Inlägg från: Dorian Ertymexx |Visa alla inlägg
  • Dorian Ertymexx

    Min 8 åring har oralsex!

    Anonym (Vad göra?) skrev 2008-06-15 16:08:27 följande:


    Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få min 8 åring sluta ha oralsex!Han har flera ggr sugit på sina vänners penisar och de har sugit på hans.Jag har förklarat ett flertal gånger att man absolut INTE får röra,slicka,suga etc etc nedanför naveln förräns man är VUXEN!Och han verkar förstå men samma sak har hänt flera flera gånger nu.Han lovar att inte göra om det,men nu har det nyss hänt igen.Tyckte det var så tyst på hans rum och där ligger han och vännen i hans säng och det lyser skyldighet om dem båda,jag lyckades få ur honom sanningen.Jag vill inte att han ska tro sexualitet är något fult,bara att man EJ fåra göra sånt när man är liten.Det här är ett svårt ämne tycker jag.Är rädd att hans vänners föräldrar till slut inte kommer låta sina barn leka med honom.Har tidigare inte straffat honom men sista gången sa jag att händer det en gång till så måste jag ge dig ett straff,så nu har han fått utegångsförbud!Några tips?Tas emot tacksamt!!
    Eeeehm, och varför får man inte det, om man är ett barn och inte vet att det är ett tabu för vuxna? Jag tror inte barnen ser det som sex.
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (jag med) skrev 2008-06-15 23:06:37 följande:


    Jag lekte massvis av sexlekar med både pojkar och flickor från 5 års ålder upp till ca 12 år.Trots att jag flyttade flera gånger fanns ändå andra barn som lekte dessa leker så min syn på det hela är att det är väldigt vanligt.....och JA inklusive oralsex, både med pojkarna och flickorna.Kan avslöja att jag idag varken är homo eller bi eller har minsta lilla psykiska besvär med mina minnen Löjligt. Vi gjorde det inte för att vi sett på TV eller liknande. Vi gjorde det för att vi upptäckte att det kändes skönt. Enkelt.
    Ja, precis... Jag fattar inte varför det ska ses som så konstigt så länge barnen gör det av egen fri vilja på sina egna villkor. Värre om någon tvingar dem till det eller om en vuxen gör något sådant mot dem. DÅ skulle jag bli orolig.
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 23:13:10 följande:


    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:12:01 följande:
    Och hur vet man skillnaden? Man kan ju inte bara utgå ifrån att alla barn är med på det bara för att de deltar.
    Mycket enkelt. Barn är inte som veliga vuxna som inte vågar säga nej. Ett barn som inte vill slåss, skriker och beter sig tydligt negativt.
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (^^) skrev 2008-06-15 23:16:49 följande:


    Frågan är vart har er son lärt sig att utföra oralsex...allt för vuxet beteende för en 8-åring. Övergrepp, porfilmer, sett er in action?...eller nått annat. Det skulle jag fundera över om jag var ni. Kom på ett sätt att fråga honom så naturligt som möjligt.
    För han kan aldrig ha kommit på det alldeles själv förstås. Barn utforskar varandra helt naturligt överallt, men kommer åt könsorganen måste de ha sett en P-rulle eller sett föräldrarna bete sig porrigt? *skakar på huvudet*
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 23:17:04 följande:


    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:14:30 följande:
    Jag tror inte det är så enkelt. Barn kan -precis som vuxna- vara offer för grupptryck eller hot om konsekvenser.
    Skillnaden är att medan vi kan hålla minnen så kan inte barn det. De har inte förmågan att som vi spela som om det regnar. Det är därför vi vuxna tycker det är så jobbigt med barn ibland - de får verkligen småsaker att verka som jordens undergång, och då kan det handla om en glass de inte får äta före maten.

    Kort på att vi talar om långt äldre barn än jag föreställer mig, typ över åtta år..?
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (sjukt) skrev 2008-06-15 23:19:04 följande:


    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:14:30 följande:
    Enkelt att skriva. Men se din egen son ligga naken bredvid ett annat barn med kompisens snopp i sin mun och suga den på sängen. Det är helt ok och du låter dom fortsätta och du går lungt tillbaka till vad du tidigare gjorde utan att överhuvudtaget reagera????Lättare att skriva när det inte rör din egen familj kanske.
    Ja, jag skulle faktiskt göra precis så. Så länge ingen av dem skriker och gråter och inte vill, och ingen tar skada, varför ska jag lägga mig i?

    Det är på intet sätt värre än om samma barn skulle pussa en flicka på munnen - för barnet. Det är vi vuxna som har lagt en massa tabun, och tror att det är sjukligt i sig att göra så, fast det inte är det för dem.
  • Dorian Ertymexx

    Mamma till Tobias skrev 2008-06-15 23:24:18 följande:


    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:14:30 följande:
    Vilket skitsnack!
    Jasså? Och varifrån får du det? Jag har inte mött ett mindre barn hittills som haft förmågan att dölja när det är rädd, arg, ledsen eller liknande. De kan helt enkelt inte dölja känslor på samma sätt som vuxna, eller ens äldre barn.

    Men har du något motbevis är du välkommen att visa det.
  • Dorian Ertymexx
    enny signatur skrev 2008-06-15 23:21:27 följande:
    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:14:30 följande:
    där håller jag inte alls med, tvärtom tycker ajg att barn ofta är väldigt motagliga för akuriteteter.ts: svår fråga, men jag tror int epå tabun elelr förbud. prata istället om ämnet, diskutera sex hemma. Är de tint eok om de båda är med på det och gör det av fri vilja för att det är trevligt?
    Mottagliga så länge de inte drabbas av det. Men säg till en auktoritet att få ett barn att göra något som det lider av, och du får snart höra barnens inbyggda sirener dra igång.
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (^^) skrev 2008-06-15 23:27:05 följande:


    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:21:36 följande:
    Tror du verkligen att han har kommit på det själv?...lägg av.Att utföra oralsex på flera av sina kompisar är väll inte samma sak som att klä av sig för varandra. Undra hur du skulle reagera om din son/dotter gjorde likadant på sina kompisar vid åtta års ålder. Skulle du verkligen tolka det som normalt beteende och låta det fortgå...konstig syn på barn och sex tycker jag.
    Jo, det är precis samma sak faktiskt. Du skulle inte reagera med en min om han sög på sin kompis tumme, näsa, öra eller tå. Då hade det rentav varit gulligt, inte sant?

    För barnet är snoppen bara ännu en kroppsdel. Det är för DIG det är perverst, snuskigt och fel, inte för barnet.
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (sjukt) skrev 2008-06-15 23:27:59 följande:


    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:25:35 följande:
    Gud vad äckligt. Tänk om ditt barn utsatts för övergrepp av vuxna och därför agerar så, och sedan har barnet dig som far som struntar i de uppenbara tecknen utan går och lägger sig. FY
    Du förutsätter att det är tecken på övergrepp. Det gör inte jag.

    Skälet är enkelt, jag ser inte barn som födda av vår moralsyn, utan som mer naturliga väsen. Och naturliga väsen har inte vår vuxna moral.
Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!