Inlägg från: olfo0605 |Visa alla inlägg
  • olfo0605

    DM 1.3

    Hej hej nu har jag hittat hit...

    Tack alla för gratulationerna på Felicias födelsedag!!

    Hörde att värmen inte skulle hålla i sig i nästa vecka.. så igår gick vi ner till sjön med Felicias gäster och badade.. jätteskönt och varmt i vattnet. Men, jag föredrar havet egentligen. Men, är ändå glad att vi bara har några minuters gångavstånd till sjön ändå.. perfekt i sånt här väder.

    Vad perfekt Ellinor och få så mycket prylar..


    Josephine- Jag tänker på dig varje gång jag åker till jobbet i Kungsbacka.. Stannar ju till med tåget i Lindome. Jag har tänkt att jag skulle säga det flera gånger, men glömt det så därför säger jag det nu.

    Från det ena till det andra... Jag kommer ha semester from v.30.... Det ser jag fram emot faktiskt.. Det är lite lång resväg till jobbet, men annars trivs jag väldigt bra. Då är jag ledig i ca 1 år framåt och då kan jag också vara med på aktiviteter och träffa er. Ni är jättevälkomna hit också om ni skulle ha vägarna förbi.

    Ha det jättebra alla och fortsatt trevlig dag.

  • olfo0605

    Hallå alla

    Har en stund över för att sitta här.. Det är lite folk på jobbet idag och inte mycket att göra.
    Usch, för att simma i det här vädret... Hemlis Inte dåligt av dom att hoppa i plurret.. *ler*.. Glad 

    Midsommar ja.. Vi skall till några kompisar vi också som fick barn i oktober förra året och vi skall njuta av all god mat och dom som kan ta sig ett glas eller två gör det.. Själv får man sniffa på korken.. Flört  Visst blir det lugnare på midsommar nu förtiden än innan man fick barn, helt klart.. men, det är bara skönt tycker jag. Måste dock erkänna att jag är bra sugen på ett glas vin nu.. men, den som väntar på något gott.. eller hur? Fast det är ju inte samma sak som att festa som en galning. Glad 
    På lördag hoppas vi att bli helt färdiga med målningen på huset och på söndag skall vi först hem till min mamma en sväng och sen käkar vi middag hos min syster... Blir trevligt!

    Imorgon är jag ledig också förresten så då kanske jag kommer in en sväng om jag hinner.. skulle jag inte hinna det (skall sova ut och städa hela hemmet) så säger jag glad midsommar till er alla nu...

    Kram kram

  • olfo0605

    Hej hej på er..

    Kommer in en sväng och har läst vad ni skrivit.. Jösses, så jobbigt det är för er Joanna och Åsa. Kan inte heller komma med några råd egentligen... kan dock ge er varma styrkekramar och hoppas att det blir bättre snart. Fast en sak kan jag ju i och för sig säga och det är nog klokt i att inte ge välling mitt i natten Åsa för jag började ju göra det och Felicia vill fortfarande ha det. Vet inte riktigt hur jag skall sluta eftersom jag jobbar heltid så behöver jag min sömn på natten och därför ger jag henne välling för hon somnar ju om direkt då. Men, har börjat spä ut vällingen så att den smakar mer vatten än välling så jag hoppas hon kommer att sluta själv till slut. Annars får jag försöka sluta när jag har semester innan lillan kommer. Så, med andra ord försök att INTE börja med välling på natten!!!!!

    Önskar er ALLA en fortsatt trevlig midsommar helg trots vädret som inte är det bästa.........

    kram på er alla..

  • olfo0605

    Go'middag!!

    Stor kram till dig Åsa... Förstår att du tycker det är jobbigt!!! Men, visst är det skönt att gnälla lite??? Glad


    Krya på dig Joanna.............

  • olfo0605

    God morgon

    Åsa- Skrattar när jag läser att du noterar att det räcker med 3 barn.. haha.. Det kan nog vara bra att ta hand om andras barn ibland på det viset.. Vad skönt och härligt tycker jag det är att läsa att du unnar dig lite saker som floating och en tjejkväll... Det är viktigt att ta hand om sig också.


    Är du sällskapssjuk??? Jag är snart ledig... Jag jobbar min sista dag den 18 juli! Fast först har vi visserligen semester i 2 veckor (v.30-31), men sen är jag ensam hemma.. Felicia kommer gå på dagis tis, ons och tors från 8:45-13:45 så måndagar och fredagar kan vi gärna ses och vet ni............. det är inte så långt kvar till förlossning!!!!

    Jag fick en CHOCK
    när jag läste att i min graviditetskalender att jag är i v.33!!!
    Det skulle vara JÄTTEROLIGT att träffa er alla så ni får jättegärna komma på besök hos mig ute i Floda.. Är jättelätt att åka dit både med bil och pendeln.. *ler*.. Glad


    Pottan har vi också framme och först nu har Felicia visat intresse för den.. Hon drar ner blöjan och sätter sig på den, men hon har fortfarande inte kissat i den eller gjort nr.2.... Skall försöka potträna henne mer nu och låta henne springa fritt och försöka påminna att hon måste springa på pottan om hon känner att det är dags..


    Heeej Jaana.. Vad längesen man såg dig.. trevligt att du tittar förbi!!! Skönt att du får vila upp dig lite nu.....


    Sara- Tycker också det var jättefint att skriva årsbrev till sin man på det viset... Jag blev så inspirerad så jag har börjat med en fotobok till honom som handlar om oss nu.. Glad

    Nu måste jag jobba lite..

  • olfo0605

    Hallå hallå..

    Har precis haft lunch och det är ganska lugnt här för tillfället så jag passar på att gå in och skriva några rader här.

    Grattis Åsa till Sixtens sömn!!  Förstår precis hur glad du är... *ler*.. Glad Kuuul.. då blir det snart en fika.. Jösses så längesen det var.. Hoppas jag får träffa de andra mamas med småttingar snart också.. Flört


    Jag hoppas ju på att det blir OK åtminstone med sömnen för min del med den här lilla loppan i magen, men inget jag går och tror. Men, hoppas kan man ju alltid göra..


    Josephine- Ja.. magbilder kommer.. fast än så länge får du hålla tillgodo med magbilder med kläder på. Skall lägga in bilder på mig själv från midsommar ikväll + bilder på vårt nymålade hus också. Det är NÄSTAN helt färdigt.. Jag skall bara ta entrén i helgen så är det HELT klart. Skrattande

    Nu skall jag in och spana på Filip och hans käresta..


    Ha en trevlig helg alla och njut av den sköna värmen.. Jag skall med försöka göra det trots att jag har maaassaaa vatten i kroppen nu och fötterna skall vi inte tala om.. SVULLNA var ordet. Det gör ont på eftermiddagen till och med.. sticker och bränner.. Men, det är gött att känna att man lever.. *ler*..


    kram

  • olfo0605

    Hallå hallå

    Skulle bara säga att jag tyvärr inte hann lägga in bilder igår..
    Men, gör det idag... Det blir så dumt för jag har sånna långa dagar när jag jobbar heltid + har 1½ timmes resväg enkel väg pga att passa tågtider och att jag får gå till och från tåget också. Tar ungefär ca 15 min-20 min att gå hemifrån och till tåget + samma sak ungefär från jobbet och till tåget i KUngsbacka. Därför tar det ca 1½ timme från dörr till dörr och jag har bara drygt 1½-2 timmar ihop med Felicia på vardagar och då skall allt annat göras när man kommit hem också som lite matlagning, städa undan lite.. diska..

    Vilka härlig dagar du har haft Josephine.. Längtar tills jag också är ledig.. hoppas det blir fint väder då också trots att jag är svullen som bara den nu och fötter som är som stora klubbor.

    Åsa.. Gud så härligt... Grattis igen till den välbehövliga sömnen.. Måste också dela med mig lite om sömn!! Felicia har börjat sova HELA nätter också.. Hon fick en egen säng förra söndagen och hon har sovit över förväntan bra i den. *glad*.. Men, det kommer säkert bakslag, men gläds åt det positiva nu i alla fall. Hon väckte oss kl: 6:30 imorse och fick välling i våran säng och lät oss ligga till 8:00............ YEEES... *underbart*.. Ville bara säga det eftersom jag gnällt så otroligt mycket om hur lite jag fått sova i drygt 2 årstid.. Vet att det kommer en sån period till nu med nr.2... därför njuter jag extra mycket nu.

    Ha en fortsatt jättebra och härlig dag ute i den sköna sommarvärmen.. Ikväll skall jag dricka alkoholfritt vitt iskallt vin... + äta lite räkor..

  • olfo0605

    Hallå alla..

    Åsa- Det kan ha varit en jordgeting kanske... Jag blev stucken av en jordgeting för en massa årsen och hela foten svullnade upp så jag inte kunde ha vanliga skor på mig och det gjorde jätteont också ganska länge efteråt. Om svullnaden fortsätter så föreslår jag en tur till farbror doktorn eller nåt.. Lägg en massa is på foten och kanske be maken massera fötterna lite? Det gör ont, men kanske hjälper? Jag lade en massa is på min fot och fick sen akupunktur av en kines som var på besök hos mitt ex.. så om du har en sån i närheten ..................... Om inte annat så kanske Sara kommer med bra råd.. *ler*

    Ja, det var så skönt att få sova ut.. Jag ser det som att sova ut fast Felicia vaknar 6:30 för det är så skönt att sova hela natten utan att bli "störd". Glad Njuter som sagt extra mycket nu... Hoppas så klart att nr.2 sover bättre, men vågar inte tro det... *ler*..


    Måste också säga att jag fortfarande inte lagt in bilder....................... Har inte hunnit i alla fall.. Gör det under veckan!!


    Ha en bra dag alla..

Svar på tråden DM 1.3