Inlägg från: Anonym (sjukt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sjukt)

    Min 8 åring har oralsex!

    Anonym (??) skrev 2008-06-15 18:40:44 följande:


    Anonym (va?) skrev 2008-06-15 18:36:35 följande:Inte konstigt man hör all denna skitsnack om svenskarnas uppfostran kring barnen och inte konstigt det börjas knullas och sugas här i sverige allt tidigare o tidigare. Utforska sexualliteten in my ass säger jag bara. Det dom ska utforska i den åldern är livet och sin barndom sex har dom all tid i världen att ha med o göra sen. Barn ska vara barn inte gå o suga eller slicka av varandra.
    BÄSTA inlägget i hela denna absurda tråd där folk tydligen är så funtade som uppmuntrar barnsex.

    OCH NÄÄÄÄÄÄ aldrig har jag som bebis, barn ens tänkt tanken att ha sex eller oralsex med mina kompisar. Hände aldrig och jag hade många kompisar som barn, även mina syskons kompisar. Och nej det är INTE normalt.
  • Anonym (sjukt)

    Men han kanske är homosexuell??? Jag menar det är ändå pojkar som suger pojkar??? Eller så är han inte det och får allvarliga men senare framöver ifall ts låter honom och så, han kanske för värsta demoner pga detta i sitt framtida sexuella liv, kan jag tänka mig då det faktiskt är mellan killar. Eller så kommer han förmodlingen få äckelkänslor äver sig själv bara vid minnet av det där. Tror INTE det blir till något positivt faktiskt.

  • Anonym (sjukt)

    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 20:49:50 följande:


    Anonym (sjukt) skrev 2008-06-15 20:42:30 följande:Om grabben visar sig vara homosexuell eller inte spelar väl ingen roll.Haken som jag ser det är att det är en väldigt avancerad handling för ett barn. DET tycker jag är oroväckande.
    Nä men han visar kanske redan tendenser. Ville bara påpeka att han säkerligen kommer få någon slags av ångest senare i livet av att ha sugit kuk. Jag hade säkerligen fått ångest och äckelkänslor.
  • Anonym (sjukt)

    Anonym (Vad göra?) skrev 2008-06-15 20:54:41 följande:


    Om han är homosexuell eller inte har väl ingen betydelse som helst i det hela!?Och det spelar verkligen ingen roll om det senare visar sig att han är det.Älskar honom precis lika mycket som nu såklart!Haha,att han skulle få demoner och äckelkänslor pga sitt egna medvetna handlande tvivlar jag starkt på!!!!
    Se där, jag tror tvärom!!! Att han sugit på snoppar som liten kan ju ge ångest senare i livet bara vid tanken på vad han gjort. Jag hade haft det i alla fall. Äckelkänslor över det hela.
  • Anonym (sjukt)
    6barnsmamma skrev 2008-06-15 21:15:31 följande:
    barn som begår "övergrepp på andra barn har ju ofta själva blivit förgripna på. Jag tycker INTE att det varken är normalt eller sunt.
    JJAAAAA, exakt. Om det där har jag sett en hel dokumentär film om!!!! Kom på det nu när jag läst ditt inlägg. OJ!!!!

    TS du borde kanske vara mer uppmärkasam om din egen omgivning, fars kompis eller pojkens dagispersonal eller någon där!! OJ OJ OJ.
  • Anonym (sjukt)

    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 21:16:57 följande:


    Anonym (sjukt) skrev 2008-06-15 21:13:12 följande:Jaha ja. Då hoppas jag att du inte sugit någon då.
    Du behöver inte hoppas för det fanns liksom inte i min värld när jag var liten så nu slipper du hoppas.
  • Anonym (sjukt)

    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:14:30 följande:


    Anonym (Va2) skrev 2008-06-15 23:13:10 följande:Mycket enkelt. Barn är inte som veliga vuxna som inte vågar säga nej. Ett barn som inte vill slåss, skriker och beter sig tydligt negativt.
    Enkelt att skriva. Men se din egen son ligga naken bredvid ett annat barn med kompisens snopp i sin mun och suga den på sängen. Det är helt ok och du låter dom fortsätta och du går lungt tillbaka till vad du tidigare gjorde utan att överhuvudtaget reagera????

    Lättare att skriva när det inte rör din egen familj kanske.
  • Anonym (sjukt)

    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-15 23:25:35 följande:


    Anonym (sjukt) skrev 2008-06-15 23:19:04 följande:Ja, jag skulle faktiskt göra precis så. Så länge ingen av dem skriker och gråter och inte vill, och ingen tar skada, varför ska jag lägga mig i?Det är på intet sätt värre än om samma barn skulle pussa en flicka på munnen - för barnet. Det är vi vuxna som har lagt en massa tabun, och tror att det är sjukligt i sig att göra så, fast det inte är det för dem.
    Gud vad äckligt. Tänk om ditt barn utsatts för övergrepp av vuxna och därför agerar så, och sedan har barnet dig som far som struntar i de uppenbara tecknen utan går och lägger sig. FY
  • Anonym (sjukt)

    Anonym (Vad göra?) skrev 2008-06-16 22:33:44 följande:


    Juro.Jag vet att det uppkommit hur mycket sjuka idéer och tips i den här tråden som fan.MEN,jag kommer INTE gå till psykolog etc med min son.Inte ännu iaf.Vi får se om det fortsätter.Jag har varit vädligt noga däremot med o berätta att det han gjort inte är fult/fel på några sätt,bara att han ännu är för liten.att man gör sånt när man är stor.Jag tror också att det blir till en 'alldeles för stor grej' av det hela om man blandar in kurator och bla bla bla.Jag känner att det inte är nödvändigt!Sen får de som inte håller med mig tycka precis vad dom vill.Jag känner min son,jag ser hur han mår och så vidare.Absolut ingen fara.
    Konstigt. Jag trodde du såg detta att din son suger på sina kompisars snoppar som ett problem, för annars hade du väl inte skrivit ts-inlägget, och där märker man att du inte vet varken in eller ut. Så jag tycker du borde uppsöka en barnpsykolog, de har otroliga kunskaper och är väldigt duktiga och försöker hitta vägar som hjälper och vägleder dig i detta. Men även jag tycker du ska göra detta på egen hand utan att blanda in sonen Jag kan tycka att det viktiga nu är att veta hur man bäst sköter situationen på ett professionellt sätt just för att en ev. skada ska minimeras. Du behöver vägledning. Det är svårt och jag har inga konkreta råd att ge, och därför hade jag tagit kontakt med en barnspykolog eller liknande för att få hjälp. Det är ju egenltligen det minsta man kan göra.

    Lycka till ts!
  • Anonym (sjukt)

    Mamma till Tobias skrev 2008-06-16 22:19:22 följande:


    Ja, absolut. Någon som är kompentent inom området. Känns svårt för en förälder att tackla det här problem utan att göra problemet värre. Så absolut, en barnpsykolog som kan komma till botten med det här översexuella beteendet.När jag var i den åldern tänkte jag bara på att leka med barbie och att vara med min bästis. Det fanns inga tankar på sexuella lekar. Och det är väl så det ska vara, anser jag. Däremot blir det skillnad när man börjar komma upp i 12-14 års åldern. Det är väl då man börjar titta på det andra könet på ett sexuellt sätt.
    Så levde jag också och även mina syskon, och vi var inte extremt skyddade alls.

    Tycker mamma till Tobias gett otroligt bra svar i sina inlägg för övrigt.
  • Anonym (sjukt)

    marina 81 skrev 2008-06-17 23:26:06 följande:


    ja, använd citeraknappen nästa gång så slipper du missförstånd men det ser ju vem som helst att första meningarna är från trådstarten, och nästa stycke är en fråga angående denna.
    Håller med! Även jag trodde hon pratade om sin egen son. Tråden är nu låååång och man kommer inte ihåg TS ordagrannt. Så citera nästa gång!!!
  • Anonym (sjukt)
    Kallemannen skrev 2008-06-18 10:32:34 följande:
    Har inte nymoralisterna vaknat ännu eller har dom gett upp hoppet om att omvända oss andra i denna tråden?Anonym (sjukt) skrev 2008-06-18 09:40:45 följande:
    Que?????
Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!