ni?

  • Svar på tråden Hjälp! Tänder på yngre killar! Mycket yngre..
  • Anonym (kris?)

    Att man tänder på dem har väl kanske inte med att göra hur man ser ut själv?

    Jag tycker att jag ser bra ut, fräsch, de flesta tippar på runt 27-28 år. Men jag känner mig ändå på tok för gammal för dessa unga killar. Har inte gått in för att ragga på dem förut, har inte känt som jag gör tidigare. Men vid närmare eftertanke så är det i princip enbart yngre killar som stöter på mig. Har faktiskt inte tänkt på det..

    Och som någon ovan skrev, jag tror att jag väldigt lätt skulle få känslor för en söt yngre kille. Och det är ju dödsdömt från början..Får väl hålla mig till att bara titta..och sexchatta med min nätflirt..Fick ett meddelande från honom just han kom försent till plugget för att han suttit upp hela natten och gjort ni vet vad Oh, love it!!!

  • Anonym (kris?)

    anonym inl nr 7: Hur mycket yngre var "dina" killar? Ni inledde något förhållande då som inte funkade alls eller?

  • Larsgubben

    När jag var i artonårsålder drömde jag om äldre kvinnor. Hade sex med en femtioåring när jag var drygt tjugo... det var helt fantastiskt.

  • MiamiVice THE Slyna
    Larsgubben skrev 2008-06-03 17:42:48 följande:
    När jag var i artonårsålder drömde jag om äldre kvinnor. Hade sex med en femtioåring när jag var drygt tjugo... det var helt fantastiskt.
    Då har jag nått att se fram mot när jag blir 50 alltså.. Woohoo!
    Slampa on a mission...
  • Anonym (*)

    Jag är 30+ och är helt såld på sk. "emo-pojkar" i 17årsåldern. Det finns ett helt gäng här där vi bor och jag kan inte ens gå förbi dom utan att det bubblar upp en massa porriga tankar i skallen.. Jag hade sex med en av dom killarna, som jag vet är 18, för någon månad sedan. Det var helt fantastiskt, första gången jag kom utan att hjälpa till själv
    Så, go for it!

  • Shila

    Kanske nåt slags evolution ??? Männ har nästan alltid tändt på yngre kvinnor och nu är det kvinnors tur kanske

    och vad spelar det för roll så länge du håller dig till myndiga små killar!


    Varje utgång är en ingång till något annat!
  • Man55

    Hej! jag tycker du gör rätt i att förföra unga killar men de skall vara minst 18-år för då är de myndiga. Inga under 15-år det är t o m straffbart även för kvinnor, om du har sex med för unga.

  • FIame

    Jag är 29 och tänder på 19 åringar, helst dejtar jag inte över 22. Så det är nog ganska normalt.

  • Anonym

    JAg håller med om att det nästan enbart är yngre killar som flörtar med en och som visar intresse så det är inte så konstigt att man när man provat på en sån kille inte kan gå över till äldre helt plötsligt. Jag attraherades tidigare inte alls av yngre men senaste året har de bara funnits där och nu kan jag inte släppa tanken på dem. Det enda jobbiga är ju att folk fortfarande tycker det är konstigt med en så mycket äldre kvinna och de bara skrattar åt en.

  • Anonym

    Att 40-åriga karlar tänder på 18 åringar är välan ingen nyheter direkt..minns man väl själv när man var i den åldern..fanns ju inga som dregglade så mkt som just dom..hehe
    Men jag håller med Man55..så länge alla (oavsett kön) är över 18 och deltar frivilligt så är det väl inga problem..mera härligt sex åt alla!!

Svar på tråden Hjälp! Tänder på yngre killar! Mycket yngre..