Inlägg från: Anonym (momtbe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (momtbe)

    Min 8 åring har oralsex!

    Amen alla e vi olika som barn, jag hade också sexlekar när jag var liten, jag hade en killkompis, vi kunde ligga och pilla på varandra och ha "sex" om man nu kan kalla de de.. Vi utvecklas och man e nyfiken som liten, man kanske tittar på tv och ser vuxna ha sex då vill man prova samma sak, kändes skönt att läsa här att de vanligare än vad jag trodde, Och som fler även skrivit, de slutade efter ett tag man hade en period man ville utforska.. Precis som med allt annat...

  • Anonym (momtbe)
    Anonym (??) skrev 2008-06-15 18:58:36 följande:
    Anonym (momtbe) skrev 2008-06-15 18:55:38 följande: Och hur kom du åt dessa tv kanaler som liten?
    Ja när man satt och titta på tv såklart vad trodde du??  jag visste hur en fjärrkontroll fungerade, jag satt inte och titta på porrfilm om de var de du trodde..
  • Anonym (momtbe)
    Anonym (??) skrev 2008-06-15 19:04:01 följande:
    Anonym (momtbe) skrev 2008-06-15 19:00:25 följande: Mina föräldrar hade iaf koll på mig och under tio års ålder fick jag inte titta på något som innebär något sexuellt.
    Amen vad fan sitter du o säger? Du menar att mina föräldrar inte hade koll på mig för att jag titta på tv där de ibland kom scener med hångel och kyssar och kel under täcket???? Mina föräldrar hade inte koll på mig för att jag och min killkompis provade samma några ggr? när man e så liten så finner man ingen sexuell njutning av de utan man provar för man antingen hört eller sett de någonstans, men visst de hade varit bättre att mamma hade sprungit runt efter mig för att kolla så man inte gjorde något opassande(ironi)... Stackars dina barn som aldrig får leka själv.. De han och jag gjorde var som sagt inget som ledde till sexuell njutning eller orgasm...
  • Anonym (momtbe)
    Anonym (??) skrev 2008-06-15 19:04:01 följande:
    Anonym (momtbe) skrev 2008-06-15 19:00:25 följande: Mina föräldrar hade iaf koll på mig och under tio års ålder fick jag inte titta på något som innebär något sexuellt.
    Mina barbiedockor och ken hade sex jätteofta, hmm.. Jag kan inte säga hur jag hade reagerat om jag kommit på min son med utforskning och visst hade jag förklarat att de en vuxen sak men man kan inte hindra ett barn från att vara nyfikna, han hade nog utforskat de ändå...
  • Anonym (momtbe)
    Anonym skrev 2008-06-15 19:25:32 följande:
    Anonym (mombte) Det hade iofs om det hade ledde till orgasm inte varit något konstigt med det. Många barn upplever orgasm långt före de ens kan tala... Det som skiljer barns sexlekar från vuxnas är just att de leker och inte har kunnat bilda sig någon uppfattning om vilka värderingar vuxna lägger i deras lek. Barn har lekt "Knull-lekar" i alla tider eftersom barn föds med en sexualitet och med lusten att leka. Att inte låta barn se vuxna som hånglar under täcket på tv är väl ändå höjden av överbeskyddan...UNdrar når dessa föräldrar berättar för sina barn om hur barn blir till??? I tonåren? Nej hellre lite pangpang och våld än hångel tycks vara mångas filosofi.
    Tack de e de jag menar
  • Anonym (momtbe)
    Anonym (P) skrev 2008-06-15 19:27:33 följande:
    Steget är inte långt ifrån lite kuk sugande till att stoppa in penisen i en vagina på en tjej i mogen ålder (dvs flicka på 9-10år som redan har mens) HUR TÄNKER NI OM DET?????
    vem har sagt här att de e ok att ha ett fullbordat sex i så ung ålder? Jag själv var i 5-6-7 årsåldern och jag kallar absolut inte de för fullbordat samlag de vi gjorde,, och jag tror du tänker mer på om en tjej i den åldern och en ev äldre kille som e könsmogen.. Och att dom vet vad sex verklgen e för ngt?
  • Anonym (momtbe)
    6barnsmamma skrev 2008-06-15 21:15:31 följande:
    barn som begår "övergrepp på andra barn har ju ofta själva blivit förgripna på. Jag tycker INTE att det varken är normalt eller sunt.
    VA??? Så för att jag och min killkompis pillade på varandra osvnär vi var 5-6 år, skulle vi ha blivit utsatta för övergrepp? starka anklagelser lilla du...
  • Anonym (momtbe)
    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 22:21:00 följande:
    momtbeFast nu skrev ju 6barnsmamma att barn som begår övergrepp på andra barn ofta själva blivit förgripna.Inte att alla barn som leker sexlekar varit utsatta.
    jo men de e väl inte övergrepp vi pratar om?
Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!