• Heli77

    November 06-mammorna!

    Hej gott folk!

    Här är fortsättningstråden för alla oss härliga Novembermammor. Tråden handlar kanske främst om våra runda och goa novemberbarn - men även om oss själva, våra glädjen och sorger i livet och mycket, mycket annat.
    Välkommen in!


    Gamla trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27979428.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24898283.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m18422267.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m14500513.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21818433.html
    Sigrid, Judith och Esther - mina vackra och underbara döttrar. Mamma älskar Er så!
  • Svar på tråden November 06-mammorna!
  • AnnamedAochJ

    tack for fler grattis. bilderkommer nar jag kommit hem. 48 timmar maste man stanna. alex valkomnade iaf sin syster med en nasnypning o en kram :-d

  • AnnamedAochJ

    anna gottegris - ar du kvar hemma? jag trodde du akt in for du hade inte varit online pa lange.

    forresten, ar det inte hyfs att sla av ljudet pa moilen, o speciellt knapparna nar man delar rum med nagon? min nya roommate sms slakt o vanner hela tiden. pip, pip, beeeep

  • morgerda

    Alexanders mum skrev 2008-07-07 14:25:51 följande:


    anna gottegris - ar du kvar hemma? jag trodde du akt in for du hade inte varit online pa lange.forresten, ar det inte hyfs att sla av ljudet pa moilen, o speciellt knapparna nar man delar rum med nagon? min nya roommate sms slakt o vanner hela tiden. pip, pip, beeeep
    bara be henne stänga av ljudet! Om jag tyckte att det var irriterande skulle jag säga ifrån med en gång - särskilt när man just føtt barn och är trøtt!
  • Zippzy

    Alexanders mum: Grattis till lilltösen! Skönt att allt gick bra.

    Själv börjar jag längta efter att bli av med magen, har förfärlig halsbränna mest hela tiden, men samtidigt är jag ju bara i v. 33 så ett tag till lär jag nog få stå ut...

  • Nomad

    Grattis till lilla Julia! Det låter som det gick bra! Skönt! Nu är det väl Anna på tur va?

    Zippzy; Jag längtar också efter att bli av med magen, fast jag har ingen bebis där inne, bara en tom, hängig buk, känner mig sjukt ful. Blir det några fler barn blir det i November igen, inte i Maj, så man hinner fixa till sig lite innan Beachsäsongen (stavas det så, ser väldigt konsigt ut).

    Angående tänder så undrar jag när nummer 17-20 ska komma. H har haft sina 16 sedan han var 10 månader eller så, men jag tror det ska komma 4 till innan två år. Är det vanligt att munnen tar en paus ?

    De sista dagarna har min Hogga blivit väldigt lugn och gosig. Kan sitta stilla hyfsat långa stunder och har inte fått några galna utbrott. Kan det ha blivit bättre eller luras han ?!

    Med den lille är det bra. Han blir sex veckor nu, är vaken mer och mer och ler mycket.

    Kram på er!

  • anna gottegris

    Alexanders mum: Ser fram emot att få se bilder på lilla tjejen! Jag skulle bli så irriterad av att någon hade mobilsignalen på när man ligger i samma rum. Klart man vill sms:a hit och dit, men då får man visa lite hyfs. Mår du bra efter förlossningen?

    Zippsy: Du skulle bara våga få barn före mig! När jag haft halsbränna har det funkat rätt bra med mineralvatten. Annars finns det medel på apoteket som kan hjälpa dig, vet inte vad man får ta som gravid för jag har själv inte använt det, men hört andra må bättre av det.

    Nomad: Hur har ni det? Hur känns det att flytta till mina hemtrakter? Trivs ni? Så härligt det låter att lillen börjat le, jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på Emils första leende!

    Idag ska jag till bm, hoppas att det är sista gången jag är där. Jag vill bara höra saker från henne som tyder på att det är på gång!

  • anna gottegris

    Ser faktiskt ut att vara på gång för mig nu. Klockar värkar!! Var hos bm idag och hon gjorde en undersökning för att se om det hänt något och för att "gräva" runt lite eftersom det kan sätta igång det hela. Det funkade tydligen fint, för det gör ont med jämna mellanrum och vi har lämnat sonen till barnvakten! Känns pirrigt, lite nervöst och spännande!

  • morgerda

    Åh, hoppas det är på G nu Anna gottegris - så spännande!!!

Svar på tråden November 06-mammorna!