Inlägg från: Anonym (svårt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (svårt)

    Min 8 åring har oralsex!

    Men oj vad svårt. Jag minns att jag läste i någon tidning om någon som hade tvillingar där pojken stoppade upp pennor i tjejens vagina (de stängde också in sig på rummet) det var ett experiment - men vi vuxna reagerar ju starkt på det. Rådet var att berätta att det var farligt och att sedan inte göra en stor sak av det hela.

    Oralsex är ju inte farligt...

    Jag skulle nog se till att inte lämna killen själv med en kompis på ett tag. Och verkligen försöka förklara att det finns saker barn bara inte skall göra. Inte för att det är fult men, precis som du säger, för att man skall vänta tills man blir vuxen. Försök hitta några bra exempel på andra "normer". Kommer iofs inte på något bra just nu men t.ex att man inte vrålar rakt ut när alla andra är tysta och att man inte börjar gapskratta när någon är ledsen. Nja, det där blev lite fånigt. Du kanske tillsammans med din son kan komma på bättre saker.

    Men i vilket fall - försök låta bli att göra en stor grej av det. Det är ju trots allt bara en mer avancerad form av "leka doktor". Det lär ju gå över när det inte är så spännande längre.

  • Anonym (svårt)

    Jag skulle förresten också höra av mig till någon kurator (om bvc eller skolan har någon bra så kanske det är en idé) för mer professionell hjälp än vad du kan få här. Det här är med all säkerhet mycket, mycket vanligare än man tror. Barn utsätts ju för sex-scener och liknande på tv hela tiden - varför inte testa? Jag minns att när jag var liten så brukade pojkar fråga om tjejerna ville gå in på toaletten och dra ner trosorna. Väldigt oskyldigt var det - om någon vuxen hade gjort det till en jättestor sak hade det eventuellt blivit riktigt stort däremot.

    MEN, jag anser också att du bör fråga din son var han har fått idén ifrån. Har han sett det på film? Vems idé var det först (hans eller kompisarnas). Inte för att måla fan på väggen - men tänk om något barn är utsatt för sådant hemma eller i skolan? Fråga bör man...

  • Anonym (svårt)

    Oj vad den här diskussionen har spårat ut sedan jag var inne senast. Självklart tycker folk olika i de här frågorna. Att bli helt förfärad däremot för att den här killen och hans kompisar istället för att "beställa" att få se tjejer utan trosor på toa, eller stoppa in fingrar i snippor när man leker doktor - istället har valt att testa på att suga på varandras snoppar (jag använder barnord för de är ju så DE ser på det). Vad spelar det för roll? Ni lägger inte era egna värderingar på problemet.

    Bli upprörda för att H&M inte har baddräkter för småtjejer längre utan bara bikinis istället tycker jag...

    Jag står helt för vad jag tidigare sagt. Det är naturligt att testa nya spännande saker. Det är mycket sex överallt - inte konstigt att ungarna snappar upp det. MEN - ha en dialog med de andra föräldrarna och fråga gärna någon kunnig om hur du skall hantera det hela - speciellt om det inte verkar gå över snart. Och låt inte killarna vara själva i rummet utan berätta bestämt att det är inte fult - men det är något man skall vänta med tills man blir äldre. Precis som du gjort - fortsätt så!

    Och herregud moraltanter. Det verkar ju vara, av allt att döma, en riktigt sund liten kille som är nyfiken och ni skriver att det är SJUKT, och VIDRIGT det han håller på med. Jag tycker mest synd om er om ni har så begränsad syn och hoppas att TSs son har föräldrar med vettigare åsikter än så (nu blir jag väl lynchad )

  • Anonym (svårt)

    Menade förresten "ni lägger in" (ta bort "inte" i slutet på första stycket. Så blir det mer förståligt

Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!