• Anonym (^^)

    Min 8 åring har oralsex!

    Frågan är vart har er son lärt sig att utföra oralsex...allt för vuxet beteende för en 8-åring. Övergrepp, porfilmer, sett er in action?...eller nått annat. Det skulle jag fundera över om jag var ni. Kom på ett sätt att fråga honom så naturligt som möjligt.

  • Anonym (^^)

    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:21:36 följande:


    Anonym (^^) skrev 2008-06-15 23:16:49 följande:
    För han kan aldrig ha kommit på det alldeles själv förstås. Barn utforskar varandra helt naturligt överallt, men kommer åt könsorganen måste de ha sett en P-rulle eller sett föräldrarna bete sig porrigt? *skakar på huvudet*
    Tror du verkligen att han har kommit på det själv?...lägg av.
    Att utföra oralsex på flera av sina kompisar är väll inte samma sak som att klä av sig för varandra. Undra hur du skulle reagera om din son/dotter gjorde likadant på sina kompisar vid åtta års ålder. Skulle du verkligen tolka det som normalt beteende och låta det fortgå...konstig syn på barn och sex tycker jag.
  • Anonym (^^)

    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:30:53 följande:


    Anonym (^^) skrev 2008-06-15 23:27:05 följande:
    Jo, det är precis samma sak faktiskt. Du skulle inte reagera med en min om han sög på sin kompis tumme, näsa, öra eller tå. Då hade det rentav varit gulligt, inte sant?För barnet är snoppen bara ännu en kroppsdel. Det är för DIG det är perverst, snuskigt och fel, inte för barnet.
    ...sex är inget fult för mig om du nu tror det. Mina barn får ha hur mycket sex som helst...på vilka sätt som helst när dom är mogna för det. En åtta åring tycker inte jag är mogen för någon som helst sexuell aktivitet av det slaget. Hur kan du ens jämföra oralsex med att suga på kompisens tår. Du är en skrämmande pappa tycker jag.
  • Anonym (^^)
    humma skrev 2008-06-17 22:37:06 följande:
    Jag tycker at det verkar som om vissa tycker det är helt OK att barn gör på detta sätt, jag säger inte att det inte är det MEN hur vet man att barn hanterar det gentemot andra som kanske inte vill eller känner sig tvingade? Risken finns ju alltid men det kan bli så att barn i grupper hetsar varandra till att lekar och experiment spårar ur. Med spårar ur menar jag att det utvecklas till någon form av övergrepp.Att ha en dialog med sina barn, speciellt barn som är uppåt 8 år, de förstår mycket och att man borde även reagera lite på att iom att sexualiteten kryper nedåt i åldrarna, att man försöker få fram en sund syn på sex och vad som känns OK och när man skall säga ifrån.Har en syster som arbetar på ungdomsmottagning och det är unga tjejer och killar som kommer dit. De har ett sexliv men är självklart ganska osäkra på sin inställning till sex.Ena stunden är analsex/oralsex toppen! Nästa stund var det en kille/kompis som sa att då blev man inte med barn så då valde de det sättet. Fast de egentligen, kanske inte ville riktigt...Osv.Jag tycker att TS gör sunt i att reagera, utan att skuldbelägga men ändå på något vis prata med sonen. Att det inte har med sex i deras ögon just nu kanske stämmer men när har det det då? Kanske man utan att överdriva ändå gör rätt i att kolla av med sonen hur han tänker?
    Det bästa nån har skrivit i den här tråden.
  • Anonym (^^)
    Psychobilly skrev 2008-06-17 23:15:16 följande:
    Låt dem pilla och ha sig. Så länge alla är med på det så tar ju ingen skada!
    ...visst så länga båda barnen är med på det. Hoppas TS har frågat de andra barnen vad de tycker då. Bara för att barnet inte skriker och protesterar så har det alltså tyst medgvit till detta. Det är ofta barn går med på saker som dom egentligen inte vill göra...bara för att bästa kompisen vill. Det enda sättet att ta reda på det är ju att fråga alla barnen.

    Om alla barn tycker att det är okej OCH alla föräldrar så kan jag inte säga något (fast jag tycker att det är sjukt!)...men då måste man ju också fråga ALLA inblandade parter.
Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!