Inlägg från: Storasyster yster |Visa alla inlägg
  • Storasyster yster

    Skövdemammorna 2006. Del 10

    Herregud! Var det redan dags för en ny tråd.

    Hanna: Jobbigt att du känner dig så trött. Beror säkert på att du känt dig så nere sista tiden. Det tar ju på kroppen att må dåligt psykiskt.

  • Storasyster yster

    Ja det var helt klart surt att Spanien lyckades peta in ett mål när matchen nästan var över

    Önskar jag också kunde slöa idag, men jag jobbar ikväll. Fast jag ska ju inte klaga. Nästa arbetspass är på midsommarafton och sen får jag vara ledig ett år eller nåt sånt

  • Storasyster yster

    Pemi: Aha en släkting som ska gifta sig. Någon jag känner kanske?

    Vi har också blivit bjudna på bröllop, fast i september. Har inte bestämt om vi ska tacka ja eller inte än, eftersom det är i krokarna kring förlossningen.

    Vi har precis kommit hem efter 5 dagar i Vetlanda. Igår var vi på Astrid Lindgrens värld och Tyra tyckte det var jätteroligt att kika in i minihusen och att springa omkring. Knappt så att hennes arma föräldrar orkade hänga med i tempot

  • Storasyster yster

    Det är nog bara jag som inte önskar det vore så jäkla varmt. Värme och att vara höggravid går verkligen inte ihop har jag märkt Ledsen

    Här händer inte så mycket annars....har två riktiga slappardagar nu. W är ledig från jobbet och Tyra går på dagis 5 tim idag och 5 tim imorgon. Hon får ju fortsätta gå sina 15 timmar/vecka och är inplanerad de dagar det passar bäst för dagispersonalen. Rena lyxen att få vara lite barnledig

  • Storasyster yster

    Pemi: Såg att de pratade om flythjälpmedel på 4:an för ett tag sen. Swimpy float, som finns på babyproffsen bla skulle vara det bästa, men jag vet inte hur de är i storleken tyvärr. När bär det av till Tunisien?

  • Storasyster yster

    Här har trotsen också satt in. Tyra blir riktigt ilsk när hon inte får som hon vill och försöker slåss eller kasta saker. Ska nog också försöka det där med stolen. Förr eller senare funkar det väl får man hoppas

    Är det nån som har börjat med potträning än? Vet inte om det är nån idé att börja kämpa med Tyra nu när hon precis ska få syskon. Kanske bättre att vänta till tidigt i vår.

    Hanna: Skönt att Jim undkom med så pass lindriga skador trots allt. Hur går det för Filip? Ligger ni fortfarande inne på KSS?

    Pemi: Tråkigt med fölet

  • Storasyster yster

    Hejsan!

    Hanna: Skulle också tyckt det varit roligt att åka till Trollhättan, men jag har snart gått 37 fulla veckor så jag vågar inte åka på några längre turer ifall bebisen skulle vilja dyka upp. Den är redan fixerad sen nån vecka tillbaka.

    Pemi: Skönt för er att komma iväg till Tunisien nu när det är en sån regnperiod här

  • Storasyster yster

    Izcee: Grattis till bebben i magen   Usch, det lät otäckt med den där blödningen

    Själv sitter jag bara här och väntar...och väntar...och väntar   Är i 38+3 nu och är sååå trött på att vara gravid.

  • Storasyster yster

    Pemi: Tråkigt med magsjukan   Jag och W åkte på Campylobacter när vi var i Tunisien 2004, men vi hade tur och insjuknade först när vi kom hem.

  • Storasyster yster

    Hejsan alla!

    Den 3/9 kl 23:15 tittade lilla Arvid ut. Allt gick mycket fortare den här ggn och jag hann bara vara på förlossningen i 4 timmar. Det är lite pyssel att få ihop vardagen med en liten krabat till, men Tyra är än så länge väldigt snäll mot Arvid, även om hon beter sig mer trotsigt mot oss.

Svar på tråden Skövdemammorna 2006. Del 10