Inlägg från: Jackson |Visa alla inlägg
  • Jackson

    DM 1.3

    Hejhej!


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Jackson

    Grattis i efterskott Felicia!

    Åh fy Åsa!
    Håller med... mycket kärlek blir det men för min del dubbeltlite sömn..
    Pixie vaknar också en gång per natt och Charlie vaknar ju alltid 4-6 ggr per natt.
    En dag. En dag får vi sova.
    Amen

    Iallafall, Charlie har äntligen kläckt 4 tänder. Tre i helgen! Och två till dyker väl upp under veckan...
    Pixie får också två kindtänder, båda nere. Kanske uppe med, jag vet inte för jag får inte titta. Hon är livrädd för att man ska skada henne efter att hon hade blåsor i hela munnen. Stackarn, tror att jag gör skadan! Eller nån annan som närmar sig hennes mun...
    Idag är det 1 år sedan vi hade inbrott! Hemska dag! Usch för sånt!

    Nej, nu ska vi ut!

    Just det! Fika i Lindome kan jag. Typ alltid


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Jackson

    Gud så härligt att dagis funkar så bra Sara. Får en klump i magen när jag läser om hur du känner är du stänger grinden. Tror att jag kommer känna likadant. Men sen när jag tänker på hur jobbigt det kan vara vissa dagar (och veckor) utan någon avlastning så tror jag ändå att det kommer bli bra. Om hon dessutom gillar dagis så som de flesta barnen gör här inne så är det ju inga problem alls! Men åh så jobbigt det kommer bli för mig... gråter nästan bara av att tänka på det. Så nu slutar jag med det. 2,5 månad kvar.


    Stugdrömmarna är borta igen. Och husdrömmarna. Och köpa-butik drömmarna med. För nu i alla fall Måste verkligen bygga klart lägenheten innan vi gör något annat. Planerar och planerar inför vår köksombyggning men vet inte när den blir av. Hoppas verkligen snart.  Badrumsrenoveringen står stilla sedan vår elektrikers dotter blev sjuk i leukemi. Men vi ska ta tag i det till helgen, ringa någon annan i stället.
    Jaana, det låter jobbigt! Hoppas du får semester snart och kan vila upp dig! Kram.
    Ellinor, härligt med gåvor som ni kan ha sådan nytta av!
    Josephine, välkommen till Tubbie-land. Jag har bott i det under ett år. Nu är även Charlie fast!  
    Nej, nu ska jag krypa ner till mina små pluttar som ligger sked i min säng
    ÅH HERREGUD! Nu lät det som hela majorna skrek samtidigt! Mål för Sverige såg jag på text tv
    Godnatt!
    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Jackson

    GRATTIS Tindra!!!!!!
    hoppas du får en underbar dag! Visa lite foton sen Sara, har inte sett Tindra på evigheter!


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Jackson

    Åsa, vi måste också snart testa nåt sånt (igen). Charlie sover ALDRIG längre än 45 min i sträck. Aldrig någonsin (har kanske hänt 1-2 ggr i vagnen, när jag går men det är inte helt säkert. Jag ser ju inte om han vaknar till då.)
    Börjar faktiskt misstänka att han har nåt sömnproblem. Får göra som ni (att sova borta ett par nätter i sträck) och antagligen sluta amma helt. Inte bra för honom heller, alla dessa uppvaknande på nätterna.

    Kolla Charlies vikt under 6 veckors kollen och han vägde då 5800


    Nu på 9-månaders kollen vägde han 11.1 kg och var 74 lång. Pixie vägdes och mättes  också (prick 2 år) och fick siffrorna: 12,5 kilo och 86 lång.


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Jackson

    Jag har älskat bumbon! Det finns dessutom ett litet bort till den nu Det var det enda som saknades tidigare så nu är den ju komplett! Supersmart när man sitter vid matbordet och käkar eller pysslar, så ser bebisen mer!
    Jag sålde alla mina babysaker på blocket i veckan... annars kunde du köpt min. Och köpt ett nytt bord för de har ju nyss nått butikerna så det finns kanske inte på blocket än.

    Idag blir det loppis på Heden och sen ska vi köpa skor till barnen. Charlie kan inte ärva Pixies skor för de har typ samma storlek nu Nej men Pixies första var kanske i strl. 18 (riktiga skor) och Charlie behöver väl 21, minst
    Sen har ju rean dragit igång och nu i början kan man hitta guldkorn trots att det inte är så kraftigt nedsatt än.
    Vad ska ni göra denna 14 juni då?

    Kalas för Tindra och Jonathan idag kanske?

    Kram.


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Jackson

    BRRR för Herman!

    Grattis på namnsdagen Axel!
    Undrar om någon heter Axelina..? Känner ni någon? Jag har aldrig hört någon med det namnet.

    Idag har Charlei feber för 4 dagen i rad... inget förkyld eller nåt...! Tror att det är tänderna men vet inte. När ska jag kolla upp det tro? Han äter bra, dricker som vanligt och gör det han ska i blöjan. Men han sover nästan dygnet runt. Vaken en timma, sover två, vaken 20 min, sover två timmar igen... os.v Vad tror ni?


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Jackson

    Samma dilemma här men nu tror jag fasen att jag lägger ner... 2 timmar fick jag sova i natt. Jag orkar inte längre. Han skrek HELA natten efter bröstet.... Gav aldrig upp.
    FÖrsökte med gröt och välling men NEJ. Så det är inte hunger det handlar om.
    Bar runt på honom men då blev han ännu argare. Lugnast var när han låg i Pixies säng (hon fick sova i sin spjälsäng i vårt rum). Men stackars henne... höra honom HELA natten.

    Läkaren på Haga axess sa att 'det är inga problem med honom', vissa har 'sömnproblem' ett par år. Men detta känns inget normalt. Har ju inte ammat på nätterna på två veckor. Och han vaknar ändå varje timme/ halvtimme.


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Jackson

    Jag ammade också en gång men han slutade aldrig suga så jag fick ta bort honom och då satte han igång igen... Han fick penecillin i förrgår (halsinfektion) men han spyr bara upp det direkt. Under tiden då han hade feber så sov han mycket bättre men inatt var det som vanligt igen med hysteriskt skrik. Han gråter inte utan bara skriker ARGT. Skitarg verkar han. Min syster är här nu och hon har aldrig någonsin hört så argt skrik
    Han slutar emellanåt (hämtar andan) och då ler han och är vanlig men sen drar han igång igen. Nej, jag tror att det är något 'fel' med gossen min... Men vad?
    Känner inte alls att det är bra att han nästan ständigt går på panodil, alvedon eller ipren men läkarna verkar tycka att det går utmärkt.
    Ska ner till axess nu vid 11.30 och jag ska ha svar på detta, om man bara kan ge smärtstillande i all evighet.

    Åsa, kram tillbaks. Tänkte på dig i natt!


    ♥ Pixie & Charlie ♥
Svar på tråden DM 1.3